Simpatike fakti qe une kam folur popullorce nuk ja ul vlerat fare argumentit tim. Besoj se s'e ke lexuar te gjithe argumentimin tim dhe po e them serish, jane DISA femra qe nuk njohin gjuhe tjeter ashtu si dhe SHUME meshkuj (une personalisht njoh vete femra qe drurin e kane pak, jo se une do i rrihja vete). Fakti qe nje qenie lind femer nuk e ben ate automatikisht imune ndaj menyrave te zgjidhjeve te problemeve njerezore nder te cilat hyn edhe druri.
Mua personalisht nuk do me vinte mire te me fusnin grusht turinjve po kjo s'do te thote qe nuk do ishte e drejte. Nqs do tradhtoja nje dru te mire besoj se do e meritoja qe te vija mend per here tjeter.
Ashtu si njeriu nuk mund te frenoj veten dhe arrin ne tradheti ashtu nuk e frenon dot as veten dhe arrin ne dhune.
Pastaj femrat nga natyra jane te pajisura me te gjitha mjetet per te te ngritur nervat ne kulm ne raste te caktuara. Disa mund ti perballojne ato caste por disa te tjere nuk e kane kapacitetin ndaj dhe i kthehen drurit.
Tani une kam nje pyetje per ju femrat.
Nqs do kishit mundesi te qellonit nje mashkull (ne raste te caktuara kuptohet) dhe si rrjedhoje mos te pesonit gje, a do ta benit nje gje te tille?
Krijoni Kontakt