Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 60
    i thare
    Anėtarėsuar
    23-06-2003
    Vendndodhja
    u.s.e
    Postime
    384
    105.000 euro nuk jane pak dhe djaloshi me kete gjest, tregoi veten e tij me thenien se paraja nuk vlen po nuk pate mend
    Nga Shqiperia, nepermjet privatizimeve qe jane bere nga greket, dalin afro 200.000.000(milione) dollare dhe udhetojne cdo vit drejt Greqise.
    500.000(peseqind mije) shqipetare punojne ne Greqi dhe aq pune sa ata kane bere sot perreth 13 vjet, greket nuk e kane bere per rreth 100(njeqind)vjet.
    Legalizimi i emigranteve shqipetare ka qene i pjesshem dhe shumica e shqipetareve deri ne ditet e sotshme nuk kane dokumenta te rregullta, cfare do te thote se nga shqipetare tani do ti shohim si greke dhe emrat e tyre do na bejne te dyshojme se ata kane qene dikur shqipetare.
    Riti i vjedhjes se ikonave historike neper kishat shqipetare dhe vendet muzeale ne Shqiperine e jugut nga greket, vazhdon edhe sot.
    Drejtimi i qeverise se Shqiperise nga greket eshte nje tjeter faktor i dashurise se Greqise meme per shqipetaret e ndershem qe nuk mund te gjejne nje "gjuhe te perbashket" per keta te fundit.
    Racizmi(ose trillimi nepermjet filozofize greke te lashte) ne Greqi eshte nje lloj propagande per te mbajtur shqipetaret nen dhune e represion dhe per ti asimiluar.
    Fshesat e policise greke ne fund te shekullit te kaluar kunder shqipetareve nuk do te harrohen kurre.
    Kthimi i fshatareve te varfer greke qe mbaheshin me nje cope toke te djerre, ose me nje traktor e me nje shtepi te shkaterruar dhe te ndyre perbrenda, ne pronare ose afendikoj, nga shqipetaret, eshte nje atribut i shqipetareve dhe kjo tregon vlerat qe shqipetaret fituan me rregjimin despotik labo-komunist ishin me te vertete bizantine.
    Riti i vrasjes se shqipetareve ne Greqi nga policia greke ka qene i permasave te medha.
    Lufta e grekerve per te aneksuar pjese te tjera te trojeve shqipetare, ka qene gjithnje ne agjenden e nacionalizmit oriental grek.
    Sot Greqia ka nderruar menyren e punes se perfitimit te saj dhe ajo ne menyre mjeshterore dhe nepermjet ekspansionizmit ekonomik, kulturor dhe politik, deshiron qe shqipetaret ti mbaje nen dhune.
    Baza ushtarake e Bisht Palles, sot administrohet nga greket.
    Ne kalatat e portit te Durresit(dikur taverna e Adriatikut qe Greqia enderron perseri) jane te vendosura cisternat e naftes greke qe punojne per llogari te Greqise sot dhe ne te ardhmen.
    Shkaterrimi i Shqiperise , ekonomikisht, politikisht, ushtarakisht,ne vitin 1997 nga greket shqipetare dhe serbet shqipetare ne Vlore(ju i mbani mend te gjithe politikanet e sotshem qe ngrinin tre gishtat atehere) u dedikohet po ketyre njerezve te ndergjegjshem per "te miren e kombit".
    Neqoftese do vazhdoja ketu me keto analiza, une nuk do te mbaroja dot edhe te nesermen.

Bravo i qofte Balles qe i dorezoi ato para, dhe keshtu si Balla ne shqipetaret kemi pasur shume te tille edukuar me frymen e partise.
    Nuk jam kunder dorezimit te parave por po ti kishte ndodhur Balles i njejti fenomen ne Shqiperi, do te dyshoja shume ne sinqeritetin e tij.
    Propaganda fetare greke u a ka bere kaq shume mendjen p*ordhe shqipetareve atje, sa atyre u duket vetja si ne parajse.
    Une mund te ju jap fakte sa te duash per kete fenomen asimilimi por thelbi i asaj qe dua te them eshte se injektimi i vazhdueshem medicinal dogmatik qe u behet shqipetareve ne Greqi, eshte i ati lloj sa shqipetare te tille mund te tregohen kaq besnike ndaj grekerve, biles mund te kemi cdo 50 vjet kryeministra shqipetare, rasti i Kico Baxhelles , shqipetarit nga Himara, i Kavaljotit, Enrit ketu ne forum e shume te tille.
    Ky fenomen i ndertuar me aq mjeshteri nga filozofet pirate greke po asimilon edhe shqipetaret ne Shqiperi e Jugut dhe nuk do vonoje edhe ndarja me dysh e shqipetareve dhe kultures, traditave e gjithshka shqipetare.

Kur verej ne kete anetare te lodhur nga hici dhe duartrokasin Zarauthren pa ditur se per cfare flitet, mendova vetem te nxjerr anen tjeter te medaljes, ate se cfare bejne piratet greke me ne.
    I lumte Balles por si Balla nuse te mira jane te gjithe shqipetaret ne Greqi.
    Ata nuk kane pare bote tjeter me sy dhe kujtojne se po te kerkojne te drejtat e tyre, u duket sikur po u vjen fundi i tyre.
    Ata 500.000(mije) shqipetare ne te ardhmen do behen armiq te shqipetareve te tyre.
    Edhe ne jug te Shqiperise i njejti fenomen do te ndodhe dhe kete e shohim dhe e kemi pare dhe do ta shohim ne te ardhmen.

I lumte Balles por ju lutem mos i thoni i lumte Palles.
    Mire tha njeri ketu, lereni djalin ne terezine e tij se ai ka pasur qellimi fisnik per te vazhduar ndonje shkolle ne Greqi dhe keshtu duke treguar veten e tij shteti grek do ta ngrije ne piedestal.
    "Nene Shqiperi mos kij frike se ke djemte ne ha-merr-ike"

BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar

Re: Re: Shqiptar ne Greqi gjen 105,000 EURO

Postuar mė parė nga Sirena_E_Vogel
    Ka qene i ndershem dhe i sinqerte ai...
    Mire e ka bere, them une!
    Bravo i qofte, se te paket jane ata
    njerz qe bejne nje gje te tille
    Bravo i thone gomarit

^ Peek-a-boo ^ Maska e Sirena_E_Vogel
    Anėtarėsuar
    07-06-2003
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    565
    Epo keq te jesh i ndershem keq te jesh hajdut ne kete bote,
    spo marrim vesh. Po njerezit qe jetonin ne ate shtepi nuk do
    ta merrnin vesh qe i mungonin leket? Po ai cpo bente ne ate
    shtepi, kete gje se mora vesh une? Do dilte pastaj se kush i
    kishte marr leket, do ishte ne telashe me policine pastaj ai.
    Mire e ka bere qe i ka dorzuar
    Cuteness !

BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar
    O rrush shiko te te shpjegoj une se nuk e di mire jhistorine edhe pse e kemi thene me qindra here
    KY djali ishte ne pune ne ndertim edhe ishin ne nje shtepi qe po rikonstruktonin. I zoti i shtepise kishte vdekur(i zoti i parave) edhe ky patrioti jone padashje gjete kete shume te madhe parash qe mund te ndryshonte jeten e secilit nga ne. Por ai u tregu i sinqerte edhe i drejte edhe i dorezoi ato. Por doja te shtoja se po ti kishte marre ato para edhe te ishte zhdukur nuk do te ishte ne telashe me asnje njeri. Ishte nje dhurate nga zoti por ai e refuzoi.
    Tani mund te japesh pergjigjen tende

*Forever* Maska e malli
    Anėtarėsuar
    24-09-2002
    Vendndodhja
    Antwerpen
    Postime
    668
    Jo mo ku i jipja une gjithe keto leke , ah te me ndodhi edhe njehere dhe mua kjo gje. Por kete xhest qe ka bere ky person kemi nxjerre veten qe kemi dhe ane te mira ne shqiptaret.
    **Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.

^ Peek-a-boo ^ Maska e Sirena_E_Vogel
    Anėtarėsuar
    07-06-2003
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    565
    Postuar mė parė nga BLACK_KNIGHT
    O rrush shiko te te shpjegoj une se nuk e di mire jhistorine edhe pse e kemi thene me qindra here
    KY djali ishte ne pune ne ndertim edhe ishin ne nje shtepi qe po rikonstruktonin. I zoti i shtepise kishte vdekur(i zoti i parave) edhe ky patrioti jone padashje gjete kete shume te madhe parash qe mund te ndryshonte jeten e secilit nga ne. Por ai u tregu i sinqerte edhe i drejte edhe i dorezoi ato. Por doja te shtoja se po ti kishte marre ato para edhe te ishte zhdukur nuk do te ishte ne telashe me asnje njeri. Ishte nje dhurate nga zoti por ai e refuzoi.
    Tani mund te japesh pergjigjen tende
    Epo mire, ku ta dija une qe i zoti i shtepise kishte vdekur...
    Po prap... ajo qe ka bere, nuk ka qene gje e keqe
    Cuteness !

bossa nostra Maska e DJTAN
    Anėtarėsuar
    04-10-2003
    Vendndodhja
    toronto
    Postime
    24
    eh paska dhe shqiptare budallenj ne ke te bote........
    ....

BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar
    Postuar mė parė nga Sirena_E_Vogel
    Epo mire, ku ta dija une qe i zoti i shtepise kishte vdekur...
    Po prap... ajo qe ka bere, nuk ka qene gje e keqe
    Ah o yll po ti kisha gjetur une ato para do vija deri ne fund te botes per te te gjetur edhe te ndaja pjesen e mbetur te jetes bashke me ty

BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar
    Postuar mė parė nga malli
    Jo mo ku i jipja une gjithe keto leke , ah te me ndodhi edhe njehere dhe mua kjo gje. Por kete xhest qe ka bere ky person kemi nxjerre veten qe kemi dhe ane te mira ne shqiptaret.
    Po po moter ke shume te drejte

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-12-2003
    Vendndodhja
    londer
    Postime
    2

ndershmeria vertyt i budadallikut

Postuar mė parė nga bobi
    Edhe keta qe jan pergjigjur se do ti dorzonin ato lek ketu e thone sa per te lar gojen une per vete ase zarfin nuk do dorzoja jo me leket
    po edhe ai qe i dorezoi nuk e dinte se cfare kishte brenda zarfi se po ta dinte nuk i dorezonte
    thone se i ka ikur truri kur e ka mesuar nga gazetat se cfare kishte bere ))
    np

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Tema tė Ngjashme

1. Roli i UNMIK nė Kosovė
    Nga Hyllien nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 26-11-2009, 01:04
  2. Nacionalizmi si nocion dhe zbatimi i tij ne praktike!
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 14-09-2009, 17:27
  3. Shqiptari shmang tragjedine
    Nga AjSi nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 12-04-2009, 22:36
  4. Shqiptari i ri
    Nga ZANOR nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 12-11-2008, 03:08
  5. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-08-2003, 11:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •