-
Pse bjondja nuk di ta shkruaj numrin 11?
Sepse nuk di se cilin njėsh ta shkruaj perpara
-
-
A e dini ku ndodhet pika me ftohte e femres?
- Tek vendi ku perplasen k****
-
-
Mbi lule ulet lopa,
i dhemb brinja, i dhemb koka,
i dhemb koka, i dhemb brinja,
koke e lopes plot me thinja!
-
-
Komandanti, i thote nje ushtari qe kishte afer:
- Te lutem, ma zgjat pak pistoleten tende...
Dhe keshtu lindi pushka...
-
-
Ishte babai duke pritur djalin qe kishte qene gjithe naten jashte. Me ne fund ai kthehet dhe babai i thote:
- Ku ishe gjith naten?
- Ja isha te shtepia dashnores dhe po e q*ja kur hyn ne dhome mamaja e saj.
- Po ca ndodhi?
- Po ja! Ajo shif, une shif, ajo shif une shif. U shtri divan e po e q*ja kur i vjen burri.
- Cfare ndodhi? Te rrahu?
- Jo! Ai filloi duke me pare. Ai shif e une shif, ai shif e une shif. E shtriva ne divan e q*va dhe ate.
- Cfare thua me?
- O ba po shef?
- Jo me hyri nje gje ne sy!
-
-
Dimer ne vlore!
- Motra hiqe kapucin se e bere morrin me azem!
-
-
Nė xhiron e Vlorės po kalonte njė zezake, me ato flokėt e shumta, si Tina Turner. I afrohet njė vlonjat:
- Na moj Errėsirė, me ēfarė i ke krehur leshrat, me Dinamit ???
-
-
Nje dite nje lab shkon te doktori dhe i thote:
- Aman o doktor bej nje tetanoz vajzes.
Doktori kurioz e pyetL
- Per ē'arsye?
- Po beje o burre se na na hongre k****.
- Po ma thuaj se ēfare ka goca.
- Aman o doktor beji nje tetanoz se gocen ma ka q* nje llamarinist.
-
-
Ne nje qytet europian do behej nje konkurs se kush e kishte mikun me te madh. Si perfundim ne finale del 1 tironc, 1 napoletan dhe 1 londinez. Sipas shortit qe u hodh i ra qe finalja e konkursit te zhvillohej ne Tirane.
I futen te tre trimat ne 1 shtepi 3 kateshe edhe pastaj do shkonte juria ti kontrollonte. Tek kati i pare ishte napoletani i cili e kishte palos k**** se e kishte te gjate.
Ne kat te dyte ishte londinezi i cili e kishte bere k**** rokel nga gjatesia e tepert.
Kur shkojne te kati i Tironcit shofin qe ai nuk ishte brenda por po rrinte te ballkoni duke pa me dylbi edhe duke thene:
- Jepi kurve, mos ndalo...
E pyet juria:
- Cfare je duke bere mer daj?
Edhe tironci qe ishte ne kulmin e eksitimit qe i thote:
- Rri urte se jam duke q*** nje vlonjat!
-
-
Kane qene nje dite tre veta, amerikani, italiani, dhe shqiptari. Dhe kane bere llafe per me shkuar ne nje shtepi ku kishte plot para por ne ate shtepi kishte shume buburreca dhe nuk mund te futej askush.
I pari niset amerikani per te shkuar me marre parate. Kur hyn, keta te dy e presin qe te dale me para, kur del amerikani i pergjakur prej buburrecave dhe nuk kishte mundur ti nxirrte parate.
Hyn edhe italiani por edhe ai del pa para sikurse amerikani
Kur i vjen rradha shqiptarit per te hyre vonohet ca kohe dhe del me plot para, kur e pyesin keta te dy amerikani dhe italiani se si i nxorri te gjitha ato para? Shqiptari i tregon shume lehte:
- Te parin e mbyta kurse te tjeret shkuan ne varrim.
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt