Ja u shtua dhe nje Milanist tjeter tek Klubi i Milanistave.Jeni te gjith te mirpritur tek Klubi i milanit se milani eshte i te gjithve per te gjithe.
ForZa MilAn
Ja u shtua dhe nje Milanist tjeter tek Klubi i Milanistave.Jeni te gjith te mirpritur tek Klubi i milanit se milani eshte i te gjithve per te gjithe.
ForZa MilAn
o bobo faqja e 6 haha rekord nuk ka si ne o jo
Vai Milan
Para ca ditesh Galliani u zgjodh President i Lega Calcio por gjithsesi nuk dha doreheqje nga Milani.
Te thush te verteten shume e ka imituar Teo Teocholi por ai mbetet nje nga zevendesit me te talentuar qe Milani ka pasur ndonjehere. Gjithe kto vite ka bere blerje me mend dhe mjaft te medha si psh. Shevshenko, Rui Costa, Inzaghi, Bierhoff, Weah, e kushedi se sa te tjere ne vitet e Gullit, Van Basten, Rijkard dhe kete vit me Tomasson, Seedorf, Cannavaro(mbase).
Galliani i meriton te gjithe lavdat!! Ai eshte nje tifoz i vertete!!
FORCA MILLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNN!!!!!!!!
Khan is my idle,
Germany is my team,
Victory is my religion!!!
SOT U SHPALL NE TE GJITHE GAZETAT ITALIANE DHE NE WEBSITIN E MILANIT GJITHASHTU, SE MILAN CHANNEL ESHTE KANALI TELEVIZIV I KLUBEVE SPORTIVE ME I MIRI NE ITALI.
LE TE SHPRESOJME SE ME PARET QE MERR NGA KANALI DHE NGA ABONIMET TE KETE MUNDESI MILANI TE BLEJE CANNAVARON SE NA DUHET!!!!!!!![]()
![]()
Khan is my idle,
Germany is my team,
JA DHE LOJATARI I RI I MILANIT SAMUEL DALLA BONA!
FORCA MILAN![]()
![]()
![]()
Khan is my idle,
Germany is my team,
DEJAN SAVICEVIC, IL GENIO!
ZVONIMIR BOBAN! Thoni c'te doni po sllavi ka pas dhe ka disa nga lojtaret me te mire ne bote!
Man per Savicevic nuk them noj gje se nuk e kisha aq qef sa Bobani.Zorro Boban ishte lojtari me i mire i Milanit(mendimi im)Pa ate nuk do ta kishim para Sheven te luaj kaq mire se sa luan.Topi ne cdo aksion kalonte nga kembet e Zorro Boban.Ai ishte njeriu qe e nxirrte gjithmon Sheven dhe te tjeret bosh.Aji jepte asistat me te mire.
Ai eshte njeshi sipuna e MILANIT
FORCA MILAN FORCA MILAN
FOOOOOOORCAAAAA MMMMMIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLAAAAAAAAAAAANNN!!
MILAN KAMPION![]()
![]()
![]()
Khan is my idle,
Germany is my team,
Edhe une kam qen dikur tifoz MILANIST.
Flas per milanin me M te madhe.
Per nje ekip qe sperseritet me.
Megjithese ne kohen e treshes holandeze isha pak i vogel une kam pare me kujdes vitet e Don Fabios.
hajde vite hajde.
Kishim nje Dejan Savicevic ne mesfushe qe ishte tamam GENIO.
Kush e ma mend golin ndaj Barces ne finalen kampioneve 94 e di ca po flas.
Ne cdo moment qe kapte topin ky lojtar pritshe art.
Edhe shum modest si njeri.
E kam peng qe se takova dot kur erdhi ne tirane.
Ai Bobani nuk afrohet asnjehere Dejanit per shum arsye ku kryesorja eshte incisiviteti...dmth ky asnjehere nuk i zgjiidhte dot ndeshjet si malazezi vetem.
Mbas Dejanit na erdhi dhe idhulli tjeter i imi qe quhet Roberto Baggio. Nga ky nuk pam shume te milani por ngel nje kampion.
Klubi kuqezi me zhgenjeu kur ne finalen e 95 me Ajaksin nuk futi Dejanin ne loje. Me zhgenjeu kur perzuri Weah pa problem.
Me zhgenjeu kur morri nje kampionat te pamerituar ne 99.
Jam koshient qe Milani eshte nje superklub por duhet te dini qe klubi me i madh en Itali eshte **Juventus dhe pike.
Tiofozat e Milanit jane gjysma tifoza te gjermonve (qesharake e?) kurse ato te Juves 100% te Italise.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga master : 18-07-2002 mė 01:18
PO te ishte ashtu nuk dilte Dejani ne shitje dhe Bobani rrinte tek milani.Pse nuk e lan Savicevic me Milanin kohet e fundit.Pse nuk e lan ate ti jepte pasat magjike Sheves.La si bobani tek milani nuk ka.HEren e fundit qe moren kompjonatin kur ishte ne 98 me duket ishte bobani dhe jo savicevici ai shitet tek nje ekip slloven dhe bobani rri tek MILANI.Shife pak ndryshimin.Milan me nje ekip Slloven dhe jo kampjoonet e Sloovenis po me nje ekip qe ishte ne UEFA.Kur e pash Dejanin ne Qemal Stafa i kishin rene batterit.Luante me nje ekip qe Milanit nuk i vjen tek Gjunjet.Edhe mos me thuaj mua per dejan se ke qene shume i vogel edhe mban mend vetem nje gol.Po dhe pse ka qene me fat qe ka luajtur me Treshen Hollandeze thuaj.Se cdo lojtar qe te ishte ne mesfush duke luajtur me ate treshe dukej sikur ishte star.Se i gjith milani u duk fantastik po nje portier te mir kishim Maldini Baresi Donnadoni dhe treshja keto ishin lojtaret qe luajten me vone dhe ben akoma BOOOOM.Jo Savicevici qe ben bom me nje ekip koti slooven tani.Po thuaj qe erdhi me vones bobani tek milani se ta shifje bobanin me treshen ti dho do u habisje.
Krijoni Kontakt