Mqse the "key word" ne 5 postimet e fundit eshte "familjar" po vazhdoj dhe une si shoket...![]()
Taulanto, qenke bere familjar ti kshu qe s'po shkoke?No wonder u were gone for so long, festoje hani-munė.
and Kalto bihejv jorself uen ju gou dheėr.
Mqse the "key word" ne 5 postimet e fundit eshte "familjar" po vazhdoj dhe une si shoket...![]()
Taulanto, qenke bere familjar ti kshu qe s'po shkoke?No wonder u were gone for so long, festoje hani-munė.
and Kalto bihejv jorself uen ju gou dheėr.
Jeton's parties sjane hic familjare
nje rremuje e madhe qe behet atje
e ska ambjend hic te madh per te kercyer
apo te ulesh te rrish rrehat
Dashuria!Nje oqean ne nje pike loti,nje turbellire ne nje qeshje,nje mijevjecar ne nje sekond
Webster Hall eshte disko, dhe kjo do jet per te rinjt dhe nuk mendoj se do ta kthejn sallen per familjare, ne qofse party do ishte familjare atehere do behej ne vend tjeter dhe jo ne Webster Hall.
Sja vle me shku ket here!
Postuar mė parė nga KaLTerSi
kur te shkosh do e shikosh........
Me erdhi keq se ishim pergatit me familjare, rreth miqesor, te shkonim, sepse menduam qe eshte mbremje familjare, sic shkruhet ne fly-er, edhe sepse eshte ne Webster Hall, ndoshta, menduam qe eshte bere ndonje gje e vecante, se karriget si vien ashtu edhe hiqen. Por eshte e kunderta, e asaj qe shkruhet, dhe perseri, me erdhi keq, sepse deshem te kalonim ca ore me kengetare te mire, por edhe te shkoj e te rri ne kembe, me pije ne dore....sikur nuk ja vlen....mgjth mendje-mendje, deshira-deshira!
sa per te foluren me Jetonin, merru vesh mire. Jetoni ka vetem vende VIP ne rrethin e tij,
Enya-Adiemus
Une familjar nuk jam berre , shpertin e kam pas dhe e kam gjithmone "te pa trazuar" , thjesht me acarojne nganjehere reklamat Shqiptare qe "false advertizing" . Une ja u kam pire lengun mbremjeve shqiptare , ku 85% jane cune nga te cilet 40% sillen sikur kane cliruar Kosoven dhe 40% sikur kane cliruar Tiranen . Ne kjo mbase dhe mund te vete sepse Arditin e kam pasur gjithmone shume qejf dhe Websterhalli eshte shume i madh dhe mund ta zbuse pak frymemarrjen e zakonshme te mbremjeve Shqiptare . Mbase shifemi atje dhe na ble ndonje birre . Kaq te paskam munguar sa e vure re that i was gone for so longPostuar mė parė nga Kuqalashja
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Taulant _NYC : 18-11-2005 mė 14:08
Kuqe! Do te ta asgjesoj burrin e do te te rrembej per vete!!! PIKE!Postuar mė parė nga Kuqalashja
Postuar mė parė nga Qafir Arnaut
bli unazen dhe hyr ne radhe
une dua dasem simvjet, se kuqja nuk vendos kollaj, na le dhe ne beqooooo![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Larsus : 18-11-2005 mė 14:25
TBD
Sa ankoheni dhe ju mer , shkoni aty edhe beni qef sa t'keni mundesi
Ky Jetoni vjen ne keto party qe organizon ? Kuriozitet me shume .. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Postuar mė parė nga PINK
hahahhaaaaaaa Jetoni vjen dhe shkon tek VIP
te shuash kuriozitetin, Pinko, shko tek faqja e tij dhe e njeh
Enya-Adiemus
Krijoni Kontakt