Per mua eshte shume e veshtire te votoi,per arsye se Shqiperia ka rene ne nje nivel , shume te ulet keta kohet e fundit.
Djal{serioz}
Dorëheqja & zëvëndësimi i kryeministrit Nano
Shpallja e zgjedhjeve të parakohshme
Krijimi i një qeverie teknike gjithëpërfshirëse
Të gjitha alternativat më lart
Kriza nuk ka zgjidhje
Shqipëria nuk është në krizë
Nuk e di
Per mua eshte shume e veshtire te votoi,per arsye se Shqiperia ka rene ne nje nivel , shume te ulet keta kohet e fundit.
Djal{serioz}
Të gjitha alternativat më lartCila është zgjidhja e krizës qeveritare në Shqipëri?
Në vendet që kanë traditë demokratike, kur kryeministri nuk ka numrin e shumicës së mbeshtetsëve në parlament, dorëheqja është veprimi më i menqur. Pse? E para, për cështje të integritetit moral të vet kryeministrit dhe, e dyta, se tregon përgjegjësi ndaj popullit dhe vendit të vet.
Kriza politike që është shkaktuar brenda PS në Shqipëri dhe se duke e ditur se ajo është në mazhorancë dhe qeverisë vendin, një krizë e tillë reflektohet në gjitha sferat e vendit, bile me rrezik për një zvetnim të imazhit edhe jashtë.
Zgjidhjet e parakohshme sinjalizojnë mungesë stabiliteti tek partnerët e jashtem, megjithatë mendimi im është se në situaten e krijuar nuk mjafton vec dorëheqja e kryeqeveritarit dhe qeverisë së tij, por ndoshta më e mira e së mirës është të bëhen zgjedhje të parakohshme që do ndihmonin stabilitet qeverisës në të ardhmen.
Pra, unë jam për - zgjedhje të parakohshme.
Te gjitha alternativat me lart, shto vdekjen e nanos. Vetem vdekja e tij me bind se perbindeshi nuk demton me.
"Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)
Postuar më parë nga macia_blu
Te gjitha alternativat me lart, shto vdekjen e nanos. Vetem vdekja e tij me bind se perbindeshi nuk demton me.
lolol mace ... A thua vdekja e "perbindeshve " shton masen e oksigjenit ne ajer ? Perkundrazi ...çlirohen ca gazra mbytese qe e veshtiresojne frymemarrjen .
.....dhe te mendosh qe te gjitha çkane ndodhur ne dekaden e fundit, kane ndodhur pikerisht pas vdekjes se "kryeperbindeshit " ...
Nuk eshte zgjidhje vdekja . Me njerezore, plz .![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Meduket se vete votuat dikur UJKUN te ruaje delet.Tani i thoni te iki se ke ngrene shume ,te haje dhe ndonje tjeter.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
...vetem bashkimi i trojeve shqiptare do te nxjerri nga kriza Shqiperine dhe kombin Shqiptar...
Zoti e tha vete me goje se kombet shuhen permbi dhe, por SHQIPERIA do te rroje se per te luftojme ne
Demokracia dhe shqiptarët
Mendoj se jemi ende shumë larg nji demokracie të vërtetë në shqipëri por kisha thënë ëdhe në gjith trojet etnike shqiptare.
Së pari na duhet që shqiptarët , populli i vuajtur të mos i votojë këto Rrugaçë, Hajdutä esktraordinerë që e shkatruan ekonominë shqiptare prej se ekziston shqipëria e sidomos këta 6 vjetët e fundit , e para sepse Berisha dhe PD skan ditur se çka është demokracia dhe skan ditur të menaxhojnë shtetin shqiptarë siç duhet, por ama HAJDUTË , TRADHTARË, ANTIPATRIOTË, ANTISHQIPTARË sikurse NANO-META-BRAçE-RUçI& Co ende ska pa Shqipëria, këto njerëz të cilat fitojnë të themi 2000- 5000 euro në muaj dhe për disa vite janë bërë MULTI MILIONERË NË EURO APO DOLLARË PËR DISA VITE kjo vjen se këto NJERËZ TË PA FE, SKAN ASNJIFARË NDJENJE SHTETËRORE-ATDHETARE, POR E SHITËN EKONOMINË PËR CA QINDARKA SIDOMOS PADRONËVE TË TYRE GREK.
ËSHTË MË SE URGJENT TË KRIJOHET NJI QEVERI TEKNIKE DHE TË PREGATITEN ZGJEDHJET PARLAMENTARE E NJIHERË E PËR GJITHMONË TI ZHDUKIM KËTA P-ISA NGA TOKA E SHEJTË E JONË
POSHTË HAJDUTAT, AROGANTËT, TRATHËTARËT E KOMBIT BUJAR DHE TË PËRVUAJTUR SHQIPTARË.
RRNOFTË SHQIPËRIA E SHQIPTARËVE DHE POSHTË HAJDUTËT
N A N O -KOMUNISTËT.
PËRSHËNDETJE
GJITHË KOMBIT TIM SHQIPTARË
:^Globi
Lidhur me kete teme dua te tregoj nje gojedhene nga vendet arabe:
Pas 30 vjet mbreterimi, populli (ne nje nga vendet arabe) ngrihet ne protesta dhe kerkojne te rrezojne mbretin dhe teper te irrituar therisnin:Poshte mbreti, nuk duam me mbreteri!
Pas disa dite protestash mbreti del ne popull dhe thote:
- I dashur populli im, e shoh qe rebelimi juaj ka arritur kufijte maxsimale por me lejoni te shpreh dicka nga jeta ime:
-Jam mbreti juaj qe prej 30 vjetesh.Une erdha nga nje familje fshatare dhe teper e varfer, dhe pata fatin qe prej gruas sime te isha dhe te jem mbreti juaj.Per 10 vjetet e para rehabilitova veten dhe familjen time te varfer.Ne 10 vjetshin e dyte mekemba gjithe miqesine dhe farefisnine time.Ne 10-vjetshin e trete rregullova miqesine e miqesise.Tani qe erdhi koha tu rregulloj Ju, te bej dicka per vendin, ju kerkoni te me hiqni.
-Pa mendoni, Ai tjetri qe do te vije do te filloje nga e para-vetja,familja....
Gjithe turma heshtte dhe me pas u degjuan thirrje te fuqishme-Duam Mbretin, Duam Mbretin!
Me fal qe u zgjata me kete histori po dua te them nqs qeverite do te ndrohen kaq shpesh sa ne shqiperi, dhe njerez me te pangopur te vijne ne fuqi-a e parashikoni te ardhmen e shqiperise?
Ne shqiptaret kemi nje shprehje_Ruajuni nga Zengjini i Ri, sepse eshte gjithmone i pangopur.
dhe mendimi im eshte Me mire nje qeveri jetegjate dhe njerez te perhershem sepse do te vije nje dite, pas mbingopjes qe do te mendojne per Shqiperine,
Ne te kundert pangopesia do te sundoje.
Ye thuash te iki Tosi dhe Sala duket sikur thua BLOZA dhe STERILJA.
Nekete situate me duket se duhet nje revolucion.Nuk kuptoj cfar pret ky popull.Apo ben sehir Nanon qe luan ping pong dhe tallet paturpsisht me te/
E keqja SHqiprise do i vije nga vete SHqiptaret/
Krijoni Kontakt