Mua me pelqejn dhe me syze dhe pa syze mjfaton te jet simpatike pastaj ato me syze jan me eksituese![]()
me syze
pa syze
Mua me pelqejn dhe me syze dhe pa syze mjfaton te jet simpatike pastaj ato me syze jan me eksituese![]()
Po s'ka vetem femra me syze, ka dhe meshkuj, personalisht ka pak rendesi per mua mban apo jo syze, se shum mire mund te jet miop i lindur qe mban lente me ngjyre nga ato qe te heqin trurin, dhe hajde merre vesh ti... jan detaj i vogel qe shum njerez perfshi dhe mua ketu i mbajne per te mbrojtur syte, se te jesh ulur nga ora 9 e mengjesit deri ne 5 pasdite para kompjuterit ka pasojat e veta.
Perfundimi: si femer qe jam do thoja se per mua nje mashkull pa syze me terrheq me shum... te pakten nuk eshte ftohtesia e xhamit ne midis kur e shoh ne sy![]()
Kjo angel prsh edhe nqs kasyze ska gje me pelqen perseri se di pse ndoshta kam filluar ta dua pak e nga pak![]()
ahaha e bukur kjoPerfundimi: si femer qe jam do thoja se per mua nje mashkull pa syze me terrheq me shum... te pakten nuk eshte ftohtesia e xhamit ne midis kur e shoh ne sy![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
femra me syze sidomos kur i shkojne jane shumeeeeeeeeeeee here me terheqese se nje femer pa syze. njof plot qe i vene syzet per te rene ne sy me shume. sot te mbash syze eshte ceshtje qejfi sepse lentet e kontaktit i kane zgjidhur hallet![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Normale qe cdo kush do dukej i bukur pa syze ashtu si dhe na ka krikuar natyra. Por kur ato jane te nevoishme normale qe do ti mbajme panvarsisht nesi dikujt i shkojne apo jo. Megjithate besoj se ka kaq lloj modele syzesh qe njera nga to do te vije e pershtatshme.
Une dhe B**** kavanozi te ve serisht me shkojne cte bej ;-) ha ha ha vertet e kam
Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!
Fuqia ekziston brenda teje!!!
me ose pa syze njesoj. vetem ti kete gavat ne rregull. sa fiksim i kam njerezit qe u shikon nje sy ne lindje e nje ne perendim.. me stresojne shume, nuk di ke sy te shikoj lol tmerr
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
KUr e ke femren me syze , eshte sikur me i pas dy!
Sepse njehere ben sex kur i ka syzet e vera dhe heren tjeter ia hjek syzet dhe duket, sikur me ba seex me dy femra.![]()
Po t'i shoku ne sy ja ben femres veprimin!? Qe paska dy shije te ndryshme kur...:P
p.s Si me syze s'i pa syze mjafton qe femra te jete e embel nga fytyra(normal sipas shijes time) dhe te kete nje trup te bukur,se tipin edhe mos t'a kete gje thjeshte duke ndejtur me mua,do mesoje shume gjeradhe si rjedhoje do krijoje nje tip te kendshem qe te jete e pelqyer nga shumica e njerezve qe e rrethojne
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Endless : 12-11-2007 më 12:21
Without deviation from the norm, progress is not possible
Krijoni Kontakt