hajde,hajde ,
ke shume te drejte kur ti thua qe duhet te ndahet i miri nga i keqi,mirpo une nuk e di perse jane njerzit aq te painformuar dhe menjehere bijne viktima te propagandes se ndryshme laike .
Emri UCK edhte perdorur dhume shpesh per qerime hesapesh ndermjet njeri tjetrit dhe ktu udheheqja e UCK-se ka bere nje gabim fatal duke i lene te veprojne ata te lire dhe pa kontrolle.
Per kete qe po them ,me besoni jam shume i informuar,dhe jo si shumica qe reagojne vetem emocionalisht duke mos ditur se qka eshte me te vertet e rendesishme.
Ramushi eshte ra ne nje gracke te keqe politike te bere mesiguri nga rivalet e tij te cilet per momentin 'jane duke bere pushim tek Nano'
une jam shume ibindur qe jane te paket ata njerez qe e duan me shume Kosoven se Ramush Haradinaj dhe njerzit e tij,mirpo ai nuk e ka vleresuar sa duhet pergjegjesine e tij ne lufte ,bile duke e nenvleresuar ate dhe duke ju lene dore te lire veprimi 'halabakeve' te cilet e kane demtuar ne menyre te dukshme Personalitetin e tij dhe bile duke e sjellur ate ne situata shume te rrezikshme!!!*
Une mendoje qe tani do te vije radha per Kriminelet qe kane bere me te vertet krime dhe qe jane pergjegjes per Mitrovicen dhe qe nuk jane ne gjendje te zgjedhin nje problem sado qe i vogel qe te jete ai pa perdorimin e kercnimeve dhe dhunes,mirpo keta zoterinje jane per momentin ne pushim andaj edhe ta shijojne ashtu si duhet se nuk i dihet fatit,ndoshta do te jete edhe i fundit per ta!!!
Krijoni Kontakt