Close
Faqja 15 prej 21 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 201
    i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga fjollat
    Poeti,
    Njė pyetje, meqė nuk kam kohė ti lexoj tė gjitha shkrimet tua kėtu, a janė tentim pėr shprehje tė talentit, apo vėrtet je i frustruar? Sikur mos tė ishin kėto replikat e hajlės, do tė kisha besuar se ėshtė vepėr artistike!

Pyetja ėshtė e sinqertė, tė lutem mos ma merr pėr tė keq.

fjollat,
    Ke shtruar pyetje tė sinqertė dhe do tė marrish pėrgjigjen mė tė sinqertė tė mundėshme.
    Nėse i ke lexuar postimet e mia nė temat tjera dhe nė veēanti nė temat e hapura nga unė (kėtu posaqėrisht mendoj nė: “Poezi nga Zemra”, atėherė nuk do tė ishte e nevojshme tė shtrohej kjo pyetje, por meqė si duket nuk i ke lexuar do tė ta them: Postimet e mia kėtu edhe ndoshta mund tė quhen artistike, por burojnė nga thellėsi e zemrės sime. Nuk ka edhe aq zbukurime e modifikime, por janė pasqyrė reale e asaj qė ndodhė pėrreth meje dhe me e nė mua! Prandaj duke pėrcjellur vazhdimėsinė e postimeve, mund tė vėrejsh edhe ndryshimet nė gjendjen time shpirtėrore!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Poeti : 11-05-2005 mė 17:20
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

In God I trust Maska e fjollat
    Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes sė hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar mė parė nga Poeti
    fjollat,
    Ke shtruar pyetje tė sinqertė dhe do tė marrish pėrgjigjen mė tė sinqertė tė mundėshme.
    Nėse i ke lexuar postimet e mia nė temat tjera dhe nė veēanti nė temat e hapura nga unė (kėtu posaqėrisht mendoj nė: “Poezi nga Zemra”, atėherė nuk do tė ishte e nevojshme tė shtrohej kjo pyetje, por meqė si duket nuk i ke lexuar do tė ta them: Postimet e mia kėtu edhe ndoshta mund tė quhen artistike, por burojnė nga thellėsi e zemrės sime. Nuk ka edhe aq zbukurime e modifikime, por janė pasqyrė reale e asaj qė ndodhė pėrreth meje dhe me e nė mua! Prandaj duke pėrcjellur vazhdimėsinė e postimeve, mund tė vėrejsh edhe ndryshimet nė gjendjen time shpirtėrore!
    Poeti

Falemnderit pėr pėrgjigjen, sikur ti kisha lexu postimet tua nuk do tė ishte nevoja pėr pyetjen qė parashtrova.

Njė gjė do kisha shtuar, se do mė dukej mė mirė sikur tė thoje se janė vetėm krijimtaria yte artistike, sepse jeta nuk ėshtė dhe aq e vėshtirė, aq e rėndė, aq e zymtė... jeta nuk ėshtė dėnim.

Jeta ėshtė ēast, shfrytėzoje ēastin nė tė mirė, sepse ik shpejt e nuk kthehet dot.

Paē jetė tė lumtur dhe kofsh shnosh, siē themi ne kosovarėt

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    ......"Prit me dit e prit me vjet, ne (gurbet larg kam tret")!
    * * *
    (o,gurbet ne ty jam tret)...
    s'du me kendu as me vajtu
    me gisht ne faqe rri tuj mendu
    pse nga gjithkush une jam largu
    s'du me qesh as me kendu
    ne dritare rri tuj shiqu,"
    nuk kam lot as me vajtu
    nuk kam lotet nga ti marr
    se nga malli me jan thar~")
    sikur zogu qe rrin ne mall
    flutron posht e lart....
    as vet nuk din se kah po shkon?
    cicerrimen kurr se ndal
    nuk e di se q'kuptim ka
    ndoshta fjalen per mu e ka
    mos kjofsh bije, as mos kjofsh nan)!!
    zemren dysh gjithmon te ndar,
    kush kaq shum na mallkoi...)
    kush kaq shum zemrat na i coptoi?!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga fjollat
    Poeti

Falemnderit pėr pėrgjigjen, sikur ti kisha lexu postimet tua nuk do tė ishte nevoja pėr pyetjen qė parashtrova.

Njė gjė do kisha shtuar, se do mė dukej mė mirė sikur tė thoje se janė vetėm krijimtaria yte artistike, sepse jeta nuk ėshtė dhe aq e vėshtirė, aq e rėndė, aq e zymtė... jeta nuk ėshtė dėnim.

Jeta ėshtė ēast, shfrytėzoje ēastin nė tė mirė, sepse ik shpejt e nuk kthehet dot.

Paē jetė tė lumtur dhe kofsh shnosh, siē themi ne kosovarėt
    fjollat,

Do tė doja edhe unė tė jenė thjeshtė vepra, nėse mund tė thuhet kėshtu, artistike, por ja qė nuk jan plotėsisht tė tillė, por vallė a nuk kanė gadi tė gjitha veprat artistike burimin nė jetėn dhe botėn reale? Apo unė e kam gjė gabim??
    Njė Zef Serembe, ka bėrė emėr nė letrat shqipe duke shkruajtur pėr dashurinė e tijė tė madhe, tė cilėn nuk e kurorėzoi kurrė, por veprat e tija mbetėn trashėgim dhe e ngritėn nė piadestalin e letėrsisė shqipe. Pastaj njė Ēajup, a nuk shkroi pėr dashurinė e tijė tė shujatur me vdekjen e gruas sė tijė dhe nga ajo dashuri e madhe, pėr ne kujtim mbeti poezia “Vaje” njė nekrolog kushtuar asaj dhe njė tregues pėr njė dashuri shumė tė madhe tė poetit?
    Dhe shumė e shumė raste tė tjera….

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    jo nuk jeni te gabuar Poeti, me habiti fakti dhe mua sikurse, te gjith ne qe shkruajm nga diq te tille, nga qka, reflektojm...ma merr mendja qe kan t'bejn me burimin e vepres artistike, te buruara( mrend shpirtave te artistave/teve) Poetike!
    shtohet fjala..."Ne krye me temen Ditari"... a'sesht keshtu a'po jo?!magjinojeni...

"As qe eshte e mjer Letrsija pa jete,po aq eshte e varfer dhe jeta pa Letersi"
    nga Poeti, "Anton Gojqaj" diku kam lexuar kete rresht (mbren interneti)!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e Geri
    Anėtarėsuar
    14-05-2005
    Postime
    10
    hey nje pytje :::::::

si u bo puna me panvarsin e kosoves nga serbia ???

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga Geri
    hey nje pytje :::::::

si u bo puna me panvarsin e kosoves nga serbia ???
    Geri,
    Si duket edhe ti sikur shumica e shqiptarėve po e kėrkon pavarėsinė nė vendin e gabuar!!??

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga hajla
    jo nuk jeni te gabuar Poeti, me habiti fakti dhe mua sikurse, te gjith ne qe shkruajm nga diq te tille, nga qka, reflektojm...ma merr mendja qe kan t'bejn me burimin e vepres artistike, te buruara( mrend shpirtave te artistave/teve) Poetike!
    shtohet fjala..."Ne krye me temen Ditari"... a'sesht keshtu a'po jo?!magjinojeni...

"As qe eshte e mjer Letrsija pa jete,po aq eshte e varfer dhe jeta pa Letersi"
    nga Poeti, "Anton Gojqaj" diku kam lexuar kete rresht (mbren interneti)!
    Mikja ime e ēmuar hajla,
    Tė faleminderit pėr pėrkrahjen qė mė jep, e ēmoj lart mbėshtetjen tėnde.
    Njė dua tė potencoj kėtu: Asnjėherė nuk do tė gjeni tė shkruajtur nga unė diēka qė mund tė vlerėsohet vetėm shkrim sa pėr tė thėnė!
    Ndoshta ndonjėherė edhe nuk ia qėlloj aty ku e kam pikėsynimin, por ne jemi njerėz dhe si tė kėtillė nuk jemi perfekt?
    Konsideroj se ne qė merremi me shkrime, jemi paksa tė llastuar dhe e kemi pak merak tė na ledhatojnė me mendime pozitive pėr atė ēfarė shkruajm, dhe unė nuk dal jasht kėtij klisheu…
    Por do tė doja tė vlerėsohem vėrtetė ashtu sikur edhe e meritoj, pa egzagjerime

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Falemnderit Poeti, per vlersimet e juaja si i dalluar nder te tjeret !
    "Pikerisht edhe pse nga ne dikush del jasht rrjedhave, akoma ju perpiqeni ti permbaheni rezistences...! duke mos bere dallime ,as duke mos mohuar njeri, e kur njeriu kerkon mbeshtetjen e indinjitetit dhe e ruan ate, ateher i ka te gjitha. Askush nuk mund te ja mohoj per ti ruajtur vlerat e veta shpirtrore,qoft dhe idealin Shqiptar:
    e tere kjo te takon Ty, si Kryesus i Temes se "Poetikes se juaj te poezive nga Zemra"do t'thot dhe (mbrend temes se juaj se reflektuar)!
    si antar te perkohshem aq shum qe jemi mbrend ketij Forumi Shqiptar!.
    nder te tjera se qysh dhe qka jemi shprehur kjo ka qen ne pergjegjsin ton ,kemi mesuar mir dhe keq, kam ndegjuar se kur njeriu din ta zgjedh te miren prej te keqes nuk paguhet as me flori*. Prandaj t'perpiqemi per t'gjet menyren se si ta ndihmojm njeni tjetrin per t'qen sa me larg (hakmarrjes)! kurse nji nder keta jeni ju qe tregoni mirkuptimin dhe butesin e juaj shpirteror, une personalisht do filloja te ju therras tani e tutje "Trimi i mir me shok shuuummmmmmmmm Poeti"!*

"Pershendetje nga Laaaart hajla e Rugoves Kosov"**!!

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Hajla e nderuar,
    Ne si qenie njerėzore, vetėvetiu dallojmė nė mes vehte, prandaj konsideroj se nuk kemi nevojė pėr dallime shtesė, tė cilat kujtoj se do tė na largonin edhe mė shumė nga njėri tjetri, kur kemi nevojė qė tė jemi gjithėsesi mė afėr njėri tjetrit!?

P.S. Nofka juaj e re pėr mua kujtoj se do tė tinėllonte mė mirė kėshtu” Trimi i mirė me shokė shumė nė mes tė trimave dhe trimėreshave tė tjera” Sepse unė kėtu jam pjesė e juaja dhe po mundohem qė tė mos e humb hapin dhe me vogėlsinė time tė kontribuoj nė pasurimin shpirtėror tė motrave dhe vėllezėrve tė mijė kėtu nė forum dhe gjetiu nė jetė (gjė e cila, thėnė tė vėrtetėn, ėshtė kėnaqėsi e veēantė pėr mua)!

Faqja 15 prej 21 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Elmaz Plava
    Nga Davius nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-12-2006, 14:28
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Lamtumira fundit e Vath Koreshit
    Nga Brari nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-02-2006, 18:16
  5. Zhvillimet e fundit politike
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 01-08-2002, 14:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •