Sot jam jasht vehtes!
Me duket sikur toka me rreshqet nder kembe dhe sikur askund nuk vate as vije!
Jam nga kjo jete i zhgenjyer!
Ne te gjitha anet shoh vetem ngjyra te zeza, fytyra te merrolura dhe maska, kudo maska ne uniforma....
Sot jam jasht vehtes!
Me duket sikur toka me rreshqet nder kembe dhe sikur askund nuk vate as vije!
Jam nga kjo jete i zhgenjyer!
Ne te gjitha anet shoh vetem ngjyra te zeza, fytyra te merrolura dhe maska, kudo maska ne uniforma....
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Shohe qarte e me qarte
dhe vuaj thelle e me thelle......
I vizatoj keto shkronja ....
Ashtu si ben dita me imazhet e saj, qe pastaj fryn mbi to dhe s'kthehet me pas...
"klimthe e shekullit te ri
qe zemren ma ke mbyrthyer me vuatje
lotet me dalin si nje femij
kujtimin tend e hudha tutje"
Ne kete nate ku erresira mbulon dheun, shpirtin tim e ka mbuluar nje vello pis e zeze, me e zeze se nata!!
Jam ne fundin e fuqive dhe nuk i bej dot balle asaj qe quhet zhgenjim me jeten!!
Sonte jam edhe me afer vdekjes se nje nate me pare dhe nuk dua e nuk mundem dot ti rezistoj!!
Me vjen keq qe ke rene ne pesimizem dhe nuk e kuptova dot arsyen..Te ka lene e dashura apo i dashuri? Nese eshte ky shqetesimi nuk ke pse ta vrasesh kaq shume mendjen se jeta eshte e mbushur plot me supriza dhe gjera te bukura nuk ja vlen te vuash kaq shume ..Nese ke ndonje hall tjeter atehere te kerkoj falje po te jap nje keshill nga ana imeeten merre ashtu si te vjen : Njehere duke qeshur dhe njeher duke qare : sepse askush nuk te ndihmon dot ne ate qe te ndodh veē vetes....
Edhe une nuk e kuptova arsyen per te cilen je ne kete gjendje depresive, me vjen shume keq! Por mos u merzit shume gjera rrugullohen.... E di qe keto keshilla te duken pa vlere, dhe i vetmi njeri qe mund ti zgjedhi, ashtu sic tha edhe Florida je ti!
Gjitha te mirat!
E di, keto jane gjendje qe te gjithe i kalojne.
Mund te marresh shume keshilla dhe mbeshtjetje, por drita e vertete qendron brenda teje....
Dhe mos u trishto do ta gjesh, ka dhe ajo kohen e vete...
Nuk te them "me vjen keq per ty", tek ty s'ka vend per keqardhje...
I vizatoj keto shkronja ....
Ashtu si ben dita me imazhet e saj, qe pastaj fryn mbi to dhe s'kthehet me pas...
Shiu,shiu, shiu....dhe vetem shiu!
Me duket sikur te gjithe lotet e botes jane mbledhur dhe derdhen mbi koken time, me behet se edhe lumenjet kane ndryshuar rrjedhen dhe kalojne permes syve te mi!
O zot me ndihmo qe lotet e mi te mos e vershojne boten!??
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Poeti : 23-10-2003 mė 09:53
ne fakt sapo e the...Postuar mė parė nga Altina
Nuk te them "me vjen keq per ty", tek ty s'ka vend per keqardhje...
............
fundi le t`i dal botes, vec ti mos ndal vershimin e fjales-lot.
Fundi i botes padyshim do te vije!!
E une jam ne trenin qe leviz drejte humneres, edhepse ne vagonin e fundit te tije, megjithate drejt fundit bashk me boten shkoj!
Rrjedhen e loteve-fjaleve nuk e ndali dot,por e di se lotet dhe vuajtja eshte e kote!!!
Krijoni Kontakt