Close
Faqja 13 prej 21 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 201
    i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Vėshtruesja dhe Hajla,

Ju faleminderit pėr kohėn e ndarė pėr tė lexuar preokupimet e mia tė derdhura nėshkrimet e mia nė kėtė temė!
    Jeta, vėrtetė ėshtė krijuar nga Perėndia dhe fatin na e shkruan Ai, por Ai nuk e jeton jetėn tonė dhe nuk janė tė shkruara tė gjkithat qė i bėjmė dhe qė na ndodhin!?
    Shpeshėherė themi se jeta luan me ne, por edhe ne shumė herė luajm me jetėn, pastaj i bartimm pasojat e kėsaj loje! Por ēfarė t'i besh, kur jemi tė krijuar me ndjenja dhe ndodhė tė mos arrijmė t'i kontrollojmė ato nė tėrėsi!
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Po mundohem tė bėj rezimen e jetės sime, tė gjej sukseset dhe dėshtimet qė kisha. Barazimin qė e tėrheq mė jep rezultatin e disfavorshem: Mė shumė kisha dėshtime se suksese!? E pra si mbijetova kėshtu, nė kėtė botė qė tė han ēdo ditė e nga pak, nė kėtė botė qė tė grryen trurin dhe trupin, qė tė shtyp nga lart pa tė lėnė hapėsirė tė ekspandosh nė gjerėsi...tė mban nga poshtė gjersa tė ndrydh tė tėrin dhe nė fund tė hudhė si njė leckė tė vjetėr..!!

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Sot e kisha ditė tė lirė (sa mund tė jetė ditė e lirė kėtu nė Kosovėn time) dhe desha tė jem njė qast tė vetėm pjesė e realitetit tonė tė trisht!?
    Sot desha tė prek jetėn me duar, ta ndjej shijen e saj, ta prekė ndytėsinė e saj, ta thith ajrin e pluhrosur, ta ndjej aromėn e mbeturinave qė mbulojnė ēdo qoshe tė qytetit tim. Sot desha tė jem unė, vetėm pėr vetėm me realitetin.

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    ... kur mbi koken tende e mban kthillt*... rrethit le te bie shi sa te doje,
    I Nderuar Poeti...kur realiteti eshte i "ketill" them se, ( mbeturinat mbesin si te tilla)!duke ushqyer me vete mbeturinat, keshtu qe merren me( batim dhe zbatime deri ne qfarosje)! se nuk kan t'bejn me realitetin!.

me respekt hajla!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga hajla
    ... kur mbi koken tende e mban kthillt*... rrethit le te bie shi sa te doje,
    I Nderuar Poeti...kur realiteti eshte i "ketill" them se, ( mbeturinat mbesin si te tilla)!duke ushqyer me vete mbeturinat, keshtu qe merren me( batim dhe zbatime deri ne qfarosje)! se nuk kan t'bejn me realitetin!.

me respekt hajla!

E nderuara Hajla,

E kuptoj se jeta ėshtė e tillė ēfare ėshtė, por nuk mund tė them se mė pėlqen, nuk mund tė them se pajtohem mė njė jetė tė tillė, por patjetėr se do tė vazhdoj tė jetoj pėr aq sa do tė kem jetė, duke u munduar qė tė ndryshoj diēka nė aspektin pozitiv.
    Nuk pajtohem se ėshtė me rėndėsi qė tė jetė kthjellėt mbi kokėn time edhe nėse pėrreth meje ėshtė turbullirė, sepse njeriu ėshtė qenie shoqėrore dhe si individ nuk mund tė ekzistoj, sikur nuk mund tė ekzistojmė ne kėtu sikur mos tė kishim lexues qė i lexojnė dhe marrin pjesė nė brengat, hallet apo dertet tona!

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    mir i nderuar Poeti,
    se di sa me paskit kuptuar?" rreth kesaj teme, qe une kam shtruar ma lart!
    ... ndoshta dhe une i kuptoj disa gjana se si shkojn,nga shum qeshteje perkatese mbrend njerzimit a po individeve...) nder te tjera, ketu kam shtruar thjesht se kur nje person eshte ne realitet...mbi gjith qenien Njerzore dot t'thot dhe eshte i paster nga shum lloje te tipave ne (perjashtimin e idealeve qnjerzore)!...se ne fakt se kuptojn realitetin,po mundohen te shendrrojn ate ne nje thesar,te (turbullirave)! ne fakt do lutem per shiun qe ti shperlan mbeturinat,po kush po i ban ato kush?)- te cilat po na qojn drejt e nje katastrofe)!
    ... e konsideroj me nje mend, qe ka njerez te till, dhe te ktill...!
    po per mos t' ju marr lakmi ni nder ata te (tillet)!(ose per tu fut ne thes me ta)-ketu shtrohet fjala...)
    ju lutem mos me keakuptoni Poeti, e shof si jeni tip i veqant*)... qe perpiqeni te afroni ndjenjen e mirkuptimt ne mesin e shoqeris,a po qfar do tjeter, ta them me plot prioritet!
    skemi t'bejm... kur as gishtat e dores nuk i kemi te barabart, sa per njerez mos t'flasim)!
    (kshtu qe zoti na largoft nga turbullirat si te tilla)!

me respekt hajla!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Mikja ime Hajla,

Ndoshta edhe nuk tė kam kuptuar si duhet, por ja qė unė jam ky qė jam dhe si duket nuk kam as forcė dhe as dėshirė tė ndryshoj...
    E di shumė mirė se njerėzit nuk mund tė jenė tė njejtė tėrėsisht, por sikur bėn ti krahasimin me gishtat e dorės, do e merrja edhe unė kėtė krahasim, por nė njė kontest tjetėr: Gishtat nuk janė tė barabartė, por janė tė varur nga njėri tjetri dhe tė pėrafėrt nė madhėsi dhe gjatėsi....prandaj unė do tė doja qė edhe njerėzimi tė jenė tė tillė, tė varur nga njėri tjetri, tė pėrafėrt nė sjellje dhe nė edukatė e kulturė tė pėrgjithėshme...por ja qė nuk janė????

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Qudi, sonte asgjė nuk mė duket se ėshtė nė vendin e duhur, asgjė nuk ka ngjyrat e veta, asgjė nuk shkėlqen, asgjė mė nuk ėshtė sikur ishte mė parė!?
    Sikur bota ėshtė rrotulluar me kokė teposhtė dhe sikur dielli ėshtė shuar dhe mė nuk bėn dritė.
    Nuk di pėrse, por sonte mė ka kapluar njė lloj trishtimi qė po mė zė frymėn dhe po mė mjegullon pamjen, vallė ēfarė po ndodhė kėshtu me mua, ēfarė???

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Sot ėshtė ditė tregu nė qytėtin tim.
    Tė gjithė njerėzit kanė njė qėllim, e tėrė kjo mori qė mbulon rrugėt e din cakun e vet dhe arėsyen pėrse ėshtė aty ku ėshtė! Vallė pėrse vetėm unė dalloj nga kjo mori, vallė pėrse vetėm unė nuk e di cakun e jetės sime dhe nuk e di arėsyen pėrse jam kėtu ku jam!?
    Pėrse vetėm unė nuk di tė iu gėzohem gjėrave tė imta qė sjell jeta, pėrse vetėm unė kėrkoj nga kjo jetė atė qė ajo nuk ma dhuron dot! Pėrse?

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Jam duke u munduar tė kuptoj tė pakuptueshmen!
    Pėrse vallė, kur moti ėshtė i ngrohtė, zemra ime ftohet, apo mos vallė dėshėron tė mbajė temperaturėn konstante nė brendinė time, mos vallė dėshėron qė flakėn qė mė ndez tė mos e lejoj tė fashitet??!!

Faqja 13 prej 21 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Elmaz Plava
    Nga Davius nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-12-2006, 14:28
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Lamtumira fundit e Vath Koreshit
    Nga Brari nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-02-2006, 18:16
  5. Zhvillimet e fundit politike
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 01-08-2002, 14:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •