Mire se erdhe Moro serish!Te shkuara dhe te kaluara!Edhe kujdes ketej e tutje..
Ne nje fast-food punoj Julian(Mc Donald's).
Pershendetjee te gjitheve nga une!
Mire se erdhe Moro serish!Te shkuara dhe te kaluara!Edhe kujdes ketej e tutje..
Ne nje fast-food punoj Julian(Mc Donald's).
Pershendetjee te gjitheve nga une!
sa do te doja te ishe nje pike loti
te lindja ne syte e tu..
te jetoja ne faqen tende.. &
te vdisja ne buzet e tua..
papapa
filluam te ngrohemi me duket,
welcome back baby
feja e shqiptarit eshte shqiptaria
Ketej nga ne Jonida bie shi dhe fryn ere nuk eshte hic ngrohte.
Zjarri eshte afer por...
Ezekiel 25-17.
hej hej hej
Ca behet ne forum, spo e marr vesh mu desh dy ore te lexoja dhe te kuptoja.
I shkreti Edi cpo hec, c'tu desh more i shkrete qe e hape kete muhabet se spo te ndahen tani macet dhe qente (ha ha ha )
Moro mireserdhe dhe te shkuara nuk e dija se ishe kaq keq sa per spital, sidocofte besoj te kaloi.
James, te uroj suksese vetem po me vjen keq qe lodhesh pasi punon dhe studion njekohesisht (kurojo vetem, dhe kujdes mos te biesh edhe ti ne gracke sic e hengri Edi)
Me vjen keq per Julianin, besoj e pe Aekun, vetem 4 hengri.
Ju pershendes te gjitheve.
Bye
Ah moj Shqipni, e mjera Shqipni
Kush te ka qit me krye ne hi
Ti ke pas kene nje zonje e rene
Burrat e dheut te thritshin nane
Pershendetje te gjitheve me cpo shohe qenkeni bere nje dore e mire ketu.
MORO te shkuara,shpresoj te jeshe mire tani. Ne ketej jemi mire,pak te lodhur por ne pergjithesi mire.
Ckemi Jonida si po kalon,u lirove ndopak nga punet?
Edi per hajer,dhe mos e vrit shume mendjen,futi ndonje aheng bearit tjeter dhe mblidhe mendjen.
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
Pershendetje.
Meqenese sot hyri tetori kalo mina. Shoh qe disa prej jush qenkeni te perditshem ketu. ti jonida ne selanik je. kush tjeter nga ju eshte ketu? une studioj ekonomik ne Selanik vit te trete.
Kalofshi mire
Miredita!
Si ja kaloni?Shpresoj mire.
Marela s'kemi c'fare te bejme.Keto kushte jane ne Greqi.Edhe pak durim do bej sa te mbaroj pastaj te shikojme.Jam i kujdesshem une Marela nuk bie ne grackea te tilla!
Julian si e pesoi dream team(aek) keshtu.Nejse s'ka rendesi n.q.s beni 2 fitore me holandezet.
Pershendetje te gjitheve dhe "kalo mina" me 1 dite vonese.
sa do te doja te ishe nje pike loti
te lindja ne syte e tu..
te jetoja ne faqen tende.. &
te vdisja ne buzet e tua..
angie,
ne selanik jemi moroja, une, ari, syly keta me kujtohen tani per tani.
ika se kam pune byyyyyyyyyy
feja e shqiptarit eshte shqiptaria
Persh. Moroja ku eshte mor aman?James s'ke c'i ben keto ka futbolli! Si i thone asaj fjales se urte "kjo loje keshtu e ka o fiton o e ha!" S'ka gje te pakten hengrem nje gol me pak se ju ne "Teatrin e Fantazmave" (Stamford Bridge)
Rendesi ka qe Ajaksi fitoi 2-0 me Bryge dhe me nje fitore kundrejt Celtes e kemi siguruar besoj vendin e dyte ne grup.
Milani tha kaloperasi stin Arena pastaj!
Shkolla juve kur ju fillon? Ketej thone qe mund te zgjate greva deri nga data 13. E vetmja gje qe nuk me pelqen ketu eshte se keta jane nje cike ku rafsha mos u vrafsha (pera vrexi) nuk duan tia dine per asgje. Keshtu po te mos kesh mendjen me kete filozofi te tyre mund te te marrin me qafe!
Ju uroj shendet e gjithe te mirat
Mireulexofshim!
Ezekiel 25-17.
Meq jam i ri ne forum do doja te njiheshim me shoke e shoqe qe jane ne Greqi per tu lidhur me teper me njeri-tjetrin,e duke biseduar per shkollen,per momentet e bukura,qe ata kalojne,kohen e lire,hallet e problemet e tyre ne emigrim,e te ndajme sadopak dhe momentet kritike!
Te putha,te vrava,tani gje tjeter s pres.Vec pasi te vrava te te puth e te vdes!
Krijoni Kontakt