rrusho e di un se ca party bejm se kam 8 vjet se shkoj po doja te dija ka nai te hajrit kto dite apo jo>??
rrusho e di un se ca party bejm se kam 8 vjet se shkoj po doja te dija ka nai te hajrit kto dite apo jo>??
Postuar mė parė nga Goc_Labe
aha qeke ene ti dora jone!
Vetem ne nje koncert Shqiptar ne Amerike kam vajtur pas nje dekade qe rroja ketu. Dhe pikerisht ne ate koncert plasi sherr me arme. Eh... ne vajtca prap. Mire jam te koncertet Amerikane, Shqipot te therin per hicgje.Postuar mė parė nga Tulipani Zi
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
well ke nje koncert i sinanit mitralozi plasi bile njoni tha me prit ktu se shkoj ta sjell tankun![]()
Beheshe fjale per ato tanket Ruse nga WWII qe bleu Enveri. C'kujtime.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Por te jemi realist jemi gjithe popull shqip foles ne New York e rrethina dhe shume pak aktivitete kulturo-artistike te defrehemi. Behet nje koncert i noi kengtari dhe gjithe aty. Nuk eshte se ke shume lllojshmeri aktivitetesh dhe zgjedh ku te shkosh. Psh une cdua ne koncert te ndonje kengtari qe sme pelqe? thjesht skam ku te shkoj dhe deshira me degju dicka live ne shqip.
Vallai ne cdo parti shqiptar.. do kete ndonje sherr se sbon.. dy veta do gricen se sbon.. se di as vet pse ndodh kjo..
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Ka ndonje party per diten e flamurit ne nyc apo ic? Nese jo u pa puna po iki anej nga bostoni se anej than do bohet kallaballik i modh.
Mė 24 Nėntor
Me rastin e ditės sė Flamurit
organizohet mbrėmje nė
CRASH MANSION
(fillon nė 10pm - organizon radio Melosi)
Hyrja $20
Adresa: 199 Bowery, NYC 10002
(Nė spring st)
Per reservime: 646-662-9935
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fiori : 20-11-2006 mė 00:49
Dita e ēfarė flamuri ėshtė mė 24 Nėntor (tė nėnvizuar)?Postuar mė parė nga anabanana
!
"Hyp se t'vrava, zhdryp se t'vrava." Popullore.
Krijoni Kontakt