Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 27 prej 27
    Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Berat...!

Ky parashkruesi im nuk ha qe nuk ha pyke e logjike. Me eshte mbushur mendja per kete!

Ka mundesi te me besh nje nder? Nuk tallem, as nuk jam ironik..!

Po pati mundesi, me aq sa me kupton ti mua, tregoji atij pergjigjet e mia per ato qe pyet.

Sepse kam nja nje muaj qe e bej, por ai perseritet me ca pyetje dhe logjika, qe si ti ...quaj...?

Sjell vargje pa lidhje...., nuk eshte kurkund...

Ai kujton, se une si njoh keto lloj tipash (sa kam kalu si keto lloj, nuk besoj ta dije ai). Nga eksperienca ime, ky lloj tipi vjen nga ata ishushtaraket qe kane perqafuar protestantizmin. Ka kete lloj reagimi kokeforte, dhe logjike tangjente. Nejse gjera pa rendesi...
    Po pate mundesi ndihmoje te shohe pergjigjet e mia, se une nuk jom tu shkrujt sa here ti teket atij.

Vetem shihe se c'keput..! Por kur pretendojne se jane edhe te thirrur per predikim, atehere me mire tja mathesh me te katra..rujna Zot!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    po pres qe te shoh fyerjen qe i kam bere padre Pios, sepe me ke akuzuar , nese nuk e sjell ate te shkrojtur , je vetem nje ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Nuk je duke ardhur kunder meje , por kunder Fjales se Bibles. Nje dicka te tille e provoi edhe nje fare Shkelzeni, i cili vetem se shpifte kunder Evangjelisteve dhe ungjillit te Krishtit, por u largua me turp nga ky forum . ke bere njeqind kundershtime dhe nuk ke sjelle asnje varg nga bibla ku te vendosesh argumentin tend. Ne te gjitha shkrimet e tua tregohet rruga se si te behesh orrthodhoks. Simbas asaj qe ben edhe do te shperblehesh 1Korinth:3:14-15:
    Nuk po e zgjat me zotri sepse nuk me pelqen konflikti , dhe nuk ke argument biblik, per te qene nje diskutant i denje. Qellimet tona ndryshojne, une kam per qellim ti sjell njerzit tek KRishti, fakti eshte se une deri me sot nuk kam folur qofte edhe nje mesim mbi te qenit protestant apo dicka tjeter . ndersa qellimi juaj eshte tu mbushni mendjen te tjereve se cila kishe eshte me e mire, se kisha orthodhokse eshte kisha e vertete, se protestantet jane heretike, se protestantet kane veshur lekuren e qingjit. Kete lloj menyre te foluri e kane vetem ata,te cileve ju mungon dituria dhe zbulesa biblike. Sepse po te kishe vetem pak dituri biblike , se pari do te kishe dashuri , vetkontroll, butesi dhe mirkuptim . Ne nje shkrim te meparshem ju kam drejtuar disa pyejte nepermejt te cilave me akuzoni duke u vene ne rolin e gjykatesit. Hipokrizia juaj , e kalon te lejueshmen, dhe nuk pergjigjeni drejtperdrejt, por mbyllni sy e veshe , dhe anashkaloni . Perseri po ju them nje gje:
    Kisha protestante, Evangjeliste , e ndonje kishe tjeter, te cilen ti e Gjykon, eshte NUSJA e KRISHTIT. Si do te ndjeheshit juve , nese dikush do tju shante gruan tuaj????????????
    Aq me keq kur ne kete rast kemi te bejme me Perendine.
    Cdo bisede e jona ketu perfundon , pasi ju nuk jeni njeri serjoz per diskutime , sepse ne asnje rast ju nuk pergjigjeni kur dikush me te drejt ju kerkon llogari mbi ofezat qe beni ndaj nje te krishteri duke e quajtur deri atje .... s'me nxe goja ta them..
    Krishti te falte.
    Deshmuesi i Krishtit.

Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Udha e marre te qofte plako! Ja keshtu jom une troc..!

Te te them edhe nje gje...Lus Zotin, mo mire te ma marre jeten para se te arrije moshen qe ti ke, nqs do te kem te njejten logjike e pjekuri...

Nuk je kurkund...Une kam nja nji vit para se te merrja vete pjese ne forum qe te ndiqja: I shkreti ti qe menon, se ke nonji thirrje...

Sa per budallalleqet e tjera qe thua....demokraci eshte....!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281

Klodi, nje nga virtytet...

Nje nga virtytet e te krishterit eshte : Durimi. dhe une Klodi, po te Duroj, jo ne saje te njeriut , por ne saje te besmit , sepse nje njeri i mbyushur me Frymes e Perendise tregon te qenit bir i Perendise, nese ben vepren e Perendise.
    Ju jeni teper Ironik dhe ofendues, te siguroj se keto jane vepra te mishit dhe ju jeni duke ecur ne veprat e mishit,Galat:5:20
    Ne biseden me ju dhe me kedo qofte, nuk kam pasur anjehere qellim qe tju fyej tju ofendoj ju dhe doktrinen tuaj. Asnje fjale te keqe nuk kam nxjere nga goja ime , cka verteton plotesisht ate qe them.
    Ju ziheni per Orthodhoksine, duke sulmuar ata qe nuk jane orthodhokse, dhe jo vetem kaq por duke i quajtur deri heretike , te cilet kane veshur "lekurn e qingjit." Te siguroj se ke renene lak te djallit. Zoti te falte per kete qe thua.
    Ju nuk jeni ne gjendje qe te kuptoni mesimin simbas Frymes, sepse je ende nje foshnje (jo ne moshe) por ne besim.
    Mbase nje dite do te arrish ne pjekurine e Krishtit duke u rritur ne besim, dhe duke punuar jo per sektin por per Krishtin, jo per njeriun por per Perendine.
    Ne keto momente qe shkruaj , jam duke u lutur per ju , qe Krishti te te hape syte e zemres , ne menryre qe te shohesh , te besosh dhe te ndjekesh Jezus Krishtin, ne menryre qe nje dite Jezusi tju jape TALLANTEN e Hirit , dhe te punosh per te.
    1korinth:8:2-3:
    " Ne qofte se dikush mendon se di dicka, ai nuk di ende asgje sikunder duhet te dije. Por neqofte se dikush e do Perendine , ai eshte i njohur prej tij."
    Me fal nese pa dashur ndonjehere te kam renduar , te kerkoj te falur ne emer te Krishtit , dhe te kam falur ne emer te krishtit.
    Paqja dhe hiri i krishtit qofte gjithmone mbi ne.
    Deshmuesi i Krishtit.

Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    More zoteri...por nuk marroke...ti...

Ku ka ofendim me te madh se te quash nuse te krishtit nje imorale, vjedhese e genjeshtare.

Keshtu thane dhe hebrenjte farisej, se kishin per At, Zotin e Abrahamit, sic e kan bo zakon te thone dhe saracenet e sotem, por edhe ju protestantet, se keni per Zot krishtin. Cilin Krisht more keni per Zot juve...Po te besonit Krishtin, perse do ti mohonit mesimet e tij 2000-vjecare, ato per ate flasin dhe deshmojne..Jo, ju i sherbeni atij qe i sherbyen farisenjte pa e kuptuar se si...

Kur jeni ju kaq shurdhe...kur ju, qe jeni kaq afer s'shikoni, si do te mund te shikojne saracenet larg???
    Per kete ju jeni me fajtore se ata.

Komentet e drejtuesve dhe mesuesve tuaj kane diskretitu biblen me nje analize njerezore boshe....te ndertuar mbi reren e herezise...pa themel.

Dhe thoshte mire papa i kohes se Luterit, se ne nje kohe jur Europa kercenohej nga antikrishti Agarian, ne vend qe te perqendroheshin ne vetmbrojtje, Luteri percau Evropen, si per tja lehtesuar punen Antikrishtit, duke nenvleresuar mrekulline e famshme te Gjenazanos, te Ikones se Zojes se mire e ikur prej Shkodre mrekullisht, para pushtimit antikrisht, dhe qe qendroi ne ajer, pa u meshtete ne mur per mese 200-vjet, e pame nga te gjithe...!

Po pati mundesi mos nerhy' mo...!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Deshmu's..! Sic e thote dhe ish-pastori, tani at.Johni, nuk ka gje me te veshtire se sa te komunikosh me ju ne pergjithesi. Ketu nuk behet fjale per karaktere, por per menyra te logjikuarit!

Perpara nuk kam nje qe thote se thjesht nuk pranon dhe nuk do te pranoje ato qe thuhen, por dike qe pretendon te jete e kunderta. Kjo te shkaterron fare: Me kujtohet gjithnje ai ish ungjillori qe njoh, qe kur ishte ne hapat e para te kthimit ne ortodoks, pa ne gjume se iu shfaqen dy re siper kokes, qe ndriconin, dhe ky sadoqe ia tregonte shokeve dhe shoqeve te tij ungjillore, ata s'arrinin ti shihnin, megjithese ato ishin aq te dukshme dhe te vecanta ne qiellin pa re te tjera. Atehere ai, i lodhur duke mbajtur kryet larte dhe i pezmatuar perse te tjeret nuk e shihnin rene, u ul mbi nje gur me koken poshte mbi duar. Ne ate moment njeri pohoi se e pa rene.

Te dy keta jane ortodokse sot. I fundit eshte murg, ne Mitropoline e Korces mendoj. Ndersa i pari eshte jashte Shqiperie.

Une bertas me shpresen se te mos shihni nje dite, per veten tuaj e jo per mua!

Shpirt i Lirė
    Anėtarėsuar
    15-04-2002
    Postime
    898
    Pershendetje Deshmues & Klodi !

Ju njoftoj se postimet tuaja me batutat hidh njeri e prit tjetri, i fshiva pasi nuk te linin nje shije te mire, pare se kush i shkruante. Kam respekt per te dy ju dhe do ju lutesha te mos replikoni kot,por te perqendroheni ne temen a subjektin e saj dhe te tregoheni fisnike, sic jeni, ne mirembajtjen e forumit te fese se krishtere.

shpresoj ne mirekuptimin tuaj,
    Eni.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Numrat..!
    Nga altruisti_ek84 nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 07-10-2011, 12:28
  2. Ajo qe po ndodh, eshte...apokalipsi shpirteror!
    Nga Astrit Kosturi nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 12-07-2009, 03:35
  3. Mbyllen numrat e aparateve celulare kondrabande!
    Nga YaSmiN nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 23-02-2007, 09:05
  4. QBASIC: numrat natyral qe pjestohen me tre
    Nga Gepardi nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 17:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •