lek do jepeja un ta vija doren me poshte po duket nga foto qe kot me i harxhu se s ka gje me kap
do ta kem parasysh te marr lupen me vete kur te te takoj ty
peace
p.s is the girl wearing any glases?
lek do jepeja un ta vija doren me poshte po duket nga foto qe kot me i harxhu se s ka gje me kap
do ta kem parasysh te marr lupen me vete kur te te takoj ty
peace
p.s is the girl wearing any glases?
jam s jam e mir, jam s jam e mire dhe ne jam e mire jam per veten time
Mire se erdhe grupo dhe befsh qejf ne forum .
Mire u lexofshim se shpejti !
....dhe na trego pak : Si shkoi puna pas asaj kafes qe paskeni qene tu pi aty loool? Sinfonia e 9 apo e 10 e Bethovenit looool
![]()
hello!mire se erdhe ne forumin shqiptar!
shpresoj tja kalosh sa me mire ketu midis nesh!!!!
:P
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" ""roeli""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """""
Fieri eshte qyteti endrrave te mia
Fieri qyteti ku kaloj femirija
Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time
......................^_R_o_L_u_A_^
Mire se ju gjej te gjithve dhe eshte kenaqesi qe ndodhem serish mes jush,ju pershendes te gjithve.
Fabi ti ndoshta je nga ato qe i thua molles kumbull,nese je nga ato skam cfare te them me ty,ama nese eshte ndryshe kam ca fjale me ty sa per te te shpjeguar ca gjera.
Mirupafshim!
The world is yours !!!
sa per mollen kumbull nuk i kam then kurre po tani cdo gje ben vaki prandaj jam e hapur per diskutime dhe sqarime zonjush sorry zoteri
peace
fabi me sa duket paske kaluar nji jete teper te veshtire duke u perbuzur injoruar e asnjehere ske qene nen vemendjen e nje mashkulli.me sa duket se ke provuar asnjehere cfare do te thote te kesh prane nji mashkull perderisa do jepje lek per te futur duret ne pjeset gjenitale te nji mashkulli,nese do te kesh kenaqesi te tilla dhe te kursesh para se duhet te jesh shume e uritur te rekomandoj ti drejtohesh azileve te pleqve...
hahahahaaaaaaaaa
po ti nga dole rrrusho? jo per gje po qenke ne brendesi te gjithe ketij muhabeti, me mire le me kaq s po e nxjerr veten palle pip pip pip u know
se c kam un me kete shokun tim glen eshte businessi im dhe jo i njeriu tjter ok
peace
Fabi po te jap pak ne mesazh privat adresen e MSN time dhe regjitstrohu sa te flasim.
P.S.Nuk jemi te padogane ketu keshtu qe kurseu pak.
The world is yours !!!
mire se na erdhe ne forumin tone
edhe befsh qef
tja kalosh mire
nice foto
llokumja
Krijoni Kontakt