Me Syze me pelqejn me shum.
me syze
pa syze
Me Syze me pelqejn me shum.
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
haghahgahgahgahghgahgaghahgahghghgagh marsel looooooooooooooooool shife arnold_777 si thot me mire qorre se sa hic .......................... mu me syze me pelqe me shumese o me sexy pastaj varet ca syzesh ka sy thyb kavanozi apo syze sexy
:PPPpppp kalofshi bukur
![]()
Nuk ka problem edhe nese eshte me syze.
Mua tek femrat Më pëlqen,ather kur një femër e kupton se nuk jam si ajo dhe kupton gjithashtu se nuk mund t'jem si ajo do!....,gjithashtu e pëlqej kur një femër pranon se kur e do dikë me t'vërtet,e do atë vërtet me t'vërtet!.....lol pak e komplikume kjo a?......femrat ( jo t'gjitha) nuk janë qenje aq te forta për t'mos patur nevoj për trillime:kët e urrej!
Verdana]Bota sillet për ti dhënë marramendje njerzimit që t'mos e kuptojnë jetën! ! !. . .(nga unë)
Une jam pak i ngaterruar ne llogjiken time, per sa i perket syzeve.
Mua me ka pelqyer nje here nje vajze me syze. E kuptova menjehere sa e pashe. Ate qe nuk kuptova ishte ...... Kush me pelqente me shume?!
Me pelqente ajo, apo me pelqenin syzet.
Eshte cudi....!!!! Ajo tani, ajo i ka hequr syzet dhe mua me pelqen me pak!!!!!
Por edhe ajo ishte ngaterruar ne llogjiken e saj.
Sa kishte syze i pelqeja une. Tani qe nuk i ka..... I pelqen nje shoku im me syze!!!!
Oreeeee......
Syzet jan te cuditeshme! Te ngaterrojne ato.
Ahhhhhh syze, syze....... Jeni ngaterrestare!
Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni
Nisuni ju para, sa te therras Saliun
Verdana]Bota sillet për ti dhënë marramendje njerzimit që t'mos e kuptojnë jetën! ! !. . .(nga unë)
Krijoni Kontakt