Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 62
    Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720

Vajzat apo djemte,po ju si mendoni?

Te gjithe e dime qe castet e bukura qe te fal dashuria,jane te shtrenjta ,magjike,dhe ne shpesh behemi skllever te saj.Shpesh edhe dashuria vihet ne prove kalon veshtiresi.Nje mardhenie dashurie pra ka dhe ajo gabimet ,zenkat e saj.Egoizmi,ndoshta dhe kapricot,na bejne shpesh,te mos flasim e te mos shihemi per dite me radhe.Me syte nga telefoni,presim.qe ai ose ajo te bejne hapin e pare per te qetesuarujrat e dashurise se turbulluar.

Si mendoni ju,Cilet bejne hapin e pare ,per tu rikthuer serish tek njeri tjetri,Vajzat,apo Djemte?

Ps nga natyra thone vajzat jane me buta ne kuptimin e mire te fjales,e djemte pak egoiste?A eshte e vertete?

Respekte kolombi.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    Pershendetje Kolombi!

Pergjigjen do ta jap sipas eksperiences qe kam pasur... sdo te thot eshte e drejt..e smendoj se ka pergjigje te gabuar ketu.. Nejse une mendoj e gjitha varet tek karakteri i njeriut...Psh.. une vetem nga natyra jam pak kapricoze..dhe e kam shume te veshtire te komunikoj kur merzitem apo zihem...dhe egoizmi shume here me ben te mos tregohem e drejt..(dmth pres qe djali te bej hapin e pare)..

Mendoj e gjitha varet tek natyra e cdo individi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Reina : 14-10-2003 më 01:06
    Be yourself and you will always be in fashion.

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Kolomb !

Ne pergjithesi bashkohem me mendimin tend ( qe vajzat hedhin hapin a pare ) por nese do me lejohej te shtoj dicka te vogel , do thoja kete : Pamvarsisht nga gjinia , hapin e pare e hedh ai/ajo qe dashuron me shume dhe ne kete rast ai/ajo ka nje zemer fisnike dhe plot humanitet....qe duhet vleresuar..!

Tani, rastet jane nga me te ndryshmet dhe asnjehere nuk mund ti vesh te drejte njerit apo tjetrit...por ajo qe thashe eshte e vertete !

Pershendetje !

bitter girl Maska e marsela
    Anëtarësuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    teme e bukur!
    une per vete thyhem gjithmone me shpejt....e shpesh mendoj se eshte dobsi e imja a ndoshta e femrave ne pergjithsi.per momentin me ben te ndjehem keq,ne ankth,e pasigurt nese kam bere ate qe duhet po pastaj e kuptoj qe per hir te dashurise ,edhe pse ne kte rast dyshohet sadopak per njeanshmerine e saj ia vlen..mendoj qe djemte ne pergjithsi jane me krenar dhe per kte spara e marrin guximin te paret..sa keq!!
    ika tani se u bona von per shkolle!
    persh.!
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

ga ga Maska e bunny
    Anëtarësuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    un jam shume krenareeee...edhe koke forte....kurre nuk e mar hapin e pareeeee....edhe deri tani nuk kam vuajtur nga kjo gje.
    por kjo varet vete nga natyra e dy personave sikur thane disa me siper....
    ne qofte se eshte femra ta beje hapin e pare...djali ka shume fuqi kundra asaj edhe e perdor ate,si dobesi te femres...
    the man has got to do what he ought to do!
    muaqq pucii all
    How can she fall, if there is no one there to catch her

BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar
    Pershendetje

Po kur jane te dy egoista?
    ne lidhjen time te fundit u ndava tre here edhe 2 here e bera une hapin e pare sepse e doja edhe kujtova se edhe ajo me donte por me kot pas gjitha atyre qe bera ate ajo filloi te me bente numra qe mua nuk me pelqenin pasi jam serioz ne lidhje edhe pak egoist, kete e pranoj. edhe heren e fundit qe i thashe je e lire shko ku te duash e bej cte duash mbaroi gjithcka. Ajo po te me donte do vinte tek une edhe do me thoshte: o zemer po mire a mund ta bisedojme se per cfare arsye more kete zgjidhje.
    Apo e kam gabim?
    qe keshtu egoizmi nuk hyn ne pune kur dy persona duen por kur ne dy persona njeri e do edhe tjetri jo atehere egoizmi ka shume rol te madh sepse te hap syte.

** Vijezim Drite ** Maska e Altina
    Anëtarësuar
    07-09-2003
    Vendndodhja
    Ne kohe, ne diell, ne ere...
    Postime
    158
    Thuhet se ne dashuri komandon Ai qe dashuron me pak, ndaj jam dakort me WOLF POWER se hapin e pare e bene ai qe dashuron me shume, ndjenja e mbyt gjithmone krenarine dhe kapricon ne nje zemer te dashuruar.
    I vizatoj keto shkronja ....
    Ashtu si ben dita me imazhet e saj, qe pastaj fryn mbi to dhe s'kthehet me pas...

BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar
    po kur dashuriaz qe te ofron partneri/ja eshte nje genjeshter?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-06-2003
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    3
    Jam dakort edhe une me WOLF POWER qe hapin e par e ben gjithmon ai qe dashuron ,edhe kur ai /ajo qe ke perball
    nuk e vlereson por e merr si perulje te vret .

....... E pergjuar....... Maska e vana
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Vendndodhja
    Ku jam une......Nuk je ti!....(Ndoshta jemi duke luajtur kukamcefti) ....
    Postime
    346
    Edhe per mua karakteri i nje personi ka te bej shume, pavarisisht qe dashuria mund te jet e fort, egoizmi dhe kokeforcia ndikojn tek ulja personale dhe te pranosh gabimet.....

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Thashetheme për vajzat nga djemtë - Humor
    Nga metiiii në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 12-03-2009, 16:23
  2. Kush dashuron më me zemër djemtë apo vajzat ?
    Nga Permeti_Boy në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 24-10-2006, 16:46
  3. Vajzat e Mira, e Djemte e Mire
    Nga Gogla e Kuqe në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 06:49
  4. Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 03-03-2004, 14:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •