Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 58

Tema: Kapelet

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    si ajo kapelja e bardhe qe i kane dhuruar joles bleva nje para ca ditesh eshte ngjyre e zeze, me duket vetja super seksi kur e ve ne koke. eshte kapele dimri. gjithashtu tek Jasmine sola bleve nje kapele te zeze nga ato me shume sportive dhe lady like te zeze shumeeeeeeeeeeeee e bukur i loved it. mendoj se kapelja e ben femren me seksi dhe te mistershme......... yyyyyyyyyyyyyyyyyy mister
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar mė parė nga Veshtrusja
    Qeleshet jane "the best". Por me thoni si ju duket kjo:
    E bukur eshte Veshtruese...bile edhe qeleshja i ri mire
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Me sollen nje kapele kaubojsh para ca ditesh nga Texas (se bashku me nje kamzhik - por fetishes i diskutojme ne teme tjeter, lol).
    Pah sa te bukur e kam kapelken, e c'me shkon ama. Me nje pale xhinse tub, me nje kemishe gjysem te zberthyer, e me naked cowboy ne krah (ky qe i bi kitares me breke ne Times Square (lol) - see photo below) dalim e bejme kerdine neper NY.

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Citim Postuar mė parė nga Kuqalashja
    Me sollen nje kapele kaubojsh para ca ditesh nga Texas (se bashku me nje kamzhik - por fetishes i diskutojme ne teme tjeter, lol).
    Pah sa te bukur e kam kapelken, e c'me shkon ama. Me nje pale xhinse tub, me nje kemishe gjysem te zberthyer, e me naked cowboy ne krah (ky qe i bi kitares me breke ne Times Square (lol) - see photo below) dalim e bejme kerdine neper NY.
    Me thuaj nga cila rruge do te dalesh me kete humbamenon qe t'i bie une nga rruga tjeter... He, ma ben dot kete nder ?

Xhinse tub
    kapelke, kemishe gjysem e zberthyer
    naked cow-boy...

pupupupupupu... do ju gjuajne me topa sfungjeri si ne ato lojerat neper cirqe (la foire, si i thone ketu)

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Citim Postuar mė parė nga diikush
    E bukur eshte Veshtruese...bile edhe qeleshja i ri mire
    hahahaha, cte beje une qe te tjeret kane kerkuar qeleshe:
    Citim Postuar mė parė nga katana
    Si ore kemi harruar te permendim QELESHET???
    me veni noj foto te qelesheve
    te pershendes diikush

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Veshtronjese, nuk e kuptove me duket ...ti pyesje si na duket (qeleshja) ne ate foto, kurse une te thashe e bukur eshte (goca); shpresoja mos me duhej ta shpjegoja, por ja qe e lypi nevoja

Te pershendes edhe une me kete kapelen qe ngjet paksa (nga forma vetem) si kapela e vjeter e gjyshit qe e vija ndonjehere kur isha adoleshent (meqe kishte ardhur nga Amerika... lol)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga diikush : 30-11-2005 mė 20:23

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    aha, s'paski gje. kapelle kam vete une. Ja keshtu de, te duken nje cike brinat....I mean, cafka
    Summertime, and the livin' is easy...

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Un per vete nuk i vej, jo te gjithve i shkojne sidomos atyre qe e kan koken e madhe si timen!

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Citim Postuar mė parė nga diikush
    Veshtronjese, nuk e kuptove me duket ...ti pyesje si na duket (qeleshja) ne ate foto, kurse une te thashe e bukur eshte (goca); shpresoja mos me duhej ta shpjegoja, por ja qe e lypi nevoja

Te pershendes edhe une me kete kapelen qe ngjet paksa (nga forma vetem) si kapela e vjeter e gjyshit qe e vija ndonjehere kur isha adoleshent (meqe kishte ardhur nga Amerika... lol)
    po cte kuptoj perpara une e shkreta, une mendoja se qeleshja eshte si nje tip qylymi (ose nga ato qe hidhnin kraheve ne kohe t lashta) hahahahahahahahahaahhaahahahahahahahahahahahaha

e ti e paske patur te cupa (ncncncn cbeni kshu o milet, u beret te gjithe duke ciceruar)

ika se vdiqa se qeshuri hahahahahahahahahahahahahahahaah

naten e mire befshi, me kenaqet

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Citim Postuar mė parė nga Cupke_pe_Korce
    aha, s'paski gje. kapelle kam vete une. Ja keshtu de, te duken nje cike brinat....I mean, cafka
    now thats! what i call Kapelle hahahahahahahahaahah

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •