Close

Rezultati i Sondazhit: Me syze apo pa syze

Votues
30. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • me syze

15 50.00%
  • pa syze

15 50.00%
Faqja 12 prej 13 FillimFillim ... 210111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 128
    Citim Postuar më parë nga chamillionare Lexo Postimin
    Kjo angel prsh edhe nqs ka syze ska gje me pelqen perseri se di pse ndoshta kam filluar ta dua pak e nga pak
    Pershendetje gjithashtu Comandante

ps: syzet i mbaj vetem kur kam detyra shum dhe me duhet te rri para kompjuterit deri von shkurt hesapit nga halli mos ti demtoj syte se dy kam jo per gje, 1 her qe e provova ti mbaja kot per qef nuk ngeli njeri per dreq pa me then uiiii sa te shkojne. Po prap nuk me beri te nderroja mendim dhe ti perdor cdo dite... me syze nuk vlen te thuhet "te hengsha syrin" looooooooool se do len dhembet ne xhama pastaj

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    si te jene te jene!!! vetem te jene natyrale !!! edhe me syze edhe pa syze femrat jane shume terheqese !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Me syze... i ben te duken me te brishta dhe femrore...

* Yllëza e forumit *
    Anëtarësuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Une kam vene syze nje kohe jo te skurter, dy apo tri vite dhe me rrethi mi pelqenin si me shkonin.... e tani i mbaj rralle se skam me nevoje per to.

Femrat me syze jane shume te lezetshme kur veshen me kostume klasike dhe grimohen lehte...pse jo.
    ArsGothicë

Burrels Forever. Maska e Doc_ERI
    Anëtarësuar
    22-06-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    249
    Ska te beje fare me syze pa syze nuk shikohet vetem nga pamja jashtme femra un si verej kto gjera jan pa rendesi per mua.
    If My Heart Could Talk,You Would See How Much I Love You.

Red face

[QUOTE=Endless;1746628]Po t'i shoku ne sy ja ben femres veprimin!? Qe paska dy shije te ndryshme kur... :P

p.s Si me syze s'i pa syze mjafton qe femra te jete e embel nga fytyra(normal sipas shijes time) dhe te kete nje trup te bukur,se tipin edhe mos t'a kete gje thjeshte duke ndejtur me mua,do mesoje shume gjera dhe si rjedhoje do krijoje nje tip te kendshem qe te jete e pelqyer nga shumica e njerezve qe e rrethojne:

hahahaha Endles, e thash si me shaka ket, por ashtu thuhet eshte si barcolete edhe pse ka aty te vertete, sepse kur ben sex dhe femra i bart syzet, e pastaj ben sex pa syze, duken si me ba sex , me dy femra...hahahah

a per pytjen, .. Hmmmmmmmmmmmmmm me ke zer ngusht tani, syte me eksitojne kogja, por veprimin nuk ia bej aty, ncncncn dika afer asajde....

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    [QUOTE=shakespeare;1747859]
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    Po t'i shoku ne sy ja ben femres veprimin!? Qe paska dy shije te ndryshme kur... :P

p.s Si me syze s'i pa syze mjafton qe femra te jete e embel nga fytyra(normal sipas shijes time) dhe te kete nje trup te bukur,se tipin edhe mos t'a kete gje thjeshte duke ndejtur me mua,do mesoje shume gjera dhe si rjedhoje do krijoje nje tip te kendshem qe te jete e pelqyer nga shumica e njerezve qe e rrethojne:

hahahaha Endles, e thash si me shaka ket, por ashtu thuhet eshte si barcolete edhe pse ka aty te vertete, sepse kur ben sex dhe femra i bart syzet, e pastaj ben sex pa syze, duken si me ba sex , me dy femra...hahahah

a per pytjen, .. Hmmmmmmmmmmmmmm me ke zer ngusht tani, syte me eksitojne kogja, por veprimin nuk ia bej aty, ncncncn dika afer asajde....
    Mos me thuaje ne hunde!?!? lol :P j/k

Po e di qe e bere per humor se edhe une per humor t'a bera pyetjen
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2005
    Postime
    22
    Me mire nje qorre se sa 5 dashnore

Pasioni për shkencën Maska e Qendi
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    2,102
    Pa Syze Eshte Me Mire Pasi Qe Tregon Imazhin E Vertete d.m.th Disa Nga Dobesit Ne Bukuri Femnat I Kane Ne Sy Dhe Ato I Fshehin Me Syze

Perjashtuar Maska e Arsyetimi
    Anëtarësuar
    09-10-2006
    Vendndodhja
    i zbuluar , tek dy maloret :p INTERIST per jete jam,se per vdekje jan kto milanistat :D
    Postime
    119
    sic e ka ber nena .

Faqja 12 prej 13 FillimFillim ... 210111213 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnë parajsën
    Nga Xhuxhumaku në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •