Close
Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 148
    i/e regjistruar Maska e stinla
    Anėtarėsuar
    06-11-2002
    Vendndodhja
    ne boten e endrrave
    Postime
    34
    Edi
    Te trashegohesh dhe ne koken tone ishalla.Po dasem do besh apo jo,se presim te ne ftosh.
    Po kur do filloni te jetoni bashke?Keni zene shtepi,a keni blere mobilje,apo do ti besh vete?
    Mos harro te na shkruash te pakten kur te fillosh bashkejetesen dhe te ne thuash dhe ne,ne te pelqen apo jo ajo qe do jetosh me nusen tende.?

Nejse nejse te trashegoheni dhe jete te lumtur

i/e regjistruar Maska e edi72
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane - Albania
    Postime
    190
    Stinlaaaaaaaaa.Edhe ketu s'me le rehat.
    mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Persh. te gjitheve. Jonida shume pyetje po ben kohet e fundit me duket se i ke zene vendin Morose! Ate e akuzonin gjithnje per gjera te tilla.
    Week endi kaloi James me tre birra dhe kater ndeshje futbolli rradhazi. Ne fillim pashe thrilosin qe e mori edhe kete ndeshje me mik. Se si shpetoi ai arbitri dhe iku gjalle nga Ksanthi nuk mund ta marr vesh! Ata qe e pane ndeshjen do te me japin te drejte. Pastaj pashe AEK-un (i megali mu agapi) qe me thene te drejten ma prishi pak humorin se barazoi prape. Mono x fernete me tha nje shok( gavros) ee ee i thashe une exei to sima tu x ala den ine conta!
    Nuk mund te rrija pa pare dhe PAO-sin, ne fakt bravo ju qofte qe moren nje lojtar te mire si Sanmartean qe i nxorri nga situata.
    Embelsira ne fund qe thoni ju, pashe edhe futboll te vertete (Valencia -Real)
    Keto per te shtunen ndersa te dielen pasi kisha marre frymezim nga ndeshjet qe pashe vajta ne nje 5X5 ku e shkriva talentin tim futbollistik dhe dy a tre nga kundershtaret i sharova nga kembet.
    E pervec kesaj shenova edhe 6 gola.
    Kaq per week endin. Edi merre lehte, per mua eshte vetevrasje ajo qe ben (bashkejetesa)por mos ki frike do te mbijetosh. Ah sa do tia ndiesh mungesen gjysmes se dollapit personal,tre cerekut te lavamanit! Sa do te te mungoje nje brisk roje i paster sa do te te mungoje qetesia! Sa do te te vije fatura e telefonit! C'e te them te shkuara dhe merre sa me lehte,10 vitet e para kalojne shpejt!
    Ok shaka po bej eee mos e merr seriozisht te uroj bashkejetese te lumtur dhe tu plotesofshin te gjitha deshirat!
    Morose i uroj edhe nje here sherim te shpejte persh. edhe Marelen dhe Joniden James-in edhe te gjithe te tjeret. Stinlen me thene te drejten nuk e njoh por besoj se Edi do te na shpjegoje si qendron puna.
    P.s ah more Edi edhe ketu ne forum nuk po te lene rehat
    JU uroj gjithe te mirat kalofshi sa me mire dhe mire u lexofshim. Bye Bye
    Ezekiel 25-17.

dr.j Maska e james l.
    Anėtarėsuar
    27-03-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    122
    Pershendetje te gjitheve.Shpresoj te keni kaluar mire diten.Jave te mbare!
    Marela une studioj ne Athine(T.E.I Athinwn).Fundjave te bukur ke kaluar Julian.Une isha te shtunen ne darke ne pune deri ne te gdhire.
    Te jeni mire te gjithe.
    sa do te doja te ishe nje pike loti
    te lindja ne syte e tu..
    te jetoja ne faqen tende.. &
    te vdisja ne buzet e tua..

i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    Posi more te bashkejetosh qenka gje e keqe!

kush jua tha kete ?

OK Edi aty ku laje 2 pale corape tani do lash dhe nja 10 pale string po hallall. Ja vlen bara qirane. Tani nuk do grindesh me rrobat e tua por me nje njeri te vertete nga i cili do te vijne te shara mbrapsh. Ha ha ha sa po qesh.

Qesh se keto kohe mendohet dhe nje shoku jone Ertoni qe te bashkejetoje me te dashuren (pas nje fejese sigurisht) po nuk ia mban. Ka filluar na ben dhe vizita te shpeshta ne shtepi qe te shikoje sa mire kalojme ne te tjeret. Te djelen e pashe nga ballkoni qe po vinte dhe i thashe Gentit ti benim nje shaka. Genti vuri perparsen time, lidhi nje shami ne koke , mori koven me uje dhe nje lecke dhe bente sikur lante pllakat e korridorit me dore.
    Une mora limen e thonjve dhe manikyrin, u ula ne sallon, ngrita kembet mbi tavolinen e mesit dhe beja sikur lyeja thonjte. Deren e lame gjysem te hapur. Erdhi Ertoni dhe ngeli me goje hapur kur pa Gentin qe lante pllakat me dore dhe mua si zonje e rende ne sallon. Po ty i tha s'te paska ngelur cipe ne faqe? I lan dhe dyshemete gruas me dore ? pale pale na ke vene dhe perparse ! Hajde ti shpjegoje Ertonit qe e beme kastile neve.
    Pas asaj qe pa s'besoj ti veje mendja per tu fejuar.

ju puth te gjitheve,

MORO TE DUAM SHUME
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

Anėtarėsuar
    06-11-2002
    Vendndodhja
    ne boten e endrrave
    Postime
    34
    Julian
    Une kam bere prezantimin tim me kohe po meqe ju s'me njihni,po ju them ca gjera ne lidhje me mua qe t'ju heq kureshtjen.
    Dhe une jetoj ne Greqi,por nuk ka rastisur te shkruaj ketu te tema juaj,jam kolege me Edin sepse dhe une punoj nje dyqan motorash.Te tjerat po ja le Edit t'ju a thote.
    Pershendetje te gjitheve

i/e regjistruar Maska e edi72
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane - Albania
    Postime
    190
    Pershendetje.
    Jonida dhe Julian mos shkruani keshtu se i lexon kjo macja qe na erdhi dhe pastaj do i kem keq punet.Vetem nje gje keni harruar me duket, qe une e kam pare shume here filmin Kapedani.
    mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.

moro Maska e moro
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    94
    ERDHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    MESA SHIKOJ JU MUNGOVA
    MARELA,JAMES.JULIAN,JONIDA FLM TE GJITHVE PER URIMET.TE JENI MIRE.
    EDO JETE TE LUMTUR VELLA.
    NJE JAV VDIQA NE SPITAL.PUSHIME QE NUK BERA NE BEHAR I BERA TANI .
    ARI TI SI JE? NUSIA?
    SY U HUMBE O I VRAR NGA PO BREDH?
    DURRSAKO TI MIRE?

EDO KJO MACIA QE TE MER NGA PRAPA TY ESHTE GJE AJO MACJA E SHTEPIS?ANXHI NJE VOTE E KE NGA MUA.

IKAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    MAKIA
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga moro : 30-09-2003 mė 07:05
    Jeto sot se neser si dihet..........

Anėtarėsuar
    06-11-2002
    Vendndodhja
    ne boten e endrrave
    Postime
    34
    O Edi
    Po mos ki frike se nuk spiunoj.Sa per filmin Kapedani nuk te kuptoji do behesh si i biri apo si vete kapedani?
    Moro
    Po ta mari vesh ajo macja e shtepise,do ti kete parasysh keto keshillat tuaja qe mos laj vetem corapet po dhe kembet

Megjithate ty te uroj te gezosh shendet te plote me qe ke qe dhe semure

bye

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Persh. Mesa shoh qenkeni te gjithe ne humor te mire sot dhe me behet qejfi per kete. Nje mireseardhje te vecante per Morone, sa mire qe u sherove Moro dhe mos fli me lakuriq se semuresh prape!
    Hajde Jonida hajde sa kam qeshur me shkrimin tend! E moret ne qafe shokun tuaj pa mire i prishet te ardhmen!
    James c'fare pune ben? persh. te gjithe te tjereve dhe mireulexofshim!
    Ezekiel 25-17.

Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 17-01-2013, 12:29
  2. Rreth Pėrhapjes Sė Islamit Ndėr Shqiptarėt
    Nga cobra nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:47
  3. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  4. A e duan shqiptarėt bashkimin kombėtar?
    Nga Sabriu nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 05-05-2006, 11:56
  5. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •