tung!Quhem gjitonja dhe jam nje antare e re e forumit.kam deshire te mar pjese ne kete forum .Pershendes gjithe pjestaret e forumit vecanerisht djemt te cilet jane hallall!shpresoj te jem e mirepritur ne kete kasolle dhete ndihem mire midis jush!
tung!Quhem gjitonja dhe jam nje antare e re e forumit.kam deshire te mar pjese ne kete forum .Pershendes gjithe pjestaret e forumit vecanerisht djemt te cilet jane hallall!shpresoj te jem e mirepritur ne kete kasolle dhete ndihem mire midis jush!
mire se erdhe ke baraka gjitonja.
ja kalofsh sa me mire.
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
shume prezantim i bukur po emri dhe me i bukur)mire se ke ardhur befsh qef lol:PP
KERCOVAR 4 LIFE
Kercove oj lule pranvere nuk te ndaje nga zemra ime asnje here nga do qe te veje e shkoje veq ty te kujtoje !!!!
Te Dua Kercova Ime E Dashur
mire se erdhe gjitone edhe ja kalofsh sa me mire ketu midis nesh
po gjitonja do te thote komshija ne greqisht apo jo? Me shume informacion rreth vetes nuk mund te japesh![]()
mire se erdhe gjitone.Nje foto ne forum sdo ishte keq te te njifnim me mire![]()
Feel
Psychedelic Trance
Kjoska jone ka pranuar kliente te ngjyrave dhe formave te ndryshme duke filluar nga veriu deri ne jug ..... dhe nuk kemi si te mos mirepresim Gjitonen qe e pershendesim cdo dite kur derdhim plerat dhe qe sa here ngelemi pa buke vijme e i lypim nje gjysem buke ne mes te nates ( duke i thene qe ta kthej neser)
Mire se erdhe dhe ja kalofsh sa me mire![]()
mir se erdhe ne forum kalofsh bukur ne mesin tone
Ja mirese na urdherove me ti cupe!Uroj qe te jesh e gatshme kur te kerkojme ndonje filxhan me fare kosi a me uthull ose me gje tjeter.Po edhe ty po te duhet gje trokit,mos e caj koken edhe sikur me 2 te nates te vish!!!!![]()
Krijoni Kontakt