Close
Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 93
    Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720

Sa e lehte dhe sa e veshtire eshte te thuash fjalen TE DUA?

TE DUA
    Nje fjale qe mbeshtjell,gjithe ndjenjat e shpirtrave tane.Nje fjale e arte,e mrekullueshme,e zjarrte,e shtrenjte e SHENJTE e BEKUAR,qe fluturon,nga folete e zemrave tona per tek folete e atyre qe dashurojme.
    TE DUA,nje fjale kaq e shkurter,kaq e thjeshte,por kaq MAGJIKE,qe te fluturon ne qiellin e shtate,e aty te presin engjejt,qe te cuditur pyesin veten,se si mundem te fluturojme deri aty pa ndihmen e kraheve te bardhe engjellore.Valle e dine ata se dashuria ben cudira?
    TE DUA shpesh here disa nga ne e veshim me rrobat qesharake te GENJESHTRES MASHTRIMIT,dhe ne te verbuar nga embelsia e kesaj fjale biem ne rrjeten e kesaj dashurie MERIMANGE.

TE DUA e medha qe jane peshperitur bukur neper kohera,jane shendrruarr shpesh ne kenge vetmie ,melankolike,nostalgjie.
    (Ne kushtim te ketyre dashurive jame bazuar e jam duke shkruar nje liber teper modest,pasi nuk jam shkrimtar e as mendoj te behem)

Pa u zgjatur me shume ju ftoj te gjitheve ne tavolinen tone te miqesise ,te dashurise,pertu pyetur.

Cfare ndjeni kur u thone por edhe kur e thoni fjalen TE DUA?

Respekte kolombi.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-10-2003
    Vendndodhja
    AtIje Ku SdO NjErI Ta DiJe
    Postime
    6
    Per te thene te dua nuk eshte e veshtir se nje llaf goje eshte por me e veshtir eshte te gjesh personin e duhur tja thuash.
    If U Luv Me Let Me Kno If Not Let Me go ...
    FIERAKE PER JET

i/e regjistruar Maska e Dallaverexhija
    Anëtarësuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    KE VILA ME RROTA PERBALL PARKUT RINIA
    Postime
    35
    un mendoj se fjalen Te Dua esht shum e thjesht qe ta thuaj por esht e veshtire qe ta ndjesh
    I wrote your name in the sky but the wind blew it away
    I wrote your name in the sand but the waves washed it away
    I wrote it in my heart and for ever it will stay

i/e regjistruar Maska e As^Dibrane
    Anëtarësuar
    03-12-2002
    Vendndodhja
    e humbur diku
    Postime
    206
    E une dmth. jam e kundert me dy personat me larte se e kam teper teper te veshtire te them "TE DUA" edhe pse e di se eshte dicka e vertet. Shume me thon se ateher jam kryenece e mbaj inat disa dhe se jam egoiste. Por e verteta eshte se nuk mundem se pse as vete nuk e di
    Zot me shpeto nga miqte, une mund te mbrohem vete na armiqte

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Po gjete njeriun qe E DO ne te vertet eshte shum e thjesht ta thuash por edhe ta ndjesh, se ajo ka rendesi.
    hmm une deri tani se kam pasur te thjesht ta them dhe ok se kam then as nje here (sme eshte dashur ta them) dhe po te ma thon me duket shum qesharake...sidomos kur e thot ndo nje kalama ne shkolle qe ska plasur akoma nga veza (lol yeah ok cunat rriten pak me von se cupat)

Anyway ok ka njerez qe jane egoiste (une jam pak) por besoj se ne rraste te tilla (kur e do nje njeri) egoizmi nuk ka vend.

pa emer Maska e Shkoder_Gurl
    Anëtarësuar
    29-01-2003
    Vendndodhja
    ne boten time
    Postime
    398
    eshte e lehte te thuash "te dua" kur vertet e do ate njeri dhe ai njeri ty
    eshte e veshtir te thuash "te dua" kur nuk e don, kur dikush te thot te dua dhe atij personit i thua "te dua" back se po mos ti thuash ke frik semos lendohet.
    ne qefin tim

Ulerime Maska e Jola
    Anëtarësuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    aty
    Postime
    261

Re: Sa e lehte dhe sa e veshtire eshte te thuash fjalen TE DUA?

Postuar më parë nga kolombi
    [B].

Eshte nje fjale qe ka te beje me ndjenjen e shpirtit e cila ekziston ne shpirt dhe jo ne goje
    Nuk eshte e lehte te thuash kete fjale pasi mbart ne vetvete nje ngarkese te madhe emocionale '' Te Dua'' edhe tani kur e shkruaj dridhem apappa .... s'ma ben zemra me dridhen buzet te them te dua..... te pakten ne shqip..... sh. e veshtire
    Personalisht '' Te dua'' e kam thene shume rralle vetem atehere kur e kam ndier vertet.
    L'amore e' come la febbre, si guarisce a letto.

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319

Re: Re: Sa e lehte dhe sa e veshtire eshte te thuash fjalen TE DUA?

Postuar më parë nga Jola
    Eshte nje fjale qe ka te beje me ndjenjen e shpirtit e cila ekziston ne shpirt dhe jo ne goje
    Nuk eshte e lehte te thuash kete fjale pasi mbart ne vetvete nje ngarkese te madhe emocionale '' Te Dua'' edhe tani kur e shkruaj dridhem apappa .... s'ma ben zemra me dridhen buzet te them te dua..... te pakten ne shqip..... sh. e veshtire
    Personalisht '' Te dua'' e kam thene shume rralle vetem atehere kur e kam ndier vertet.
    E lexova me vemendje kete postim dhe syte mu mbushen me lot

E keqja eshte se une se kam problem fare ta them kete fjale...psh Jola te dua ---- > te me besh gjellen e te me lash rrobat

Eh sa e lehte eshte te thuash te dua, por e veshtire eshte ta degjosh kur te thone te dua.......kete e kam pak te veshtire une se kurre nuk i besoj

Kolombo ..... Si u ngryse grupo ?

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Re: Re: Sa e lehte dhe sa e veshtire eshte te thuash fjalen TE DUA?

Postuar më parë nga Jola
    dhe une agree me Jolen ... te thuash te "te dua " kur vertet e dashuron nje person ..per mendimin tim eshte e veshtire ..

dhe une deri tani fjalen te dua e kam thene shume rralle dhe vetem nje personi qe me te vertete e meriton ... ate fjale aq hyjnore .." te dua " or I love you ....

Pink
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

** Vijezim Drite ** Maska e Altina
    Anëtarësuar
    07-09-2003
    Vendndodhja
    Ne kohe, ne diell, ne ere...
    Postime
    158
    Te thuash "TE DUA"? Eshte sa e lehte dhe e veshtire. Por nese ajo shpreh vertetesine e ndjenjes Tende eshte e lehte dhe e nevojshme per tu thene, ne te kundert eshte e veshtire. Sepse kupton qe jo vetem personin tjeter por edhe veten tende.
    I vizatoj keto shkronja ....
    Ashtu si ben dita me imazhet e saj, qe pastaj fryn mbi to dhe s'kthehet me pas...

Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Illiristika - Nezir Myrta
    Nga Henri në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 06-04-2011, 17:47
  2. Malta - Albania
    Nga new-man në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 12-02-2009, 11:46
  3. Një dite do t'i kujtoni këto që po ju them
    Nga qorri_30 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-09-2006, 11:47
  4. Fjala e Zotit: Liber apo Person
    Nga Matrix në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 26-08-2004, 06:36
  5. Emri Shqip Onomasiologjik "Arbëria" - Nezir Myrta
    Nga Henri në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 02-08-2002, 02:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •