Lum BrariPostuar mė parė nga Brari
pa me thuej ēfar e mire te shtyri me me quejt `dhi`!?
Lum BrariPostuar mė parė nga Brari
pa me thuej ēfar e mire te shtyri me me quejt `dhi`!?
Ca bo kshu ti Brari!Pse me pikturon pa leje!Ta sjell une ty nje pikture taten!Mjeshter je,jo vetem te Zoega.Postuar mė parė nga ALBA
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
RTP ..
Kam ngaterru nickun tend me dike tjeter..
Kshu qe bie posht ajo shprehja.. e tagjise...lol.
Anisela..ku je ti.. miss Skandinavia..lol... bej dhe ti nje piktur me ndonji pamje nga Stokholmi ne dimer..
Ja tani do pi nje Zoega..
vill du?
... Braro, duke pare suksesin tend ketu ne forum ne lemin e piktures (nga pershendetjet dhe ovacionet e forumistave, pasi une nuk llull fare nga piktura) vendosa t'i kopjoj dhe t'ia dergoj via e-mail skenaristeve dhe regjisoreve te Hollywoodit per filmin Lion King 4 qe se shpejti pritet te ekranizohet ...
... Respekte, plako ...
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Postuar mė parė nga edspace
Te perdoresh Photoshopin duhet te jesh mjeshter se ndryshe harroje. Megjithate edhe fotot me Paint zotni Brari i ka bo lezecem.
Nje teme per Photoshopin mungon do ishte interesante per anetaret.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Mitt hjärta!!!Vart tog du vägen?Saknar dig!Dina ritningar är sagolika!!!Jag skulle vilja att du.......?Gissa?Det enda troliga adventure?Vad kan det va?Puss..
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Un vec nji gje desha me pyt: Ai ujku qe esht fsheh mas peme, mos simbolizon gje komunizmin e Nano-Ruc-Metes qe ndjek kemba-kembes lirine dhe do te shkaterroje deri ne fund shpirtin e revoltes demokratike, apo esht vec gje spontane kshu...qe do me tregu vetem historine e nji ujku mas nji peme tu prit nji femer...?
ai ujku eshte nje ruco-nano- fino-doklemalo-cekoist...lol..
kurse Ariu eshte nje simbol i drites e shpreses..lol..
ujku i peralles eshte.. qe po pret ne pusi.. mirpo un skam qejf tu zgjas ankthet njerzve..prandaj cfaqet Ariu qe e zgidh situaten ne favor te popullit...lol.
Un ktu jam oj anisel..
Me nji dor lugen e tjetren mausin..lol..
stres.. nxitim.. siklet.. kjo eshte.. sont er livet..
Po shyqyr qe ti je ketej brenda gadishullit scandinav.. dhe me kacurela bile..lol.
Modeste, ama thjesht me e uru Brarin ne te njejten platforme
Ps: BMV (e BoMe Vete) :syze
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Krijoni Kontakt