Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 60
    BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar

Shqiptar ne Greqi gjen 105,000 EURO

Nje shqiptar duke punuar ne nje apartament gjeti siper nj dollapi nje zarf me 105000 Euro edhe e dorezon ne polici. Ngjarje jo e zakonte kjo Nje shqiptar qe dorezon nje shume te madhe parash! Ka rezultate te mira ky gjest persa i perket pershtypjes se Grekeve ndaj shqiptareve por ju do ta dorezonit nje zarf me 140000000. leke shqiptare ne polici
    Une them se jo !!!!

Perjashtuar Maska e Komisari
    Anėtarėsuar
    16-10-2003
    Vendndodhja
    Rain forest
    Postime
    29
    Per kuriozitet,

Tani si i gjeti ky punetori parat ne nje apartament? Edhe une po te hyj ne ndonje apartament mund te gjej para lehtesisht, per shembull une mund te huj tek kati i pare i nderteses ku ndodhet banka, gjej disa milione edhe dorezoj nje pjese te tyre

i/e regjistruar Maska e Dreri
    Anėtarėsuar
    02-06-2002
    Vendndodhja
    Florida
    Postime
    661
    Une per vete nuk do i dergoja....
    Pse thoni ju??
    Sepse eshte me e vogel knaqesia e dorezimit se sa ajo e mbajtjes per vete.....Fundja jam i sigurte qe ai qe i ka lene ka qene pak me i pasur se ai qe i ka gjetur.. gjynah...ky shanc vjen njehere ne 100 vjet... lol
    muzg i heshtur

Nje gje jam i sigurt.. kurre s'do t'i dorezoja ne policine greke.

StterollA

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,144
    Postimet nė Bllog
    22
    Ka ende shqiptare puntore e te ndershem ne kete bote dhe keta nuk jane pakice, jane shumice e heshtur.

Albo
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar
    [QUOTE]Postuar mė parė nga Albo
    [B]Ka ende shqiptare puntore e te ndershem ne kete bote dhe keta nuk jane pakice, jane shumice e heshtur.

Albo vlla
    Ai qe i gjeti eshte shume ........ nuk di sesi ta quaj
    nejse une sot gjithe diten kam folur me njerez te dryshem edhe i kam pyetur po ti kishin gjetur ata cfare do benin? Edhe te ghjithe me dhane te njejten pergjigje si me poshte:

Å÷ åéķįé źįé šļėõ ģįėįźįó ļ įķčńļšļó óįó ćéįōé ļšéļó źįé ķį åāńéóźå įõōį ōį ėåöōį äåķ čį ōį äéķå ģå ōéšļōį. Ļ źįźļģéńéó ōłńį čį öįåé åķį źńįīéģļ įšļ ļėļõó (eh eshte shume injorant ai njeriu juaj sepse kushdo qe do te gjente ato leke nuk do ti jepte me asgje ne bote edhe tani ai do te tallet nga te gjithe patriotete e vet)
    Sorry per greqishten me lart

Nejse qendron e verteta se ai ishte shume budalla sepse zoti i tha atij merri keto leke edhe shko bej jeten tende ne atdheun tend me te gjitha kushtet e jeteses

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Nje akt i vecante ku jo te gjithe do gjenin brenda shpirtit,kurajon dhe ndershmerine per te bere nje dicka te tille,sidomos kur kemi te bejme me shqiptare.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

pa he!... Maska e korēar
    Anėtarėsuar
    18-10-2002
    Vendndodhja
    NO god'S LAND
    Postime
    666
    Ja kush eshte shqiptar i zgjuar. Kush e di sa ka gjetur byrazeri, dhe ka vajtur per te dorrezuar ca kliska, ndonje perqindje te vogel sa per tu dukur. Ne kete rast shoku ka menduar per veten dhe per te tjeret, per tju cnjollosur reputacionin. Kesaj i thone : te fendesh pa fendur!
    "Oj nan moj, thenke, a ma ep thiken ta prej Ameriken?"

nga dyqonet e reja
    Anėtarėsuar
    04-04-2003
    Postime
    327
    kjo histori, me kujton ato te shkolles fillore; ...kur mesuesja na keshillonte qe kur te gjenim celsa ose sende te tjera ti dorezonim ne polici!
    gjithashtu, mund te behet nje paranteze edhe me romanin e A. Dumas, Konti i Montekristos;... i vdekuri le nje sasi te konsiderueshme parash ne apartamentin e tij, nderkohe qe Borghia fshehu pasurine e tij ne shpellat e ujdheses se famshme...
    Edmond Dantes pasi futi ne dore ''thesarin'' ndryshoi rrjedhen e jetes se tij dhe ''ndeshkoi'' armiqte e tij...
    ...kurse bashkeatdhetari yne ia ''arriti'' qe te vazhdoje te punoje ne ndertim per pjesen tjeter te jetes qe i ka mbetur, pasi dorezon ne ''policine greke'' aq para sa nuk ka per te fituar per te tere egzistencen e tij!!!!!!!!!!!

...dhe ne habitemi se si na heqin greket prej hunde si ''Kananin'' !

...me shume keqardhje kete te fundit

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869

SELANIK (24 Tetor)

Nje emigrant shqiptar,18 vjec,derzoi ne policine e Selanikut shume paraje prej 150 000 eurosh,qe i gjeti ne banesen qe po rikonstruktohej.
    Apostol Bali punonte ne nje apartament,pronari i te cilet kishte vdekur dhe trashgimtaret kishin vendosur ta rindertonin perseri.
    Mbi nej dollap te vjeter ne mur ai gjeti nje kuti kartoni i cili kishte shumen e ketyre parave.
    Pa asnje medyshje ai menjehere, djaloshi shqiptar therret policine e selanikut,mbas ardhjes se policise medjiat greke shprehim mendimin e emigrantit shqiptar neper televizore.
    Apostoli ka 5 vjet ne greqi si emigrant shqiptar bashke me prinderit dhe dy vellezerit.
    Ai paradite punonte,ndersa mbasdite ndjek shkollen e mbremjes.
    Ai eshte ne vitin e dyte te liceut dhe enderron te vazhdoje studjimet ne nje shkolle profesionale.

Marre nga gazeta `Bota Sot`

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Roli i UNMIK nė Kosovė
    Nga Hyllien nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 26-11-2009, 01:04
  2. Nacionalizmi si nocion dhe zbatimi i tij ne praktike!
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 14-09-2009, 17:27
  3. Shqiptari shmang tragjedine
    Nga AjSi nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 12-04-2009, 22:36
  4. Shqiptari i ri
    Nga ZANOR nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 12-11-2008, 03:08
  5. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-08-2003, 11:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •