Close
Faqja 8 prej 21 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 201
    i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Eca me hapa tė vegjėl nė rrugėn e gjatė, rrugėn qė quhet jetė, shumėherė u rrėzova dhe sėrish u ngrita, shumėherė u pengova dhe sėrish vazhdova, shumėherė u zhgėnjeva, por sėrish gjeta forcė nė vehten time dhe vazhdova, shumėherė mė lėshoi forca, mė lėshoi vullneti, mė iku dėshira dhe sėrish u pėrballa me furtunėn qė vetėm jeta din ta sjell.....
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Vdekja! diēka qė sa herė tė pėrmendet, na bėn tė rrėnqethemi, na bėn tė zhgrehemi nė vaj, na bėn ta ndiejmė nė palcė pavleftėsinė e jetės!!
    Dhe sėrish posa kjo tė kaloj, jemi po ata, tė mirė, tė kėqinj, gjysėm tė vdekur, shpirtė kėqinj......ata qė nganjėherė nuk vlejmė as njė ēik!!?
    Por pėrkundėr gjithė kėsaj, ia vlenė tė jetohet, ia vlenė pėrballemi me jetėn, gjithėsesi qė ia vlenė!, tė pėrballemi me furtunė dhe tė fitojmė patjetėr!!

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Vdiqe i gjallė, apo, vdiqe qė tė jetosh???
    Tė gjithė ne, gjatė jetės sonė, deshėm apo nuk deshėm, lėmė gjurmė nė jetėrat e tė tjerėve, shpeshėherė tė pashlyeshme.
    Gjurmėt tė cilat depertojnė mė sė thelli, janė gjurmėt e dhembjes, tė cilat mbeten tė shėnuara pėrgjithmonė nė zemrat tona.
    Por,...gjithėnjė ka njė por, kur ata qė i duam, vdesin pėr sė gjalli (kur edhepse jetojnė, e humbin respektin e rrethit dhe tė familjes), atėherė "vdekja" e tyre si e tillė do tė ishte mė mirė tė behej vdekje reale.
    Pėr vdekjen e llojit tė dytė (edhe vdekjet janė disa llojesh), edhe shumė e shumė vite pas largimit tė tyre fizik nga mesi ynė, mbetet i freskėt kujtimi pėr ta, mbesin tė gjalla nė mesin tonė fjalėt dhe veprat e tyre, dhe padyshim mbesin tė gdhendura nė mendjen tonė kėshillat dhe mėsimet e tyre. Ajo qė ēdo njeri normal do tė donte (pasi tė pavdekshėm, nė kuptimin fizik, nuk ka) ėshtė tė vdes me vdekjen e dytė dhe qė gjithėnjė tė kujtohet nga pasardhėsit...

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Pafundėsi e pafundėsisė e jetės plotė gėnjeshtra, trejtje nė formė shkumbe!
    Vallė ia vlenė tė jetohet njė jetė e kėtillė, njė jetė ku helmi shpėrndahet nėpėr trupat tanė sė bashku me rruazat e gjakut, dhe e pushton trurin tonė.
    Si mund tė jetė ndryshe, kur shumicės sė njerėzve iu ėshtė helmuar shpirti dhe nė vend se tė mendojnė me ngjyrė tė bardhė, janė nė gjendje tė mendojnė vetėm me ngjyra tė errėta dhe veprojnė kėshtu, ua nxijnė jetėn tė tjerėve, por mė shumė vetvehtes.

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Do tė doja, shumė gjėra do tė doja....
    Do tė doja qė kurrė askush tė mos ndjejė dhembjen, qė kurrė tė mos ketė lotė hidhėrimi, qė kurrė tė mos kėtė ndarje, qė kurrė tė mos ketė robėri, qė kurrė tė mos ketė...
    E ēfarė do tė ishte bota se?? Ideale...
    E pra unė do tė doja kėtė botė ideale, ku mbizotėron dashuria, miqėsia, respekti......
    Kush mund tė mė ndaloj tė dua kėtė??!!

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Njė dilemė qė gjithėnjė mė mundon: Pėrse njerėzit janė tė prirur tė bėjnė vepra tė kėqija, tė flasin fjalė tė kėqija, tė ia mendojnė dhe tė veprojnė pėr tė keqen e tjetrit, pėrse?? Kur ėshtė njėsoj po tė bėnin vepra tė mira, tė flisnin fjalė tė mira, tė mendojnė dhe tė veprojnė pėr tė mirėn e tjetrit! Pėrse jemi tė prirur pėr keq? pėrse??
    Njė jetė kemi dhe pas vdekjes sonė, vetėm veprat dhe fjalėt e mira mbesin nė kujtim tė pasardhėsve tanė sikur njė investim pėr tė ardhmen e tyre!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-01-2005
    Postime
    2
    Citim Postuar mė parė nga Poeti
    Do tė doja, shumė gjėra do tė doja....
    Do tė doja qė kurrė askush tė mos ndjejė dhembjen, qė kurrė tė mos ketė lotė hidhėrimi, qė kurrė tė mos kėtė ndarje, qė kurrė tė mos ketė robėri, qė kurrė tė mos ketė...
    E ēfarė do tė ishte bota se?? Ideale...
    E pra unė do tė doja kėtė botė ideale, ku mbizotėron dashuria, miqėsia, respekti......
    Kush mund tė mė ndaloj tė dua kėtė??!!
    Lexova Treni i Fundit
    Sa e dhimbshme dhe me erdhi ndermend qe ne jemi shume egoista ne pergjithesi
    Vetem kur i kemi kaluar keto dhimbje vete arrijme te kuptojme tjetrin
    Shpirti i im nuk ka kaluar shume dhimbje ne jeten time ,dhe po them qe ai ka qene ne nje fare menyre me “fat”por ne kete moment une e ndjej qe ti po vuan o Poet
    Mos mendo se do te ndihmoj me keto qe po shkruaj por mendo qe ka shume njerez ne kete bote qe ndjejne veten siper atij treni qe je ti ,Ose siper trenave qe bejne te njejten rruge.Une jam nje person qe jam siper nje treni te tille i dhe e keqja eshte se une e di si eshte fundi ,kurse ti ke nje fare drite ,ti ke mundesine te ndryshosh drejtimin e atij treni ,kurse shpirti i im eshte i vetedishem per STAZIONIN E FUNDIT TE TRENIT TIM (HUMNERE)
    Oh mos u ndjej keshtu se gjerat koha do i regulloje
    Nje person qe kam njohur me ka thene qe koha eshte ilaci me I mire .
    Mos harro se nuk je I vetem dhe pse kjo fraze nuk do te ndihmoje por mendo qe ben pjese ne nje CLUB qe ka shume shume ANTARE DHE dhe ky club ndryshon gjithmone me njerez te ri qe vijne dhe njerez te vjeter qe ikin.
    Te uroj vertet shume fat dhe qetesi shpirterore
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fly : 02-02-2005 mė 07:33

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Fly i nderuar,
    Kur njeriu ėshtė nė mesin e miqėve tė cilėt bashkėndjejnė dhe tė cilėt pa rezervė i ofrojnė ndihmė dhe mbėshtetje, si mos ta ndiej vehten tė privilegjuar dhe, patjetėr, si mos ti respektoj mendimet dhe kėrkesat e tyre..
    Shumė tė faleminderit pėr dy gjėra:
    1.Pėr kėshillat dhe pėrkrahjen dhe
    2.Qė postimi yt i parė gjeti vend nė temėn time.
    Ta paqa borgj.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-01-2005
    Postime
    8

Smile

nuk e di ,po mua po me pelqejin shume te gjitha q'ke shkruar.
    pak te trishtuara,po po me duket thuajse po e gjej vetveten.
    se per momentin edhe une jam ne nje pozite me ty i dashur poet
    por nganjehere mendoje se ja vlen te jetohet per ti perballuar te
    gjitha sfidat ne jete,po nganjehere mendoje se jeta paraqitet shume mizore
    me ne.nuk e di ndonjeher jam edhe une pesimiste po shpresoje ne te ardhmen
    qe do te behet me mire dhe te uroje dhe ty ta kalosh kete kohe te veshtire se
    besoje qe kjo eshte momentale per qdo njeri .....
    vazhdo suksese ne te ardhmen [COLOR=Navy][SIZE=1][FONT=Arial][I]

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-01-2005
    Postime
    8

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga Poeti
    Trishtimi nuk mė lėshon, mė mbanė fort sikur me darė!
    Dielli i qiellit tim, ende nuk dėshėron tė lindė dhe lejon qė errėsira tė jetė musafir i pėrhershėm i jetės sime.....
    Horizonti im ka vetėm errėsirė, errėsirė dhe asgjė tjetėr?!
    je i pazevendesueshem,me ke lene pa tekst....

Faqja 8 prej 21 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Elmaz Plava
    Nga Davius nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-12-2006, 14:28
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Lamtumira fundit e Vath Koreshit
    Nga Brari nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-02-2006, 18:16
  5. Zhvillimet e fundit politike
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 01-08-2002, 14:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •