Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21
    Zog-Zotnijet....
    Anëtarësuar
    22-04-2003
    Vendndodhja
    bristol/angli/npun teme..
    Postime
    125

per Alden

Alda nuk e di se ku jeton Ti/nga shkrimi dukesh se jeton diku ne nje vend anglisht-foles,por edhe ne Shipri kan ndodh gjana te tilla,ka fol edhe televizjoni ,bile nji mesus u arrestu ne elbasan per kete gjest te turpshem...Arsyje pse e baajn??e kan grun e shemtuumee -hahaha-jo de jo Jan thjesht njerz qe nuk mushin jo mir,po smushin hiq ,njerz te depresum nat shkall sa kan hup edhe elementaren njdjesi njerzore{normale} Kiss {un ty,ti ata,ata dike tjeter-ta bajm boten kreeet Kiss/ma mir me kiss se mu marr me thash e theme-pritezot masandej me shku deri ne nivelkin e ktyne njerzve te temes tande}
    Mos E Maj Mendjen nKobure Per Mi Kndu Gjithmon Trimnis
    Se Me Qa Shohim Neper Filma->Iky Shekull Asht i Dashnis
    ------------------------------------------------------------------------
    ----Me--Shum--Rrespekt--Per--JU-->Degjoni--Kte-Kang --Nga--SCORPIONS----

Jeta eshte Lufte. Maska e Shakaxhesha_399
    Anëtarësuar
    02-01-2003
    Vendndodhja
    Ne nje bote plot dashuri!
    Postime
    61
    Kjo eshte nje gje shume e keqe, ata qe bejne keto gjera jane koti jane te semure nga trute e vogla dhe nuk u funksionon me truri i tyre jane te vdekur jane debila.
    Pa ty nuk mund të rri..!!
    Pa ty jeta më behet hi.
    Pa ty varri nuk më parnon..
    Se zemra vetëm ty të don..!!!

--------------------------------------------------------------------------------

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-10-2003
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    19
    Ciao bella. Ke bere pyetjen se a egzistojn ne shqiperi prinder te till, po egzistojne, dhe une njoh nje prej tyre eshte nga nje fshat i beratit. Keta jane persona manjak te semur qe nuk kane skrupull
    . Sic e di ne shqiperi martohen me lajmesi ose mbleseri si i thon andej nga ana juaj anyway,, ketij i kishin ardhur dhe i kishin kerkuar doren e vajzes per djalin ose nipin, keshtu vajza ishte e ritur ishte 17 vjec, dhe di si shprehet ai perpara vajzes se tij

((Te ritesh nje molle te kuqe si ti nuk eshte mire qe te kafshoj bota me par, keshtu qe te kafshoj une qe te kam kultivuar))

Pra egzistojne bastard te till dhe nga anet tona.

02.11.2003 FORCA INTER

Kupidusi vogel Maska e Enola
    Anëtarësuar
    06-08-2003
    Vendndodhja
    nga ketu shikoj malin e Dajtit
    Postime
    102
    Shume e vertete, kete shprehjen e peshtire te molles e kam degjuar dhe une... per nje rast ne Tirane... Perderisa ka shume raste te ditura kushedi sa raste te tjera te paditura jane...fatkeqsisht...
    Ky eshte nje faktor shume negativ pasi keto persona te semure ndikojne shume me pas edhe ne jeten e viktimave...nje e kaluar e tille mund te te coje ne cmendine, dhe pasojat jane te tmerrshme...
    Keto persona duhet te marin nje denim kapital, duhen cfarosur nga faqja e dheut dhe gjithashtu te behen shembull edhe per te tjere kafshe te ketij lloji te mos guxojne te prekin as femijen e tyre as te tjeter kujt...

"This wicked world makes me want to crowl..."
    I'm not interested in the next generation
    I'm interested in US

Resultatet nga abuzimet sexuale ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes jan :

3 milion femije ne vite maltretohen ne menyra te ndryshme!

1 milion femije ne vite abuzohen nga organizatat e ndryshme qe kujdesen per femijet.

400.000 femije ne vite jan te detyruar ti nenshtrohen abuzimeve sexual qofshin ato orale,anale apo me 'inetercours" gjenital!

Abuzimet sexuale ndodhin nga Baba,njerku,antaret e familjes me te vjeter,apo ndonje mik i ngusht i familjes!

Te dhenat i morra nga :
    "Developmental Psychology", David R.Shaffer
    Six Edition
    Faqe;565

Sa i perket abuzimeve ne trojet etnike mendoj se edhe atje ka por ato mbesin te pa zbuluara!

Shume femije sidmos gjinija femrore jan te detyruara te mirren me prostitucion pasi qe ato i detyron baba,vllau,ndonje kusheri per perfitime materjale!

Si c'do popull edhe ne nuk jemi te kursyer nga degjenerimet psikologjike.

Ju pershndes
    Mjellma
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mjellma : 08-11-2003 më 12:24

Fierak Maska e ^^ÂNGEL_MAN^^
    Anëtarësuar
    22-08-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    28

Re: Mendimi juaj per nje prind te till

Postuar më parë nga xXx-GirL16-xXx
    Well kam degjuar dhe here te tjera gjera te tilla por kete radh na i tha nje nga mesueset ne klas dhe ishte me bindese.

Te nderosh mesuese urgjentisht! ....nuk lejohet ti "gjithe" kjo vajze e vogel te degjosh gjera te tilla.

Per sa i perket temes....ka shume raste te tilla ndo cdo vende te botesh, ashtu si edhe ne Shqiperi. Eshte shume keq qe njerezit jan kthyher ne kafshe (dhe pak me keq se kafshet!)

Filakia 'mikroula'

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Nuk e imagjinoj dot si veprojne ne te tillen menyre nen femijet e pafajshem. Vetem ti lidhesh me litar si qente gjithe jeten me duket nje denim i merituar.
    Ne amerike nje nga kater femije jane te abuzuar seksualisht. Ky numer i madh eshte i tmerrshem.

Zog-Zotnijet....
    Anëtarësuar
    22-04-2003
    Vendndodhja
    bristol/angli/npun teme..
    Postime
    125
    Postuar më parë nga Eliona
    Nuk e imagjinoj dot si veprojne ne te tillen menyre nen femijet e pafajshem. Vetem ti lidhesh me litar si qente gjithe jeten me duket nje denim i merituar.
    Ne amerike nje nga kater femije jane te abuzuar seksualisht. Ky numer i madh eshte i tmerrshem.
    ---------ELJONA shifesh e je niri imir,shifesh------jam dakort me ty...........
    Mos E Maj Mendjen nKobure Per Mi Kndu Gjithmon Trimnis
    Se Me Qa Shohim Neper Filma->Iky Shekull Asht i Dashnis
    ------------------------------------------------------------------------
    ----Me--Shum--Rrespekt--Per--JU-->Degjoni--Kte-Kang --Nga--SCORPIONS----

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796

Re: Re: Mendimi juaj per nje prind te till

Postuar më parë nga ^^ÂNGEL_MAN^^
    Te nderosh mesuese urgjentisht! ....nuk lejohet ti "gjithe" kjo vajze e vogel te degjosh gjera te tilla.

Per sa i perket temes....ka shume raste te tilla ndo cdo vende te botesh, ashtu si edhe ne Shqiperi. Eshte shume keq qe njerezit jan kthyher ne kafshe (dhe pak me keq se kafshet!)

Filakia 'mikroula'
    yeah sikur ta dija kete...e kam nderuar ate mesuse (seriozisht tani) por jo per arsyen qe thua ti.

Sa per temen pergjigja me e mire nga te gjitha ishte e jotja (pou leei o logos)loooool

Mjellma shume interesante ato qe kishe shkruajtur.

jetoj per tri dashuri Maska e alto_sicila
    Anëtarësuar
    01-11-2003
    Vendndodhja
    RHONE
    Postime
    65

Re: Ka prindër të tillë

Postuar më parë nga Sylë
    Tung!
    Unë kam ndigjuar për një rast këtu në Suedi. Babai e ka dhunu që nga fëmijëria vajzën e vet të madhe e me¨duket edhe të tjerat. Sipas të gjitha gjasave gruaja e ka ditë (që e bën situaten edhe më të ndërllikuar dhe më bizarre). Ai tash gjendet në burg, kur vajza e madhe është njoftu me një djalë, atëherë ka treguar ajo. Hollësitë e ngjarjes nuk i di tërësisht vetëm se e di se ai njeriu është nga një fshat i Drenices, kam bisedu njiherë me atë personin.
    Prindër të tillë ka gjithkund edhe në Kosovë. Gazeta "Koha Ditore" ka shkruar për një rast të tillë para dy vitesh.
    Shoqëria patriarkale që ka ekzistuar në Kosovë i ka mbuluar këto raste në qetësi. Ndoshta nuk ka pasur shumë raste mirëpo nuk mund të themi se nuk ka fare te populli shqiptarë.

Sylë
    Ne Kosove ishte ai rasti i gjyshit qe dhunonte te gjithe femijet femra qe lindnin dhe rriteshin ne familjen e tij,e kam lexuar diku po nuk me kujtohet se ku: Ishte vertet e tmerrshme,rrenqethese.
    Jetoj per tri dashurite e mia......

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Prindër, misioni i pamundur?
    Nga Xhuxhumaku në forumin Të jesh prind
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-09-2012, 09:17
  2. Komunikimi Prind - Fëmijë
    Nga J@mes në forumin Pyetni psikologun
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 05-12-2009, 16:52
  3. Tradita ilire tek shqiptarët e Maqedonisë
    Nga alibaba në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  4. Qeveria Berisha, 1,3 milionë $ shpenzime abuzive.
    Nga Humdinger në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-02-2007, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •