"Kur del nga zemra eshte e veshtire , por kur del nga goja eshte lehte"
"Kur del nga zemra eshte e veshtire , por kur del nga goja eshte lehte"
bie plotesisht dakort me kingun........per te dale nga goja ajo fjale esht e lehte, dhe ka shume veta qe e thone pa e kuptuar vertet kuptimin e thelle dhe te rendesishem te kesaj fjale, por kur del nga zemra esht e veshtire!
TE DUA !! piccola parola sulla bocca di tutti ma nel cuore di pochi!!!
....... amon se na i boni gjakun uje me kto tema!!!!!Postuar më parë nga WOLF POWER
Kolombo ..... Si u ngryse grupo ?
L'amore e' come la febbre, si guarisce a letto.
I agree with Jola and Kingun
eshte shume e leht ta thuash ate fjale sic e tha dikush me lart fjal goje por per ta thene zemra eshte paksi e veshtire.
Kshtu ne anglisht I love you me eshte bere sikur kafja ne mengjes...sikur nje HI..
Por Shqip ka nje kuptim shume shume te plote dhe domethenes ne shqip nuk eshte easy ta thuash vetem nese e keni gjetur njeriun qe e meriton, njeriun e duhur,si une pershembull
take care people
R_SOPI
Ne qofte se e do nje person me gjithe shpirt, Fjala "Te Dua" eshte e lehte fare.
Cuteness !
.......e vura re nga firma qe ke vene lolPostuar më parë nga Jola
....... amon se na i boni gjakun uje me kto tema!!!!!![]()
Une per vete i ktheva nga 5 shishe BUD mbreme vetem nga e qara qe me krijoi ai postimi yt i pare![]()
Pinko.....mos na i nxirr sekretet ne forum pra lol. Te kam thene qe gjerat intime mes nesh duhet ti dime vetem ne.....
Nejse, nejse , e shof qe nuk rri dot pa u shprehur![]()
Kolombo .... hajde o kadosh hajde se ka plas " Te dua sa nje kokerr ftua " ketej nga RRomanca dhe ti fshihesh si pluhuri nen rrogoz lol
[QUOTE]Postuar më parë nga WOLF POWER
[B].
Kolombo .... hajde o kadosh hajde se ka plas " Te dua sa nje kokerr ftua " ketej nga RRomanca dhe ti fshihesh si pluhuri nen rrogoz lol.
Plako gjalle je qe mos qofsh.
Kolombi eshte si puna e atij ,qe hedh gurin dhe fsheh doren.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Nga njera e thene tek tjetra
Ajo qe them tretet.
E di se jam gjalle
mes dy parantezave.
I vizatoj keto shkronja ....
Ashtu si ben dita me imazhet e saj, qe pastaj fryn mbi to dhe s'kthehet me pas...
E lehte per tu thene,por shume e veshtire per tu peshuar.
"O bindu o permendu o merr malet e cemendu"
Krijoni Kontakt