Close
Faqja 9 prej 21 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 201
    e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Sa e trishte ishte mbremja jone e fundit.Te prita me aq mall, sa me dukej se minutat vjedhen rolin e ores per te ma zgjatur mua vuajtjen e pritjes,por sme mashtronte zemra qe rrihte me zhurmshem se kembanat e kishes se vjeter .Ti erdhe ,por nuk ishe aj qe prisja une!Kishte akull ne syt e tu, buzeqeshja te ish ngrire dhe hapat nuk ishin ata qe njohja une me pare.Me kot perpiqesha te shkrij akullin nga buzet ,ngohtesia ime nuk depertonte dot deri ne zemren tende .Ishte thare e ishin ngrire te gjitha ato qe me aq mund i mbolla ne zemren tende.Kush dha urdher te fryente murlan ne zemeren tende?Nuk e kuptova ate nate, nuk e di as sot,dhe nuk dua te di kurre, sepse gjithemone do te perpiqem ta largoj nga mendja naten tone te fundit qe sihte aq e trishte me heshtje te akullt.
    Qendro me ate qe te puthe shpirtin, lekuren ta puthe kushdo !

Charles Bukowski

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Foleja_,
    Ti flet pėr vuajtjen, ndarjen, trishtimin...vallė gjithė kjo faqe do tė jetė e mbushur me lot?
    Tė lutem, sjell pak dritė nė kėtė faqe tė murme.....ndriqoje pak kėtė skutė tė errėt tė Forumit...
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Nė orbitėn time tė mendjes, pjesa mė e madhe ėshtė errėsirė!
    Si duket largėsia e madhe nga rrezet e diellit tė dashurisė, kėtė errėsirė e bėjnė edhe mė tė thellė, mė tė trishtė!
    Por ... unė nuk e dua trishtimin, e kam frikė errėsirėn dhe assesi nuk e dua vetminė...

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Hyra brenda vehtes nė kėrkim tė unit tim, nė kėrkim tė rrugės sė jetės sime.
    Ajo qė provova tė gjej, kishte tretur para shumė kohėsh, ende pa lindur unė.
    Nė errėsirėn e pafund nuk gjeta as edhe njė shkėndijė qė tė mė paralajmėronte dritėn!
    Jeta ėshtė njė kompilacion helmi, errėsire, furtune, gėnjeshtre...nje kompilacion hiqi!

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Kur tėrė bota feston Shėn Valentinin, festėn e atyre qė janė nė dashuri, unė pyes, po vallė ēfar bėhet me ata qė nuk janė nė dashuri?
    As kanė dashuri,e as kanė festė... pėrse jeta ėshtė e kėtillė, e padrejtė, e poshtėr...pėrse?

i/e regjistruar Maska e studente22
    Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136
    ne kete diten e shen valentinit te ndije akoma me prane.gjithmone i urreja festat dhe si pranoje dhuratat qe te beja.nuk eid pse po akullin midis ne te dyve e fute ti i pari.sotveshtroj te tere qe dalin,mne njerezit qe duan me shume kurse une sndiej asgje.mos valle dhe uen fillova ti urrej festat si ti?po jo une sjam si ti.njeri me akull ne zemer.me zjarrin e zemres sime u emundova shpeshhere te te shkrija ngrica e tua po sja dola mbane.e vetmja gje q earrita ishte plagosja e shpirtit tim.uen sjam si ti.kam ende force te jetoj.kam ende zjarr ne zemer.kam ende deshire te shpresoj dhe te dashuroj dike sot ne ditene te dashuruarve.

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Jeta do tė ik ēdo ditė e nga pak, me apo pa ne, me apo pa festa, me apo pa dashuri...do tė ik.
    Dhe ne bashk me jetėn do tė shkojmė drejt fundit tė pashmangshėm, drejt vdekjes.
    Sot ėshtė festė pėr ata qė festa ka kuptim, pėr ata qė dashuria e plotėson ēdo skutė tė qenjes sė tyre, pėr ata qė ndarja ėshtė kuptim i pa njohur, pėr ata qė mezi e presin mėngjesin me tė cilin vie edhe rrezja e dashurisė. Por...pėr ata qė festa, dashuria, jeta... nuk kanė kuptim, janė terme tė pa njohura, vallė ēfarė ndodhė me ta?!

arrita dhe studente22, shkrimet e mia janė tė trishta, sikur ėshtė e trishtė edhe vet jeta, por duhet megjithate tė jetohet, na pėlqeu apo jo, e deshėm apo jo, ia vlenė tė jetohet...
    Nesėr do tė jetė mė mirė??!!

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Tatėpjeta e jetės nuk ka tė pėrfunduar, ēdo ditė e re bart me vehte sfida tė reja, bart me vehte kupėn e helmit…
    Nė trenin e jetės nuk kam mė as edhe njė udhėtarė, vetėm unė dhe binarėt qė kėtė tren e qojnė drejt fundit!

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Stacioni i fundit ēdo ditė e mė shumė po afrohet dhe ēdo hap mė sjell drejt greminės sė pafund tė jetės.
    Pas vehtes po e lė kujtimin e dashuris sė perėnduar, ėndėrrat e pa realizuara dhe premtimet e pa mbajtura.
    Askush tė mos vijė me mua, askend nuk e dua afėr vehtes, mė leni nė kėto momente tė vetėm mė leni, ju lutem shumė…

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Nuk me vrau ajo qe humba, por ajo qe dikur e gjeta.
    Qendro me ate qe te puthe shpirtin, lekuren ta puthe kushdo !

Charles Bukowski

Faqja 9 prej 21 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Elmaz Plava
    Nga Davius nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-12-2006, 14:28
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Lamtumira fundit e Vath Koreshit
    Nga Brari nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-02-2006, 18:16
  5. Zhvillimet e fundit politike
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 01-08-2002, 14:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •