Close
Faqja 17 prej 21 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 201
    i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga Faik Konitza
    Qvo Vadis....?!!!! Miremengjes, une ce sa kohe punoj ne shoqaten per gjetjen e menyres me te lehte te ikish nga keto dite, nga JO-te, nga ditet kur kupton se Allteni te ka tradhetuar, nga ditet kur kupton qe Po-ja nuk mjafton, nga ditet kur kerkon Jo-ne per te arsyetuar Po-ne e dikurshme......
    Poeti- ne maqedoni ka nje barbarizem interesant thote "kamo sreqa"- d.m.th. sikur fati- nese nuk kalonim neper keshtu dite nuk do te ishte jeta interesante pos?
    Faik Konitza,
    Vėrtetė Quo Vadis?
    Sikur ta dija se kah po shkoj, cili ėshtė pikėsynimi im, cilin shteg kam zgjedhur, sikur ta dija se nė cilin tren kam zėnė vend. Nė trenin qė sjell vdekjen apo jetėn, nė treni qė ofron vuajtje apo dashuri, nė trenin qė ofron lumturi apo zhgėnjim, ah sikur ta dija…?!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Poeti : 21-06-2005 mė 16:57
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Your wish Maska e Faik Konitza
    Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115
    Citim Postuar mė parė nga Poeti
    Faik Konitza,
    Vėrtetė Quo Vadis?
    Sikur ta dija se kah po shkoj, cili ėshtė pikėsynimi im, cilin shteg kam zgjedhur, sikur ta dija se nė cilin tren kam zėnė vend. Nė trenin qė sjell vdekjen apo jetėn, nė treni qė ofron vuajtje apo dashuri, nė trenin qė ofron lumturi apo zhgėnjim, ah sikur ta dija…?!
    Jo ne trenin pa emer dhe pa udhetar, ne trenin pa gezim dhe hidhrim, ne trenin e asgjese dhe dickait-ne nje tren qe nuk ka frymore ndonese ndodhem edhe une aty dhe disa te tjeret te vrare si ty- (vrare ne kuptimin te lenduar)
    Nita
    "Liria eshte e drejta e ............................... askujt" faik Konitza

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Shemben urat e miqėsisė, shemben dhe mė nuk i lidhin brigjet?! Dhe kėputet ai peri i hollė dhe i padukshėm qė i lidh njerėzit, ai peri qė bart shumė dhe nuk bartė asgjė?! Peri qė ėshtė aq sensitiv sa ēdo gjė e lėndon, ēdo gjė e dobėson dhe ēdo gjė e tėhollon edhe mė shumė!
    Por a mundet dashuria tė shėndrrohet nė miqėsi?! Kėtė pyetje ia bėj shpesh vehtes dhe nuk gjej dot pėrgjigjen?!

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Fijet e dashurise qe jane tendosur derisa jane keputur nuk mund te ngjiten me marken e shoqerise.

Ndjenja e cila ka kaluar mbi perin e dashurise kurre nuk mund te terhiqet mbas dhe te emertohet ndjenje shoqerie.
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga Era1
    Fijet e dashurise qe jane tendosur derisa jane keputur nuk mund te ngjiten me marken e shoqerise.

Ndjenja e cila ka kaluar mbi perin e dashurise kurre nuk mund te terhiqet mbas dhe te emertohet ndjenje shoqerie.
    Pajtohem plotėsisht me ty Era1, sepse kujtoj qė gjithėnjė do tė mbetėt ai idhtimi nė buzė, si kujtim i njė dashurie tė shkuar dhe gjithėnjė njėri tjetrin do ta shohin si ISH TĖ DASHUR, dhe shumė vėshtirė si miq….!!!

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Sa shumė trena kaluan mbi jetėn time, sa shumė…
    Stacioni im i fundit ėshtė nė horizont dhe jeta ime pandalshėm po i afrohet atij stacioni qė ka emrin vdekje! Dhe si duket edhe unė nuk po dua apo nuk po mundem ti rezistoj dot!?

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Si nuk e ndėrroi shpejtėsinė ky treni im i vdekjes, si nuk ngadalėsoi as edhe pėr njė sekondė, si…?
    E di, shumė mirė e di qė fundin e kam shumė afėr dhe ky fund askujt nuk do tė i dhemb, askush nuk do tė derdh lot pėr mua, askush pėrveē dashuris sime….

"..Nothing Else.." Maska e Helena78
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Pertej Hijes...
    Postime
    289
    Ky tren i fundit, qe po mbrrin ne stacionin e fundit, ne fund te Fundit time qe cuditerisht po me duket i pafundem....
    Askush nuk ndodhet aty, aq me pak Ti dhe "prania" jote e zvarritur ne binaret e paemer te stacionit tend te paarritshem.
    Ndrydhet loti dhe thyhet buzeqeshja jote......Lokomotive e mallit ....shshshshshh...tymnaj gjithkund.....
    Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216

Treni im i vuajtjeve!

Citim Postuar mė parė nga Helena78
    Ky tren i fundit, qe po mbrrin ne stacionin e fundit, ne fund te Fundit time qe cuditerisht po me duket i pafundem....
    Askush nuk ndodhet aty, aq me pak Ti dhe "prania" jote e zvarritur ne binaret e paemer te stacionit tend te paarritshem.
    Ndrydhet loti dhe thyhet buzeqeshja jote......Lokomotive e mallit ....shshshshshh...tymnaj gjithkund.....
    Helena78,

Tė falemiderit pėr kontributin tėnd nė kėtė temė!

Treni im ėshtė pėrtplot i mbushur me vuajtjet e mia, pėrplot me halle, pėrplot me lot.
    Dhe zvarritet ngadal por sigurt andej kah ėshtė fundi i fundit tim, andej nga kthim mė prapa nuk ka, andje nga errėsira e mbulon dritėn, andej nga vdekja qėndron mbi jetėn…
    Ky tren nuk mė bart mua, as ty, ky tren bart jetėrat tona….

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Treni im tanimė nuk ecėn, nuk ecėn, nuk lėviz sepse une e kam vėnė trupin tim si njė pykė qė e bllokon lėvizjen, por sidoqoftė unė do tė jem viktima: O do tė mė ndrydh treni, o do tė bie sė bashku me tė nė greminėn e jetės….
    Dhe ajo qė mė shtynė nė rrugėn e pakthim je ti, dhe vetėm ti VETMIA ime….

Faqja 17 prej 21 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Elmaz Plava
    Nga Davius nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-12-2006, 14:28
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Lamtumira fundit e Vath Koreshit
    Nga Brari nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-02-2006, 18:16
  5. Zhvillimet e fundit politike
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 01-08-2002, 14:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •