Une kete dua te bej(shif avatarin tim) dhe nje tatuazh te logos se Guns N Roses.![]()
Une kete dua te bej(shif avatarin tim) dhe nje tatuazh te logos se Guns N Roses.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Postuar më parë nga Rebele
sa ka Stormy qe thote do tatooo as ai vete se mban mend qe kur e kam njoft une Storm Tatoo thote du me bo po akoma s'po i shohim gje.
White_Angel
O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!
hahaha mase e ka te padukshmePostuar më parë nga White_Angel
Postuar më parë nga Rebele
hahahhahahah rebele e di e di e ka bere nji tatoo ne mendje :P
sa per info do bej dhe nji tjeter una .![]()
O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!
i keni pare ata djemte e ato vajzat qe luajne ate volejbollin ne rere?
keni ven re cfar trupi te mrekullueshem u ka formuar atyre sporti?
Ai eshte zbukurimi me i mire qe mund ti beje njeriu vehtes..
Te jesh e re a i ri e te zhgarravinosh trupin tend kur Rinija te jep mundesine ta besh ate te bukur me sport.. eshte nje budallaki e pa degjuar..
Ne nje trup te bukur qe kushdo mund ta beje me pak not a volejboll etj.. nuk ka vend per tatuazhe..
Vet Natyra ja ka dhene bukurine njeriut..
me dhimbsen keta me tatuazhe ..
gjynaf..
kane dokumentuar se dikur kane qene kaqola e shimpanze pa fantazi te modes.. e jo krijues origjinal sic duhet te jete njeriu..
Ne fund te fundit tatuazhi eshte nje zhgarravine qe Dikush tjeter e ka bere e ti ske asnje merit ne te.. vec se suma jote e mban vulen e dikujt..
Ndryshuar për herë të fundit nga StterollA : 24-09-2004 më 19:51 Arsyeja: fjalor i papelqyeshem
Postuar më parë nga White_Angel
E di e di.
Tatuazhet i kemi pasion qe te dy,po per dallim nga une ti ke be e une te pres ty qe te vish ketu e te bejme bashke nga nje tjeter.![]()
Brari " lezeti i muhabetit "
eshte me mire te thuash se ti personalisht nuk i pelqen tatto-t ... dhe ska nevoje te sjellesh shembuj duke krahasuar trupat e bukur ( kur merresh me sport ) me tatto-t .. dikush dhe me lart e tha qe tatto jane art me vete ..
une pervete nuk kam tatto ..por te them te verteten gjithmone me kane pelqyer ( dhe natyrisht nje per qef nuk eshte keq ..pa e ekzagjiruar ) .. dhe arsye qe se kam bere akoma eshte shume absurde .. se nuk behem asnjehere mbare qe te vendos nje dite " qe po shkoj atje " .. dhe kam pak si frike .. se te dhemb pak ..
pastaj ka shume femra qe kane tatto .. dhe njekohesisht dine si te kujdesen dhe per trupin ..duke work out ..dhe shkuar ne gym .. besoj te DYJA MUND TI KESH ..
dhe po ta besh tatto ne nje vend te pershtatshmem .. trupi ka plot vende pervec atyre qe permende ti me lart .. so dhe me kalimin e viteve do qendrojne njesoj dhe do ruajne ate bukurine e tyre ..
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Aiiiiiii sa kam qesh n'zaaaaaambas shum vitesh..
beni i thot shoqes..enteles.. mami im e ka te byça nje si flutur..por i duket tani si gaforre..se i jan bo byçat mamit si rrota zetori ..
kurse mami im e ka nje lule te male te baku.. po nuk i duket bukul se ajo tani eshte shendoshur shume..e ja kane zene palat ..
Kurse burri do thote.. o mi gru tka hik lezeti asaj lules se tu ka bo barku si thes kasapi mush me planca..![]()
hallall
Shkenca na e premton të vertetën...por ajo kurrë nuk na e premton as paqen as fatin!
Me fal qe po nderhyj,por ashtu sic shprehesh ti qe Volejbolli eshte sport,edhe tatuazhi eshte art!Postuar më parë nga Brari
Kurse mua me dhimbsen njerez si puna jote qe vetem e shikojn ate tatuazh nga ai sy qe duan ato,edhe jo nga ai qe eshte!
Ti mund te thuash qe edhe grëfiti ne mure eshte zhgarravine,se bojaxhiu sapo i kishte dhene 1 lyrje te bukur...kurse per shumicen e njerezve (per ato qe din te dallojne artin)nuk eshte zhgarravine por pjes e artit sot...Flm per kuptimin!
How can she fall, if there is no one there to catch her
Secili ka te drejte te vendos per veten e vete.
Dikujt i pelqejne keto veprime dikujt jo,po nuk kemi te drejte te gjykojme ne baze te asaj se cka na duket neve me e mire.
Dikush pelqen tatuazhet e dikush jo,dhe menyra me e mire e zgjedhjes se problemit eshte qe ata qe pelqejne te vendosin tatuazhe e ata qe nuk i pelqejne te bejne te kunderten.
Te gjithe kemi mendime te ndryshme,kjo edhe na ben interesant.
Krijoni Kontakt