Close
Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 148
    BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar
    pershendetje te gjitheve

ja dicka me shume per mua:
    quhem endri(giorgo) edhe jam 19-vjec.
    kam 4-vjet ketu ne perama te pirese
    Punoj me nje mekanik skafesh
    me pelqejne aventurat psh:
    Te humb ne boten e motorave shumekubikesh
    edhe deshira ime me e madhe eshte qe nje dite ti tregoj ketyre grekeve qe ne shqiptaret jemi me te shkathet edhe me me zemer se keta. me pak fjale te behem nje pilot 1-esh

Ka njeri tjeter ketu qe rri ne pire-athine?
    ju pershendes te gjitheve

i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    BRAVO ENDRI,

MIRE FILLOVE,
    SUKSESE NE PUNE DHE TU REALIZOFTE ENDRA PER TU BERE PILOT PO ME AEROPLAN SHQIPTAR.
    GJITHE TE MIRAT,
    JOANNA
    SELANIK
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Persh. patriota!
    C'kemi ndonje gje te re? I uroj mireseardhjen anetareve te rinj Black night dhe Seriozi (po shtohen shume keta te Athines)
    Si i thone nje fjale zelli i tepert te prish pune! Keshtu e mora shume seriozisht me pregatitjen per ndeshjen dhe luajta per mese 3 ore futboll te Shtunen. Edhe sot me dhembin kembet!!
    nejse besoj se ia vlejti!
    Jonida besoj se kur te vij ne Selanik do te me kesh aty per dreke! (meqe mesove te gatuash) Morose thuaji te fala dhe te na flase ndonjehere ne forum se na behet qejfi!
    Endri suksese ne rrugen qe ke zgjedhur mik dhe ne nje fare menyre mire e tha Jonida motorin ta besh aeroplan edhe tua kalosh ne kthese grekeve!
    Mjaft per sot! Neser prape, ju uroj shendet te gjitheve dhe gjithe te mirat!
    Ezekiel 25-17.

i/e regjistruar Maska e LoZar
    Anėtarėsuar
    25-02-2003
    Vendndodhja
    ne vendin me romantik te botes
    Postime
    109
    o jonida do na bosh nji Mousaką?
    Ket vere kam nder mend ta bej nji vizite andej nga Selaniku, por perpara po ndaloj nje here tek meteorat, ke qene ndonje here? Ti e ke afer fare.
    Hajt tung!
    "...coloriamo la vita per non sprofondare nel buio"

i/e regjistruar Maska e huggos
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    po poooo u humbem fare.. e imagjinoni qe sme ka ngelur kohe te vdes?? Si u beme keshtu more... Ishim mire ne kohen e dulles qe luanim me shpata. Mbaronte loja shkonim neper shtepira.. kurse ketej, une e kam kthyer shtepine ne hotel se vetem pas 12.00 te nates mblidhem.. nejse.. ju thashe pershendetje njehere.??..

(ja e thashe une).. hajt pershendetje e gjithe te mirat..
    huggos

P.S. Kush kerkoi per Pirene ketej nga lagjia.. Ketu jam une, te Pasalimani. Per me teper informacion ke Edin dhe Durrsakun . O Edo.. c'u be.. Nuk thua shyqyr qe dolem edhe njehere..

P.S.S. Opa mu bllokua prape ky dreq computer.. thua te kete ngrene ate virusin eeee.. Giasas
    detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller

i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    mirmengjes te gjitheve,

Sot moti i keq fare. Eshte kaq i vrenjtur sa ne oren 8 e gjysem nuk eshte gdhire akoma.

Lozar ne meteora kam qene 2 here. Eshte vend shume fantastik. E ngjitura e 100 shkalleve ja vlen per te shkuar ne nje nga manastiret e shumta. Po te shkosh ne behar ose pranvere duhet patjeter te kalosh nje nate ne nje nga kampinget e shumta. Ne nje qe kemi ndenjur ne, kishte dhe nje pishine te madhe dhe ishte shume luksoz.
    Musaka nuk di te bej akoma deri vitin tjeter do kam mesuar.

Na thoni ndonje te re se na thate syte.

Huggo i dashur puna do te te haje ne fund. C'do ti besh gjithe keto para ?

ARI ma dergo pak perseri nr e telefonit se duhet ta kem gabim numrin. Te mora dje dhe me doli nje Niko.

Pacim te gjitheve
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

i/e regjistruar Maska e edi72
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane - Albania
    Postime
    190
    Pershendetje te gjitheve.
    Ari gjerat kane filluar te ndryshojne pa bere akoma ndryshimin se "nusja"sic thote Marela akoma fle tek mami vet.Mire eshte vetem se mendon me shume dmth dy here besoj se ti e di me mire akoma.
    Juli mos u lodh shume me stervitje se ndeshjen e ke te humbur nuk e sheh sa lojtare jane bere nga Athina?Pastaj kemi dhe Marelen trajnere.
    Jonida mos e caj koken per musaka gatuaj ndonje gje nga guzhina shqiptare.
    Huggos per te dale prap ne ketu jemi,por ti na ke tmerruar me kete kohen e lire qe se gjen dot.Une pata lene durresak_plakun per te organizuar ndonjegje por edhe ai po behet si ty me duket nuk i del koha te shkruaj dy rreshta ne forum jo me te dali per kafe.Nuk me thua ne tel pergjigjesh tani?
    A e pa njeri ne topchannel z.Dule te PDNJ-shit?
    mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Persh!
    Huggo u ktheve nga pushimet lal? Nuk na the se si ia kalove? Ju te tjeret mire? me pune, shendet, shkolle dhe... ashtu qe e dini vete mire shkoni??
    Edi me trajnere Marelen e mblodha mendjen qe nuk fitoj dot! mesa shoh po shkon mire bashkejetesa meqe mamit te nuses nuk i therret me emrin e bukur kumbues "vjerre"! Ore kam nje pyetje meqe ra fjala dhe eshte per te gjithe ata qe kane fatin te kene vjerre, si eshte te kesh vjerre???
    A e doni vjerren, a ju do vjerra??
    Jonida mire musaka nuk ben dot po papucakia di te besh?
    Si eshte ajo puna e zotit Dule o Edo? Z. Dule qe thoni ju e kam patur mesues anglishteje ne shkolle te mesme. Nuk e di se c'fare ka thene por nga sa e njoh une kam nxjerre konkluzionin se eshte nje person shume i zgjuar dhe me kulture.
    persh. edhe nje here te gjitheve edhe mireulexofshim!
    Ezekiel 25-17.

BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar
    Persh.
    eh pata edhe une nderin te kisha vjerre per nja tre muaj po shyqyr se ajo me ndihmoj te ndahesha prape, me dhe shkak per ti thene :\
    epo mire mbaje gocen aty meqe qenkam i vogel une hihihihihi

Eshte eshte pak e veshtire te kesh nje vjerre po ishalla na qellon ndonje e mire thuaj ne te ardhme

bYe AlL

i/e regjistruar Maska e LoZar
    Anėtarėsuar
    25-02-2003
    Vendndodhja
    ne vendin me romantik te botes
    Postime
    109
    Eoooooooo,
    kush nga ju shkon ne tregun e Pireut kete te djelė?

Kisha nje prorsi te vogel per ti dhene.

Jonida kane fillu me i lene femrat te futen neper manastere?
    Dikur nuk i lenin.
    Natyrish qe kur them te vij tek meteorat behet fjale per kete vere. Po andej nga Sporados ( o sporadis se di mir si shkruhet) ku me keshillon te shplodh kockat dhe te argetoj ndienjat per nja 2 jave?

Ciao
    "...coloriamo la vita per non sprofondare nel buio"

Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 17-01-2013, 12:29
  2. Rreth Pėrhapjes Sė Islamit Ndėr Shqiptarėt
    Nga cobra nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:47
  3. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  4. A e duan shqiptarėt bashkimin kombėtar?
    Nga Sabriu nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 05-05-2006, 11:56
  5. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •