E edi njeri se ku mund te gjej nje bibel ne gjuhen shqipe? website online diku tjeter? dyqan maybe /?
E edi njeri se ku mund te gjej nje bibel ne gjuhen shqipe? website online diku tjeter? dyqan maybe /?
Opinion is like ass.. Everybody has one!
shko ne www.bn.com dhe aty do te gjesh shume versione ne Anglisht. Nuk e di a kane ne shqip, por mund te kerkosh. Gjithashtu amazon.com, eshte website sh. i mire per libra te ndryshem, shiko mos ndoshta kane ate. Perpiqu ate qe do te zgjedhesh te jete versioni modern i King James, qe eshte nga versionet me te pastra.
Pershendetje, Perendia do te te siguroje me Fjalen e Tij
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Shqiptari02, nese me dergon adresen tende me imail, une do tju postoj nje bibel ( free)ne gjuhen shqipe. adresa ime e imail eshte: deshmuesi2@Yahoo.com
Eshte kenaqesia me e madhe qe tju ndihmoj i dashur vella. Zoti Krisht te bekofte.
Biblen ne shqip e ke edhe ketu tek Forumi tek kryetema e Mesime nga Bibla ose mund te klikosh edhe ketu tek kjo lidhje BIBLA
Pershendetje dhe lexim te kendshem neper librin e jetes
Ndryshuar për herë të fundit nga Astrit77 : 03-11-2003 më 11:37
Duani armiqte tuaj bekoni ata qe ju mallkojne, per te qene bij te Atit tuaj qe eshte ne qiej -Jezus
Po kur te vete ne kishte cte mare me vete lap to (in) apo te mare kompjuterin me vete?
Opinion is like ass.. Everybody has one!
Pershendetje!
Me dergo adresen tende me e-mail dhe Bibla te vjen brenda javes!
Miqesisht Abigail!
Dituria prehet në zemrën e atij që ka mend, por ajo që është në zemrën e budallenjve merret vesh.
Krijoni Kontakt