Close
Faqja 24 prej 59 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 586
    MILANIST I KEQ Maska e Luani Kuqezi
    Anėtarėsuar
    28-06-2002
    Vendndodhja
    Toronto, Kanada
    Postime
    238
    POTHUAJSE NE SECILEN NGA FOTOT E MESIPERME KA QENE NJE FLAMUR I MADH QE LEXONTE "SEMPRE CON VOI"!!!!!!!

HE TANI, E DUAN ULTRASIT MILANIN APO JO?
    NE MES TE DIMRIT TE MILANOS, DALIN ME TE NJEJTAT NGJYRA KUQEZI DHE ME TE NJEJTET FLAMURE DHE ME TE NJEJTET FISHEKZJARRE PER TE BROHORITUR PER MILANIN E MADH NE CFAREDOLLOJ NDESHJE QE LUAN. JO VETEM ME JUVEN E INTERIN POR DHE ME SKUADRAT E VOGLA.
    KETO JANE TIFOZE. KETU DUKET DASHURIA PER SKUADREN JO VETEM NE DITET E MIRA POR DHE NE ATO TE KEQIJA KU VIJNE HUMBJET ME TE PADURUESHME.

NE TE MIRE A NE TE KEQE....

FORCA MILAN
    Khan is my idle,
    Germany is my team,
    Victory is my religion!!!

i/e regjistruar Maska e Eros
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    198
    LOL luano more flak he.Ter ato te shkrujtme tani pertoj ti lexoj la.HAHAHA nejse allall.
    FORZA MILAN

alvi
    i/e ftuar
    Prit prit sa te bleje Milani ate Fortuzin po do thojne mileti Marco kush......? As emrin nuk do ja majn men Van Bastenit, sa te shkoje Indriti me Milanin. (LOL)

Mire e ke ti ja sa te shkoje edhe Jakupi i Peqinit se keshtu eshte katandis Milani

Ore. po une jam vet tifos me Tironen edhe mos e thuj ate se duket sikur tallesh me Fortuzin. Nejse per ate qe thashe lart bej shaka. Po une s`po them me gje se e di qe ju nuk e pranoni, normale. Po edhe njehere se me ngeli mendja tek ai Birhof skandalozi. Ore po dreqi ta haj, po kur paska qene kaq lojtar i mire ai, pse u kutjua ne moshen 30 vjecare me bo gola ai. Ku ishte gjith karieren e vet. Pse lute me ekipe koti, apo nga qe ishte talent. Apo u kujtua ai, se po lunte gjith Udinezja per Birhofin edhe i ra bingo me gola ate vit. Aman or burr.Birhof s`di me dhene nje pas, ti me flet per Birhofin. Edhe nese do ta dish ti ate te Milani e morri Zakeroni, se vet klubi nuk e donte, po e morren prej trajnerit se e vuri si kusht. U bo pun nderesh e shoqerirash. Po Birhofin s`ka ngel njeri pa e shajte, edhe po ta them edhe njeher mos u mburr me me Birhofin, se eshte raketik ore, nuk eshte futbollist. Ai o me keq se Tarja, qe del me porte bosh edhe se bo gol. Nejse aman se Birhof nuk e meriton me e komentu fare. O vetem per gocat se o djal king.
    E ma men Xhorxh Wehan, atij i them sulmues une qe te terhiqte zvarre edhe e bote golin ashtu si s`ta priste menja.
    Sa per Van Bastenin qe u vra ne moshen 28 vjecare, s`eshte faji i tij, ajo eshte fatkeqesi. Edhe lojtar qe deri ne 28 vjec ka marre tre topa te arte sikur si ka ardhur botes. Le mo te kishte vazhduar me ai. Po Birhof?!!! I ka vajtur ndonjeher mendja per top te arte!!!!!- Pyetje retorike kjo. Po edhe keta qe jan te medhenj si Rivaldo 1 here e kane marre. Prandaj ne nuk mund te prtendojme per ekipin kur ne ate luan nje si Birhof qe s`di te stopoj e te pasoj topin. Me elementaret. Van Baste bente magjira ore me topin, i ke pa golat apo jo??????? Birhof s`di te vrapoj. Pse me golshenues eshte ai qe nga 24 gola 17 i ka me koke, qe ija kane dhene llokum ke koka, edhe 7 te tjeret aksidentalisht. Po mire, pse nuk beri edhe ne kupat e europes ai ate qe beri me Udinezen, edhe ato golat fantazem me pas me Milanin. Se Birhof bente gol kur rrifej Milani 3-1, bente nje Birhofi, ose kur fitonte Milani 3-0, bente 1 Birhofi. Edhe golat e fundit luftonte gjith ekipi qe gjoja ta nxirrte prap golashenues. Pastaj ti mos me thuaj mua ka rene Birhofi tani, se Birhofi vetem nje vit u ndje, qe gjasme shkelqeu kur ishte 30 vjec, me Udinezen, tani paska ra ai. Pse kur paska shkelqyer aman. Pastaj me ēeket. Po pra u kujtu Birhofi me golden gol, se neshjet para se te shkonin ne finale e shkriu. Thuj shyqyr qe vite Summer nga mbrojtja bote golat e kualifikimit (lol). Edhe ne dash me dit ti une se dija fare qe ishe me gjermanine, po s`duroj dot kur e mburrin Birhofin.
    Edhe sa per Gjermanine qe thua ti, qe u mblodhe e u mobilizua, ta dish se une asnjeher se kam pelqyer menyren e te luajturit Gjerman, por vetem se ata kane nje karakter te forte edhe te disiplinuar, kane arritur te jen ata qe jane. Dhe kete se kane bere vetem kete vit. Madje i vetmi vit qe me pelqyen se si luanin futboll ishte ne kete boteror, pra nga kjo ane ka qene me mire se kurr, kete vit. Ata o vlla s`luajne si Hollanda futboll total. Hollanda edhe kur rrifet te zbavit, se luan futboll. S`ka karaktrein gjerman se po ta kishte do kishte nja 8 kupa bote. Edhe te jesh i sigurt, se dy vjet atehere u quajt mbreteresha e pakurorezuar. Nejse se s`dua te dal nga tema. Po tani, Milani me Rivaldon, Seedorf, Shevcenkon, Redondon, Serginjon, besojn se do te permiresohet dukshem. Edhe shpresoj, por ta dish se ata qe te permenda jane lojtar, te tjeret ta shpifin, pervec Maldinit qe po e le mosha. Sa pe Kaladzen edhe Gatuson qe lene zmen ne fushe, mos u kenaq shume. Se po te them une ty, e vetmja gje qe mund te bejne ata lloj lojtaresh eshte te vrapojne shume se s`dine te bejne gje tjeter. Edhe Davids vrapon ama, agresiv, po Davids te ben 4 vta lemsh me perkusione e driblime, te fut krosin te ben golin. Pra ka kualitet. Po po me gjete nje cilesi tjeter ti mua te Gatuzos edhe Kaladzes pervec vrapit hallall. Me dash Kladze edhe Gatuzo me fut kros e di ku ta co apo jo?
    Ke prozhektoret. Jane lojtar kot ore pa fines, se mahen se jane lire. Ja shife ti do eleminohen vet nga koha se si pranon publiko. Do ti blej ndonje Veron, ndonje Piacenz. Ai Kladza, ai o identik si Grsko i Interit, qe te vjen per te vjell kur eshef ne fushe. Une se quaj lojtar ate qe qit nje ndeshje sagllam edhe te ca b... 5 te tjerat. Lojtari duhet i qendrueshem. Une dua te them ty, qe ata s`jane Lojtare per Milanin ( se sigurisht qe ata jane lojtar) edhe Milani me ata lojtar s`mund te jete MILAN.
    Kaq or burre se besoj se e zgjata shume.

Ju uroj te gjitheve kohe te lavdishme

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    Toronto, Canada
    Postime
    82
    O ALDOOOOOO O ZJARR!!!!

TURN OFF THE CAPS-LOCK A E DI CA ESHTE CAPS-LOCK MER????

e ke degju ndonje her??? se na vrau syte mer... shkruj sic eshte per te shkrujt si te gjith!!!!

shnet!

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    198
    Ej alvi as me shaka mos e thuaj ate.Ne cfare endrre e ke pa fortusin tek MILANI.La me thuaj ti mua tani ce do Milani nje cop Fortuzi.Pak sulmusa ka Milani edhe po ta marri Fortuzin asnje ndeshje nuk do luaj Milani po mori Shqiptar do te jet mbrojtes edhe po mori sulmues eshte Tare e jo fortuzu se nuk krahasohet Fortuzi me Taren.Tare eshte futbollist i madh.Ka luajtur ne Evrop ka eksperienc kurse Fotuzi jot ka luajtur me Tiranen.Ka futbollista njeqind here me te mire se fortuzi dhe ne Shqiperi.Si psh Redi Jupi.Ky po eshte lojtar.Une nuk jam tifoz i dinamos dhe theme qe Jupi eshte me i mire se Fortuzi.Nejse vazhdo enderro Fortuzin tek Milani!!!

FORZA MILAN

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    198
    o dhe nje gje MILANI shiti Jose Mari!Tani do na merka Fortuzin???Mori Rivaldon qe do luaj si sulmues tek Milani.(Vazhdoj them qe Rivaldo eshte Mesfushor,Rivaldo iku nga Barcelona sepse donte te luante ne sulm dhe tranjeri e donte te lozte ne mesfush qe eshte pozicioni i vet)Nejse Tani ska e ska vend per Fortuzin tek Milani edhe Marco Van Basten nuk harrohet ndonjeher.Fortuzi po luan akoma dhe ja harrojne emrin njerzit ne Shqiperi.HAHA

FORZA MILAN

Anėtarėsuar
    28-06-2002
    Vendndodhja
    Toronto, Kanada
    Postime
    238
    O ILIRO O RROT!!
    PSE S'ERDHE TE FUSHA TE MARTEN?
    THE QE DO VIJE DHE HIC.
    SA PER DIJENI VETEM PSE ME THE TI QE TI BEJ SHKRONJAT E VOGLA UNE S'DO TI BEJ PREJ INATIT SE TA MARRIN VESH TE GJITH QE KUR FLAS UNE FLAS ME ZJARR E ME TON TE LARTE!!!!!!!!!!!
    SHIFEMI NESER NA ORA 7 QE TE MUND NJE CIK NE SHAH SE TONIN E RRAPALLOVA!!!!!

HAJDE FORCA MILAN
    Khan is my idle,
    Germany is my team,

Anėtarėsuar
    28-06-2002
    Vendndodhja
    Toronto, Kanada
    Postime
    238
    DEGJO TANI O HOLLANDEZ SE TI I NIS NJA 1000 TEMA BRENDA NJE FAQEJE.
    ATE SHKRIMIN E LEXOVA POR NJE CIK SI TE GJAT E KISHE BERE DHE DUHET TI QETHESH NJE CIK ME SHUME ATO FJALET.

NE PERGJIGJEN E FUNDIT QE TE BERA TE THASHE QE UNE NUK GUXOJ TA KRAHASOJ BIERHOFFIN ME VAN BASTENIN SEPSE JANE LOJTARE KREJT TE NDRYSHEM NE TALENTE, EKSPERIENCE DHE FITORE.
    POR AMA MJAFT NA E SHAVE DHE BIERHOFFIN SE AI E KISHTE VESHTIRE TE DILTE LOJTAR I MIR ME HERET SEPSE BENTE DHE SHKOLEN E LARTE TE ECONOMIKUT TE CILEN E MBAROI MUAJIN QE SHKOI ME REZULTATE TE SHKELQYERA THONE DHE JO SI LOJTARET E TJERE QE MBAROJNE FUTBOLLIN DHE S'DINE CAR TE BEJNE.
    SA PER SHKOLLAT E NDRYSHME TE FUTBOLLIT, HOLLANDEZ APO BRAZILIAN OSE GJERMAN NUK IA VLEN TE DISKUTOHET PERSERI SEPSE CDOGJE I PERKET TIFOZVE PER TE ZGJEDHUR SE CILEN LLOJ LOJE PREFEROJNE.

NE PERGJITHESE DOJA TE THOJA QE TE MOS I NDASH LOJTARET NE BOSH FARE DHE KLAS FARE SEPSE DUHEN DHE LOJTAR SI GATTUSO NE SKUADER SE KOT NUK VETE DERI NE KOMBTARE DHE MBAN ITALINE ME AGRESIVITET KUR LUAN.

PO TE ISHIN TE GJITHE LOJTARE KLASI LE QE SDO TE KISHIN MUNDESI TI PAGUANIN TE GJITHE POR NUK DO TI FUSNIN DOT NE NJE SKUADER TE GJITHE SE BASHKU QE TE LUANIN SIC DUHET NE MENYRE KOMPAKTE!!
    PO THUJ TI ISHALLA S'FLASIM ME PER KETO GJERA SE KUPTOHET QE TE GJITHE E MENDOJNE SIPAS QEJFIT TE VET.

HAJDE SHNET E PARE!!

FORCA MILAN
    Khan is my idle,
    Germany is my team,

E mo mire, mire ashtu e leme. Ju uroj te fitoni ndonje gje kete vit.

Hajt Shnet

Faqja 24 prej 59 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •