Close
Faqja 15 prej 15 FillimFillim ... 5131415
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 148 prej 148
    i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    oups.....

ME DUKET VETJA SIKUR JAM NE PAZARIN E KORCES.
    PO C'BENI KESHTU MORE SHOKENI ?
    TANI ME TE VERTETE NJERI I BIE GOZHDES DHE TJETRI PATKOIT.

DITEN E MIRE
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    TEME DISKUTIMI,

LE TE NA THOTE SECILI NGA JU NE C'MENYRE OSE CFARE BEN QE TE DEFREHET DITEN QE KA PUSHIM OSE NE FUNDJAVE.

BENI KOMENTE JEPNI IDERA ETJ ETJ.

KISSES

great Maska e marela
    Anėtarėsuar
    23-01-2003
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    29
    Meqe eshte e premte ora 5 e pasdites po mendoj ca do bej sonte neser dhe pasneser.

do shkoj te pushoj pak se vdica gjithe javen pune pune pastaj ndonje kemi nje kafeteria aty afer shtepise, nje dore muhabet, ndonje DVD ne darke dhe gjume deri neser nga ora 10-11. Me ne fund fundjave te fle gjume se vdica me zile cdo mengjes.

Pastaj pastrim te shtepise nje here ne jave te pakten, dreken (te gatuajme ndonje gje te mire per fundjave), supermarket etj etj.

Ne darke ndonje poto si thoni ju. ndoshta ne Palio Faliro me perqen "theatro" eshte nje kafeteria shume e lezetcme "afer detit afer mbretit" thone.

Ndersa te dielen do te takoj nje shoqe timen imaxhinoni kam 5 vjet qe se kam pare.

Nje fundjave te mbare the gjitheve.

bye bye
    Ah moj Shqipni, e mjera Shqipni
    Kush te ka qit me krye ne hi
    Ti ke pas kene nje zonje e rene
    Burrat e dheut te thritshin nane

BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar
    Cfare the ti jonnida?
    cfare bejme ne ne fundjave? Ujin mullare
    ej sot nuk kam kohe te shkruaj se si e kaloj une fundjaven se punoj tani edhe po me bertet pronari

Nje here tjeter byeeeeee

BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar
    Postuar mė parė nga LoZar
    BLACK_KNIGHT,

mi bej te fala atij kushuririt tim qe shet kaseta aty ke tregu ( dyqani i pare ne krahun e djethte) dhe thuaji " me ka thene Geni ku e ke hum telefonin"
    Black shume faleminderit.

Ate ēunin e quajn Elidon.
    Efkaristo poli
    O geni e takova une ate edhe i bera te falat e tua i mora edhe numrin e tel, po ti ku je ne itali apo ne greqi?
    Numri i tel eshte 0030697452247

Nuk ka gje vella, per shoket cfare te kemi mundesi do bejme

BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar

Si e kalojme fundjaven ne Greket:p

Postuar mė parė nga jonidapasho
    TEME DISKUTIMI,

LE TE NA THOTE SECILI NGA JU NE C'MENYRE OSE CFARE BEN QE TE DEFREHET DITEN QE KA PUSHIM OSE NE FUNDJAVE.

BENI KOMENTE JEPNI IDERA ETJ ETJ.

Une per vete nuk ndonje gje interesante pasi kam shume probleme edhe me mungon pak zbavitja
    Por zakonisht bej keto gjera:

Te shtunen zgjohem pak vone(nga ora 12:00) pasi jam i keputur nga argetimi i te premtes
    edhe pastaj shkoj ne ndonje kafeterje edhe i futem internetit deri ne 17:00 te pasdites.
    Pastaj shkoj ne shtepi edhe shoh tv(filmat e fundjaves jane me te vertete te bukur)deri me 20:00.
    Edhe se fundi dal me shoqerine per ndonje kafe ose per nje xhiro εκτοσ περαματοσ.
    edhe pastaj gjum(ne kete rast te ze gjumi si nje foshnje e porsalindur)

erdhi e diela edhe une pak a shume bej te njejtat gjera me ca ndryshime te vogla(ja sot psh. u zgjova qe ne oren 8:00 se shkova ne pire per ti ber nje nder nje shoku) edhe sic e shikoni pastaj u futa ne internet.
    Me vone te shohim cdo bejme ndonje gje interesante>
    Po pati kohe ndonje greke te bejme ndonje te pabere

Me respekt Endri

I be there when u ....... Maska e brazili
    Anėtarėsuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    London
    Postime
    58
    Postuar mė parė nga marela
    Meqe eshte e premte ora 5 e pasdites po mendoj ca do bej sonte neser dhe pasneser.

do shkoj te pushoj pak se vdica gjithe javen pune pune pastaj ndonje kemi nje kafeteria aty afer shtepise, nje dore muhabet, ndonje DVD ne darke dhe gjume deri neser nga ora 10-11. Me ne fund fundjave te fle gjume se vdica me zile cdo mengjes.

Pastaj pastrim te shtepise nje here ne jave te pakten, dreken (te gatuajme ndonje gje te mire per fundjave), supermarket etj etj.

Ne darke ndonje poto si thoni ju. ndoshta ne Palio Faliro me perqen "theatro" eshte nje kafeteria shume e lezetcme "afer detit afer mbretit" thone.

Ndersa te dielen do te takoj nje shoqe timen imaxhinoni kam 5 vjet qe se kam pare.

Nje fundjave te mbare the gjitheve.

bye bye
    kurse una po te isha ne athine do te shkoja ne oret e drekes tek nje park qe ndodhet ne filadherfja siper stadjumit te aekut,mbasdite do te shkoja ne varkiza nje frape do te ishte e shkelqyer,kurse ne dark do dilja tek nje kish qe te siles ja kam harruar emrin e sila ndodhet siper kolonaqit gje e bukur te shohesh athinen naten
    ta kalosh sa me mir marela
    Proud To Be Rreshens

Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    UNE TE SHTUNEN U ZGJOVA NGA ORA 10. BERA NJE TRAHANA ME GJALPE QE ISHTE SUPER, DHE PASTAJ U MORA ME CA PUNE. ME VONE SHKOVA NE CARREFOUR PASTAJ NE IKEA . ATY LASHE NJE DORE TE MIRE EUROSH, BLEVA CA CINGLA-MINGLA DHE SHKUAM TEK MAMAJA PER DREKE.
    ME PAS SHKUAM PER KAFE NE ARETSU.
    PAS KAFES SHKUAM TEK NARDI DHE NIDA NE BOCARI. ATY GJETEM DHE KELIN ME MARIEN TE CILET KISHIN MARRE NJE FILM NE VIDEO. POROSITEM 3 PICA MEXICANA ME VONE TE CILAT I SHOQERUAM ME RAKI. kOMBINIM I PERKRYER. PASI ANALIZUAM JETEN TONE DHE JU ANKUAM NJERI -TJETRIT PER JETEN NE GREQI U LARGUAM PER NE SHTEPITE TONA.

TE DJELEN U NGRITA NGA 9 SEPSE NE 11 DUHET TE ISHA NE PUNE. KISHIM TAKTIKH GENIKI SINELEVSI METOXON.
    U KTHEVA NE SHTEPI NGA ORA 6. LEXOVA SPANJISHTEN, HEKUROSA RROBAT DHE PASTAJ ERDHI ERTONI. E KISHIN NDJEKUR NGA PUNA SE PATI GUXIMIN PAS 4 VJETESH TE KERKONTE ENSIMA TE RREGULLTA DHE JO 80 GJITHE VITIN.
    ................
    PAME ME GENTIN NJE FILM ME CAKI CAN DHE GJUME PSTAJ.

Faqja 15 prej 15 FillimFillim ... 5131415

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 17-01-2013, 12:29
  2. Rreth Pėrhapjes Sė Islamit Ndėr Shqiptarėt
    Nga cobra nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:47
  3. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  4. A e duan shqiptarėt bashkimin kombėtar?
    Nga Sabriu nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 05-05-2006, 11:56
  5. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •