Close
Faqja 9 prej 59 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 586
    i/e regjistruar Maska e Eros
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    198
    Lol Roberto Baggio ishte fantastik fare ishte idhulli im por aty e pash qe si Bobani nuk kishte.Sepse ai filloj te luante ne vend te Baggios.Baggio shumicat e ndeshjeve ne vitin e dyt tek Milani i luajti ne pjesen e dyt ose nuk i luajti fare.Te mbahet mend?Ishte nje lojtar tjeter qe luante.E kishte emrin Zvonimir Boban.DHe e therisnin Zorro Boban.Robby Baggio ishte fantastik ai lojtar nuk shahet por ai nuk ishte lojtar i Milanit.Nuk luante lojen e Milanit dhe ne te gjithe e pam vete.Apo jo.Gjate gjith kampjonatit u beja me nerva em Kapellon pse ai nuk fuste Baggion ne loje po njojtur Bobanin.Po me kalimin e kohes kur Robby fillonte lojen ndonjehere u dukte ndryshimi tek Milani.Sic thash dhe njeher Robby Baggio ishte lojtar fantastik por jo per lojen qe bente Milani.

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    198
    Edhe nje gje ke te drejt Gjysma e tifozave Milanist Shqiptar jane dhe tifoza te Gjermanis po une jo.Une jam ITALIA.FORZA AZZURI.Edhe pse kete vit na e ben me hile kampjonatin boteror.ITALIA ITALIA

MILANIST I KEQ Maska e Luani Kuqezi
    Anėtarėsuar
    28-06-2002
    Vendndodhja
    Toronto, Kanada
    Postime
    238
    OHOHOHOHOU!!!!!

AVASH NJE CIK MOR TA MORI DREQI SE NA E BETE TEME KOMBETARESH.
    E C'PUNE KA SE TIFOZAT E MILANIT JANE DHE TE GJERMANISE KURSE ATO TE JUVES NA QENKAN TE ITALISE DHE DUHET TE NDJEHEN TIFOZET ITALIANE KRENARE PER KETE?
    MASTER UNE E DI QE TI JE JUVENTIN DHE SIKUR KEMI BERE CA DEBATE BASHKE POR PUNA ESHTE QE MILANI ATE KAMPIONATIN E 99 E MORI ME MERITEN E PLOTE. TIU VIJ INAT SA TE DONI JUVENTINAVE SE JUVJA MUNDEJ 4-2 NE FUSHE TE VET NGA PARMA ME GOL TE CRESPOS ME THEMBER DHE LIPI JEPTE MENJEHERE DOREHEQJEN!!
    JUVJA ATE KAMPIONAT E MBAROI NE VENDIN E 8 MOS GABOJ DHE U FUT NE INTERTOTO. INTERI ISHTE KEQ PO ASHTU BASHKE ME ROMEN E FIORENTINEN DHE MILANI LUFTOI ME ZEMER DERI NE NDESHJEN E FUNDIT DHE JA MORI LACIOS KAMPIONATIN NGA DUART.
    PLUS KESAJ DUKE PARE QE NE VITET PASARDHESE NDODHI E NJEJTA GJE(LACIO JA MERR JUVES NE FUND DHE VJET JUVJA JA MERR INTERIT NE FUND) KUPTOHET SE MILANI E MERITONTE QE CKE ME TE ATE KAMPIONAT DHE MUNDIMIN E SHPERBLEU ME NUMRIN 16 TE KAMPIONATEVE TE FITUARA.
    E PAME VETE SESI MILANI E MUNDTE JUVEN NE NDESHJEN E TRETE NGA FUNDI 2-0 NE FUSHEN E JUVES ME DY GOLA TE WEAH-se!!!
    PO TA SHOFESH MIRE MILANI ME 22 GOLAT E BIERHOFFIT ME 12 GOLAT E WEAH (A ME SHUME ME DUKET) ME ATE FURI SULMUESE NE NDESHJET E FUNDIT, ME 7 GOLAT E GANZIT NE MINUTAT E FUNDIT TE NDESHJEVE TE NDRYSHME DHE ME PRITJET E ABIATIT NE NDESHJEN E FUNDIT ME PERUGIAN QE PERFUNDOI 2-1 PER MILANIN NUK KISHTE KUNDERSHTAR TI DILTE PERPARA.

FORCA MILAN FORCA MILAN FORCA MILAN FORCA MILAN FORCA MILAN FORCA MILAN FORCA MILAN FORCA MILAN FORCA MILAN
    Khan is my idle,
    Germany is my team,
    Victory is my religion!!!

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    198
    te lumte kampjonatin ne 99 e moren me merit te madhe biles.La ti je milanist e jo masteri.

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    198
    master kam dhe dicka ti shtoj temes Boban-Savicevic.
    Sic dihet Savicevic luajti ndeshjen me te bukur te jetes te tij ne 94 kunder Barcelonesh qe shenoj 2 gola qe prej atij Milani fitoj.Por ajo ishte nje.Ne cdo ndeshje te kampjonatit Italian Boban ishte aty per sheven weah kluivert e te tjere.

Tani Savicevic ishte lojtar teknike.Kishte teknik te madhe por kjo ishte e vetmja gje qe kishte.Nje lojtar qe ka vetem teknik nuk mund te quhet lojtar i mire.Boban ishte lojtar Kompleks.I kishte te gjitha nga Teknika dhe Forca ndoshta ndoshta Savicevic ishte me mire per teknik qe une nuk mendoj qe ishte.Por nuk i kishte te tjerat.Boban kishte pergatitje fizike kishte teknik kishte fuqi i kishte te gjitha tani kete mund ta quaj lojtar.Dhe faktet tregojne qe Milani nuk krahasohet me vendin e 2 ne kampjonatin Slloven.Boban luante me Milanin kurse Dejan me nje ekip te panjohur.

Keshtu qe faktet flasin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    204
    Kam patur kompjuterin te prishur keto dite dhe prandaj nuk ju jam pergjgjur.
    Tani skam kohe po do flasim me vone.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    204
    Postuar mė parė nga ERINIK
    PO te ishte ashtu nuk dilte Dejani ne shitje dhe Bobani rrinte tek milani.Pse nuk e lan Savicevic me Milanin kohet e fundit.Pse nuk e lan ate ti jepte pasat magjike Sheves.La si bobani tek milani nuk ka.HEren e fundit qe moren kompjonatin kur ishte ne 98 me duket ishte bobani dhe jo savicevici ai shitet tek nje ekip slloven dhe bobani rri tek MILANI.Shife pak ndryshimin.Milan me nje ekip Slloven dhe jo kampjoonet e Sloovenis po me nje ekip qe ishte ne UEFA.Kur e pash Dejanin ne Qemal Stafa i kishin rene batterit.Luante me nje ekip qe Milanit nuk i vjen tek Gjunjet.Edhe mos me thuaj mua per dejan se ke qene shume i vogel edhe mban mend vetem nje gol.Po dhe pse ka qene me fat qe ka luajtur me Treshen Hollandeze thuaj.Se cdo lojtar qe te ishte ne mesfush duke luajtur me ate treshe dukej sikur ishte star.Se i gjith milani u duk fantastik po nje portier te mir kishim Maldini Baresi Donnadoni dhe treshja keto ishin lojtaret qe luajten me vone dhe ben akoma BOOOOM.Jo Savicevici qe ben bom me nje ekip koti slooven tani.Po thuaj qe erdhi me vones bobani tek milani se ta shifje bobanin me treshen ti dho do u habisje.

Une nuk e kuptj se perse te eshte fiksuar Boban kaq keq. te kam thene qe ishte lojtar i mire. Jo superstar.
    Savicevic veten e tregoi perpara se tre vinte te Milani kur jepte spektakel me Zvezden. Ti e di qe nje ekip balkanas i dha dru gjith ajkes europiane per 2 vjet deri sa fitoi edhe Kupen me Olimpikun? Edhe Milanin tend e rrafen me hollandezet brenda. kjo tregon q ishin ekip.
    Savicevicin une se mbaj mend te kete luajtur me treshen holandeze. Van Basten u demtua shpejt. Gulit e Rajkard iken. Dejan, Desai, Donadoni, Maldini, Kostakurta, Kapiten Baresi e Masaro kto ishin pasuesit e Milanit te Sakit.
    Kur Dejan ishte te Milani Boban nuk ishte titullar fare.
    Mos e minimizo kete lojtar kaq shume. Nuk eshte vetem finalja e Athines (po te korigjoi shenoi 1 gol ai 2 Massaro dhe 1 Desai) po dy tre sezone qe tregoi vlerat e veta. Ne kampionat shenonte. Ne Kupe shenonte. Mos harro se me Kapellon shkonte keq. Nuk e futi ne finalen kunder ajaksit e humben.
    Pse iku nga Milani nuk do te thote se ja morri vendin Bobani. U mbyll nje gjenerate grup.U nderruan trajnere e lojtare. Savja nderkohe kishte fituar Kupen e Kampioneve me dy klube te ndryshme.
    Mos e krahaso me Bobanin se ky nuk i afrohet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    204
    ah edhe dicka
    Milani Lazios ja morri kot ne 99.
    Ne Rome gol i anulluar i Vierit 100% i rregullt. Ne Milano Leonardo i jep fitoren milanisteve me nje gol off-side.
    Ne cdo ndeshje qe luajtet ju shpetoi San Abbiati me ato pritjet e pabesueshme.
    Po nejse...muhabt koti.

i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,559

bravo milanista

bravo milanista sivjet do kemi nji milan bombe fare
    do e marrim kampionatin edhe kupen e kampioneve me sedorf e tomason sukadra eshte permisuar suksese
    YLLI i vogel se di po me habit nismetar i kesaj teme kam qen une lali cne na dole ti ?
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

MILANIST I KEQ Maska e Luani Kuqezi
    Anėtarėsuar
    28-06-2002
    Vendndodhja
    Toronto, Kanada
    Postime
    238
    Assasino tema qe hape ti nuk kishte asnje pergjigje dhe administratori bashkengjiti temen e Yllit me emrin Klubi-i-Milanisteve.
    SA PER TY, SA MILANIST I MIRE QE QEKE AMA!!! E HAPE TEMEN, MEZI PRITE NJE DITE DHE IKE SU DUKE ME.
    FUTU NGANJEHERE SE SU BE QAMETI!!!
    KEMI NEVOJE PER TIFOZA TE ZJARRTE KUQEZI
    FORCA MIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNN
    Khan is my idle,
    Germany is my team,
    Victory is my religion!!!

Faqja 9 prej 59 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •