Close

Rezultati i Sondazhit: Me syze apo pa syze

Votues
30. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • me syze

15 50.00%
  • pa syze

15 50.00%
Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 128
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Aq gjate qe punoj ne kompiuter une, ndonje dite do behem per syze po he, rri pa merak se sdo jesh e vetmja me 4 sy ne forum
    Ka sy dhe sy
    Disa sy ja vlen te jene 4 Disa te tjere 2 dhe aman, na i hiqni sysh se na e shpifen
    Tani syzet me teper vihen per mode se per hall cuno, se ato qe i kane per hall mund te vene dhe lente dhe as te mos e kuptosh ti qe ky njeri mund te mbaje syze! Koncepte te prapambetura
    Kam vetem nje limit: qiellin!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Ka sy dhe sy
    Disa sy ja vlen te jene 4 Disa te tjere 2 dhe aman, na i hiqni sysh se na e shpifen
    Tani syzet me teper vihen per mode se per hall cuno, se ato qe i kane per hall mund te vene dhe lente dhe as te mos e kuptosh ti qe ky njeri mund te mbaje syze! Koncepte te prapambetura
    Ca qejfi aman, se vetem syze dielli ve per qejf, ne fakt edhe kto si ve per qejf, i ve se me dhembin syte ne vere se duroj dot driten e forte.. kurse tani e ndjej se me dhembin syte edhe kur rri ne PC me ore te gjata qe punoj.. por si kam pas asnjeher kto probleme, kto jan gjera qe pranohen ne jete, jan gjera qe duhen, nuk eshte as turp, as gje e mire te keshe syze.. eshte nevoje.

Kshu qe mjaft u mburre me syzet e tua si kavanoz, thuaj troc se ke nevoje per syze mos e largo muhabetin duke then jo intelekt, jo seksi etj etj.. syzet, lentet vihen per nevoje, nuk rrihet per qejf me syze 24 ore ne dite, sa do te bukura te jene edhe sado seksi te dukesh

Ndaj behu realiste jo kokforte sic je gjithmone. :P

Pranoje se kam te drejte
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Kshu qe mjaft u mburre me syzet e tua si kavanoz, thuaj troc se ke nevoje per syze mos e largo muhabetin duke then jo intelekt, jo seksi etj etj.. syzet, lentet vihen per nevoje, nuk rrihet per qejf me syze 24 ore ne dite, sa do te bukura te jene edhe sado seksi te dukesh
    Pfff, -0,5 o cun S'jane gje fare. Une me teper i ve per qejf se per hall Jam e sigurte qe te shkosh ti tani tek okulisti te thote qe ke nr. me te madh!

Mgjth, mua me kane terhequr perhere njerezit me syze. Vazhdoj te qendroj e ketij mendimi
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 11-11-2007 më 08:50

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga Zombi Lexo Postimin
    Nuk e kuptoj kendveshtimin tuaj!
    Pasi me bresheri i thashe gjithe te tjerat duke filluar nga karakteri e deri tek thoi i kembes,them qe mes difekteve do me pelqente ajo qe ka me pak...Nuk me duket se te qenit me syze eshte pozitiv...nuk eshte asgje me rendesi madhore,pervec se nje difekt....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Pfff, -0,5 o cun S'jane gje fare. Une me teper i ve per qejf se per hall Jam e sigurte qe te shkosh ti tani tek okulisti te thote qe ke nr. me te madh!

Mgjth, mua me kane terhequr perhere njerezit me syze. Vazhdoj te qendroj e ketij mendimi
    O ti plac ne vend, un ca them ti ca thua ahahahaha

Mua te keqen te me marresh se skam nevoje per syze per momentin, ndoshta me vone kushedi do me duhen thjesht per te qetesuar syte.. po per numer sma merr mendja se do behem kurre, se i kam syte e forte.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Per qetesim dhe mos-sforcim sysh (-)0.5 eshte, keto qe kam une, plus jane dhe fotokromatike, pra te mbrojne nga drita. E meqe thua qe paske shqetesim nga drita keto t'u deshkan.

Ehh, ne mos kane per te lene syte, kane per te lene floket, ose prapanica ose... aman o cun, jetes s'i dihet.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Per qetesim dhe mos-sforcim sysh (-)0.5 eshte, keto qe kam une, plus jane dhe fotokromatike, pra te mbrojne nga drita. E meqe thua qe paske shqetesim nga drita keto t'u deshkan.

Ehh, ne mos kane per te lene syte, kane per te lene floket, ose prapanica ose... aman o cun, jetes s'i dihet.
    Ne fakt po iken floket le te ikin se sme bejn pershtypje se i mbaj tulle, prapanica le te ike se fundja vetem per nje funksion duhet.. kurse per gjera tjera e kam trashegim nga babai im qe ne moshe 55 vjec ka ber femi.. lol

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anëtarësuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,946
    Nje Histori Reale..

Une Kam Nje Shoqe Ktu Ne Tirane Qe Studion Ne Fakultetin E Gjuheve Te Huaja Per Gjermanisht, Dhe Kjo Shoqja Ime Mban Syze .
    Dhe Ne Te Njejten Kohe Un Kam Nje Shokun Tim Qe Jeton Ne Usa Dhe Mendova Ti Krijoja Nje Lidhje Ktyre Te Dyve Pasi Si Goca Dhe Cuni Jan Shume Te Mire.
    Tani Do Thoni Ju Ku Do Me Dal Edi Ne Kte Muhabet, Un Dua Te Them Me Anen E Ktyre Fjaleve Qe Shkrova Me Lart, Qe Ky Cuni Qe Jeton Ne Usa Erdhi Ne Shqiperi, U Takua Me Kte Shoqen Time Dhe Kaluan Shum Mire Per Kohen Qe Ky Ishte Ne Shqiperi, Ky Djali Shkoj E Takoj Dhe Disa Njerez Te Vajzes Pasi Ai E Donte Per Te Lidhur Nje Lidhje Sa Me Te Gjate Ndoshta Dhe Per Ta Pasur Nusen E Tij. ( Me Pare Kta Kan Komunikuar Me Telefon Dhe Me Internet Pas Nje Kohe Te Gjate Komunikimi Ai Erdhi Ne Shqiperi ).
    Dhe Te Dy E Donin Njeri - Tjetrin, Dhe Djali I Lumtur Qe Kishte Gjetur Nje Goce Te Mire Flet Ne Telefon Me Te Shpise Se Tij Ne Usa Dhe I Thot Qe Do Fejohem, Dhe Ata Te Shpise I Than Ne Telefon Sje I Vogel Nese E Do Fejohu Ti E Di Bej Ate Qe Ndjen.
    Mirepo Kur Djali Iken Prap Ne Usa Dhe U Con Fotot E Goces Per Ta Pare Familja, Familja E Tij Ndroi Menje, Por Cila Eshte Arsyeja Qe Ata Se Donin Kte Vajze Qe Te Ishte Nusja E Dajlit Te Tyre, Arsyeja Qe Se Vajza Kishte Syze Dhe Ata Kishin Merak Nese Kta Te Dy Do Martohen Babai I Djalit Ja Bente Kur Te Lindin Femije Do Mbajne Dhe Femijet Syze.

Mua Me Vjen Keq Per Ate Vajze Sepse Me Te Vertet Eshte Shum Goce E Mire Dhe E Respektoj, Por Habitem Me Ata Prinder Qe Ndan Nje Dashuri Per Nje Pale Syze.
    Me Vjen Keq Dhe Per Shokun Tim Qe E Braktisi Vajzen Qe Donte Sepse Sja Donte Familja.

Syzet Syzet Syzet Shkatruan Nje Dashuri Qe Lindi Pa U Ndjere...

Un Mendimin Tim Ne Lidhje Me Nje Vajze Me Syze E Kam Shprehur Disa Postime Me Lart...

Me Respekt Edi...
    Takohemi Ditën e Gjykimit

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ata Se Donin Kte Vajze Qe Te Ishte Nusja E Dajlit Te Tyre, Arsyeja Qe Se Vajza Kishte Syze Dhe Ata Kishin Merak Nese Kta Te Dy Do Martohen Babai I Djalit Ja Bente Kur Te Lindin Femije Do Mbajne Dhe Femijet Syze.
    Eshte gje tjeter te jesh miop qe ne lindje, edhe komplet tjeter te behesh gjate viteve sepse te atille ke punen ose ngaqe ke studiuar shume.. Nese vajza ka qene miope qe ne lindje eshte gje tjeter, ama nese ajo ka ven syze sepse i jan lodhur syte nga studimet ose nga puna qe ben, atehere ai shoku jot ka ber shum gabim, edhe prindrit e tij jan treguar shume te ceket.
    Plus qe edhe po pati lindur miope ska asgje te keqe, te gjith njerzit e kan nga nje defekt, kshu qe se di me duket e habitshme te ndodhin te tilla gjera se smund te ndahem nga e dashura vetem se ajo mban syze, eshte budallallek.

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anëtarësuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,946
    Vajza Syzet I Ka Ven Para 5 Vjetesh Arsyet Nuk I Di Se Nuk Me Kan Interesuar, Por Un E Njof Dhe Kur Ka Qene Pa Syze Dhe Ajo Dhe Pa Syze Shef Dhe Lexon.. Por E Thash Qe Ajo I Ka Syze Me Numer Me Te Then Te Drejten Un Smar Vesh Nga Kto Gjera Por Me Aq Sa Kam Lexuar E Degjuar..

Eh
    Takohemi Ditën e Gjykimit

Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnë parajsën
    Nga Xhuxhumaku në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •