te theme te drejten do te deshiroja shume te provoja nje me syze por qe edhe ti shkojne ,se thone se jane shume esterike dhe too hut![]()
me syze
pa syze
te theme te drejten do te deshiroja shume te provoja nje me syze por qe edhe ti shkojne ,se thone se jane shume esterike dhe too hut![]()
hmmmm un tani kohet e fundit kam filluar te vej syzet...kshq nuk kam nga tia mbaj...(i have to wear them):-(...qe ka qene gjera me e keqe...per muaaa...po ja ku ta bjen Zoti...:-(
bunny
How can she fall, if there is no one there to catch her
Me syze,elegante,bjonde.............................. .................
Sic eshte shprehjae pa prere me gershere,te pa qepur me gjelpere.............................
O shahist,Postuar më parë nga shahisti
eh keshtu thua ti, po na pyet neve qe i kemi provuar me syze dhe pa syze. Kur zoti te mer nje gje, te jep nje gje tjeter me te zhvilluar lool, eshte ligji i kompesimit ske ci ben.Pastaj ti mos u be xheloze se ne nuk mburrem vetem ato me syze+ apo- dhe ato qe kane syze dielli shum te mira jane.Po ato qe kan syze miope si thua ti duhen perbuzur??????
te te jap nje keshille se qenke i ri... MOS BEJ REPLIKA kur (1.) s'di c'po thua ose (2.) s'ke lexuar shkrimin me kujdes. Te ishe pak me i zgjuar, do kishe lexuar qe une mbaj syze.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Pse me dhe ti mba syze......tani na dhe zemer dhe ne te tjerave.
arkl i ke rene pikes tamama ashtu sic me pelqene dhe mua ,por ne radhe te pare me pelqeu shprehja se kame degjuar ndinje here ,ne cilen zone te shqiperise perdoret kjo shpreje.diten e mire.
Depends ka femra qe i shkojn shum dhe nuk i shkojn,gjithashtu dhe meshkujt.
Mua syzet me duken mbase serioze dhe te tregojn as un sdi si ta them fjalen thjesht tregon dicka ne ate person.
Mezor pres ti mar syzet e mija por smi jep doktori se thot nk ke nevoj lol u rri e i them me dhemb koka kur shof PC ose lexoj ai tht ske nev oj.
O do i mar o skathjesht i kam qef ...ti kem.
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
bunny i feel the same way... dua te ve contact lenses, do pres kur te ritem pak se prinderit sme lenPostuar më parë nga bunny
hmmmm un tani kohet e fundit kam filluar te vej syzet...kshq nuk kam nga tia mbaj...(i have to wear them):-(...qe ka qene gjera me e keqe...per muaaa...po ja ku ta bjen Zoti...:-(
bunny![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Anushe syzet kan lezetin e vet mi zemer pse duhet te perdoresh sesben lente
mendoj se syzet o te bejne me cute jo se sje![]()
lol flm lorushe, por kam inat se duhet ti ve edhe ti heq ore minute, pershembull i perdor ne klas me shume, dhe i heq kur skam klase, dhe pastaj i ve prap kur kam klase ose kur shikoj televizor, it is kind of annoying
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt