Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 26
    i/e regjistruar Maska e Marli
    Anėtarėsuar
    15-06-2002
    Vendndodhja
    Florida
    Postime
    16
    Very funny!

Si thoshte Vani? Puthni cupa se bota eshte e juaja.

Edi, u pa puna, bej si te thone se te gjen belaja sot.
    Bashkimi ben fuqine.

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Si u bene keta njerez keshtu moj aman. Te kerkon cupa ta puthesh me pahir, sikur i kam borxhin. Une edhe nuk jam prezantuar. As me ka pare dhe as e kam pare. Pale kur te prezantohem une....o nene o nene...do reshtohen cupat si ne radhen e qumshit. Ty Marli te ngelet qejfi?
    Edi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    17

o edi te mart e mira

AHAHAHAHHAHA EDI SE ME VDIQEEEEEEEEEEEEEEE. Po ku te vajti ne mendje ore, bobobobo. Leqe as un sjam prezantuar ne forum, nga e di ti qe nuk jam ndonje ufo une, edhe si me puth cuni huj pa te keq fare, apapappaap mir mir. hec te te them i gjo te veshi.( mbrapa maskes se selenes fshihet nje gorrille) ahahahahhahahaha

P.S. Mir e ka xhaxhi Vani, edi edhe 3 vjet te tjera ato tullat mir i ka. j/k

Anėtarėsuar
    15-06-2002
    Vendndodhja
    Florida
    Postime
    16
    Edi, nuk me ngelet qejfi jo
    Vetem per te puthur behej fjala he? Ne faqe...

Selena, po djalit j'a kerkove pa te puthi. C'te bente i gjori...

ps. Edi, kur te rreshtohen gocat si tek rradha e qumshtit
    do n'a nuhen ca forca speciale se nuk do i ndajme dot.
    Me siguri do zihen se secila do qe te jete e para.

Peace.
    Bashkimi ben fuqine.

Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Marli, ti si me e madhe duhet ta mesosh njecike kete cupen si te sillet. A me kerkoi vete ta puthja? Une i shkreti e putha....tani thote qe e putha une me pahir. Lere ate po pastaj thote qe eshte edhe e shemtuar si gorille sikur une e putha per ta marre per nuse. Edhe sikur gorille te ishe nje puthje eshte ne forme respekti se nuk me bien buzet mua. Po te te dua per nuse eshte tjeter puthje ajo dhe do ta marresh vesh edhe pa te thene une gje. Dashka edhe cokollata pale. Ti je 17...vit i trete gjimnaz besoj...do dhe 5-6 vjet te mbarosh shkollen....pse me la mendja mua te te mbaj me cokollata ty. Pastaj do me duhet te paguaj edhe qimet e kokes tek dentisti. I hane mo i hane...dhembet mire i kane?

Merr nje cike shembull nga Marli. E putha, me puthi, u gezua, u gezova dhe nuk beme llafe. Ty pak se te putha....po ben edhe llafe.

Marli, per ate punen e qejfit tend....jane vetem puthje te thata dhe ne faqe...asgje me teper. Pse per gjera te tjera te ngelet qejfi ty?

Me fal se e beme kete prezantimin tend per mua dhe Selenen po cti besh cupes.
    Edi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    17

hey hey hey

Nani ore juve se moret kot fare. Une se kisha me te keqe per puthjet ore, un thash thx sthash gje te keqe. Pastaj se mos thashe une ore edi qe te me marresh nuse ti, nga e di ti qe un sjam e fejuar, j/k. bej shaka po nejse. Un o edi per ty martohem qe neser, so nuk ka nevoj per 6-7 vjet me cokollata, se une kam edhe nja 10 vjet te mira shkolle, derisa te harri ate qe dua ne jet, dmth te behem gjykatse. Po meqe po ju prish pune ty dhe marlit skagje se sme ngelet hatri mua, puthjet e mia jepja marlit, se un skagje kam kohe, se jam bebe kolopucka akoma.
    ika iher tani se esht ora 11:20 e nates
    c-ya neser

Anėtarėsuar
    15-06-2002
    Vendndodhja
    Florida
    Postime
    16
    Selena, mos u merzit me goce. Nuk pranoke fare shaka ti?
    Nuk behet fjala me t'prish pune. Ne thjesht muhabet po bejme. Aty ketu dergojme ndonje Smiley face, that's nothing wrong with it.

Me behet qejfi qe i ke vene qellim vetes te mbarosh juridikun.
    Une bera nji vit per juridik ne Tirane, por ketej ndryshova mendje.
    Mendje-mendje kjo dynja.

Edi, nuk me ngelet qejfi as per gjera te tjera, jo.
    Bej qejf buddy

p.s. Edi, ne mos nga njera ane, do te dalin nga ana tjeter ato paret. Po te jete e vogel te do cokollata, ca me e madhe te do kutira tualeti....etj...
    Keto gocat e sotme te shkundin fare Apo jo....?
    Bashkimi ben fuqine.

Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Kjo cupa qenka firme piramidale. 10 vjet cokollata? Sa per Marlin edhe mua mos ki merak se nuk na prish pune. Marli eshte nja 3-4 vjet me e madhe dhe nuk besoj se do te ndodhte gje edhe pse une jam mendje hapur. Apo jo Marli?

Po ti 17 vjec cupe si i thua djalit te botes qe je gati te martohesh. Keshtu te kane mesuar prinderit? Te pakten ke nje te mire qe fle gjume shpejt qe ne 11:30.

Per kete punen e gjykateses qe ke vendosur eshte shume interesante. Ti do te behesh gjykatese apo avokate? Qe te dyja punet nuk me pelqejne por avokate eshte lemeri fare.

Qe te behesh gjykatese e pare e punes duhet te jesh njeri shume shume i drejte...qe jane te rralle ne kete bote (nuk e them qe ti sje). Pastaj edhe puna eshte me pergjegjesi te madhe. Ti do te duhet te vendosesh midis jetes se lire te nje njeriu dhe burgosjes. Do te duhet te vendosesh midis ndarjes se femijve me babain apo memen kur ata divorcohen. Do te duhet te gjesh ujkun qe maskohet si qengj dhe qengjin qe e kane lyer me boje te tjeret qe te duket si ujk. Do thuash ti qe nuk merresh me vendime kaq te veshtira dhe ka 12 veta ne juri qe vendosin per keto pune por prape eshte pune me pergjegjesi edhe sikur krimi te jete shume i vogel. Mua per vete me duket sikur do luaja rolin e Zotit po te isha gjykates. Asnjeri nuk eshte aq i drejte sa te gjykoje nje person tjeter. Po te jesh gjykatese ti duhet ti bindesh ligjit. Mund te qelloje nje ligj qe ti nuk e pelqen vete dhe mendon se eshte i gabuar por aman do detyrohesh dhe do japesh vendim per krimin qe eshte bere edhe sikur ti te jesh ne kundershtim me fjalet qe po nxjerr nga goja. Me kupton?

Avokate jo vetem qe ke gjithe pergjegjesite e mesiperme por do te duhet te genjesh, te mashtrosh, dhe te perfitosh nga padrejtesia e te tjereve. Nuk ka pune me te keqe per mendimin tim.

Nqs e ke zgjedhur si dege sepse te pelqen te besh miliona vazhdo se ska dege me te mire per te mbushur xhepin. Por aman duhet ta dish se do besh jete te qelbur. Te qelbur me kuptimin e padrejtesise dhe dhimbjeve shpirterore. A mund te te zere gjumi naten kur ti e di shume mire qe ndihmove nje perdhunues te behej i pafajshem. A do te zere gjumi naten nese i njejti kriminel qe ti ndihmove te behej i pafajshem perdhunon edhe vret nje cupe 17 vjecare. Mbase ke tipin qe nuk te bejne pershtypje keto gjera por po te isha une me mire do behesha pastrues alesh sesa avokat apo gjykates.

Fjalet me lart mos mi merr per keq dhe nuk dua te te sulmoj ty ne asnje menyre mqns do te behesh gjykatese. Nje person duhet ta beje edhe kete pune se nuk ka qeveri pa dege gjykatese por me beri shume pershtypje qe nje CUPE (femer), 17 vjecare, ne vend te huaj, te pelqeje degen e gjykatesit.

Pikepamja ime mbi kete ceshtje mund te jete pak e egzagjeruar nga serite me avokate qe jepen ne televizor si "The Practice" por prape krimi eshte krim, vendimi vendim, jeta jete dhe vdekja vdekje.

Para nje viti mu desh edhe mua te beja nje vendim te tille mbi degen qe une do ndiqja ne shkolle. Vendosa te ndiqja informatike (computer science) dhe tani qe mbarova vitin e pare ne universitet jam i bindur qe kam zgjedhur degen e sakte. Kjo zgjedhje qe shume e lehte per mua sepse jam shume i apasionuar pas kompjuterave dhe shpresoj qe dhe ti te jesh e vendosur plotesisht per degen qe ke zgjedhur. Thjesht doja te dija nqs ti e ke te qarte degen qe po merr dhe drejtimin qe po zgjedh ne jete prandaj ti shkrujta keto rrjeshta. Edhe njehere mos mi merr per ters fjalet qe te kam shkruar edhe pse dukem sikur te kam sulmuar ty.

Suksese ne cfaredo dege te zgjedhesh.

Marli...si me e madhe qe je nga ne te dy cili eshte mendimi yt?

ps: Tani sapo lexova qe edhe Marli ka bere juridikun dhe besoj qe ka me shume njohuri mbi kete ceshtje. U be akoma me interesante tema.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 22-06-2002 mė 01:36
    Edi

Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Marli...me shkrive se qeshuri. Ne radhe te pare faleminderit qe me dhe leje per ato gjerat e tjera. Me ato tualetet me merzite fare. Une thashe se do ta kaperxeja lumin me nje cokollate po ti ma bere gjakun uje kur me zure ne goje kutite e tualetit.

Pastaj mua nuk me pelqen tualeti tek vajzat. Mjafton te kene paraqitje te mire ne sjellje dhe te mos jene plloc ne koke. Kur vajzat bejne tualet me duket sikur e bejne per te mashtruar djemte. Me mire te jete e shemtuar dhe natyrale sesa te jete e bukur gjate dites dhe te duket si shtrige gjate nates. E kam shume inat sepse behem une budalla ne ate mes. Kur te jep i dashuri nje kuti tualeti ti duhet te ofendohesh sepse ai po thote qe ver tualet sepse je e shemtuar.

Nejse ...shume shpejt per vendime te tilla.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 22-06-2002 mė 02:03
    Edi

Anėtarėsuar
    15-06-2002
    Vendndodhja
    Florida
    Postime
    16
    Edi,
    me pelqeu shume arsyetimi qe beje ne lidhje me punen e avokatit apo gjykatesit. Nuk di c'fare te shtoj sepse ti i ke thene te gjitha. Dua te them se edhe per mua ne fillim dukej dege interesante sepse me dukej sikur do vendosja drejtesine, por t'a gjykosh thelle, ka shume gjera te fshehura pas saj. (prandaj edhe zgjodha dege tjeter ketu).
    Megjithate keto jane thjesht opinione dhe nuk duhet te ndikojne ne vendimin e Selenes. Nqse ajo eshte konfidente ne c'fare ka vendosur, mund t'ia arrije pa problem.

Sa per kutite e tualetit cupat nuk te presin t'ua japesh, se t'a kerkojne vete te parat. Pastaj se mos jane vetem kutite e tualetit. Sa gjera te tjera te duan qe nuk te shkojne ty ne mendje tani. (pupu, e tremba djalin), mos i shkoje menja me u feju

Firme piramidale...haha, e forte kjo.
    Sa per mua mos kini merak. Nuk jam nga ata qe u prish lumturine te tjereve

Peace
    Bashkimi ben fuqine.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ftesė - Prezantimi i ArchiCAD 12
    Nga RinorZ nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 08:31
  2. Prezantimi im!
    Nga Nutela nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 15-10-2004, 21:22
  3. Ja dhe prezantimi im
    Nga Kopliku_forever nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 25-02-2004, 22:00
  4. Prezantimi im
    Nga tonushi nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 29-01-2004, 11:12
  5. Tek prezantimi i vetes .
    Nga Muhamed nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 11-03-2003, 03:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •