Tani nuk eshte se po ju shaj Milanin por une jam tifoz me Inter dhe shpresoj qe ta marre kete vit ate m.. kampionati se u merzitem. FORZA INTER!!!!!!!!!!!! (gjithashtu ju pershendes juve si derbi qe ju kemi)
20
Tani nuk eshte se po ju shaj Milanin por une jam tifoz me Inter dhe shpresoj qe ta marre kete vit ate m.. kampionati se u merzitem. FORZA INTER!!!!!!!!!!!! (gjithashtu ju pershendes juve si derbi qe ju kemi)
20
me gjithe respektin qe kemi per interin, pervec fatit qe ka nuk eshte se mund te krahasohet me MILANIN tone.......
Liberté, égalité, fraternité
me vjen keq per ty vlla por duhet te ndrosh skuader meqe qe je me interin mos dil nga qyteti ku je tifoz por kalo te via turati aty ku ashte skuadra me spektakolare
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kacaku basket : 14-10-2006 mė 19:18
SHEVVVVVVVVVVVVVVVCHENKOOOOOOOOOOOOOOO
NJESHI CUNA DHE GOCA
PAULINO I MADH
hi pershendetje nga une valtidi
urime ! per kete qe keni ber ozot sikur me me lejne per ti kopjur ato fotot boobo te gjitha me rradhe do ti kopjoja e ti hapja diku tjeter nejse une doja te flisnja me ndonje nga ju qe ka shume foto ose eka ne dore te te na jap ca foto ti kopjojme nese mundem nese nuk mundem u pa puna ah aha ha po jam i sigurte se do te ma beni kete nder ju pershendes te gjitheve eshte fantastike fare urimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
dashuroni se e gjithe bota e juaja eshte :)
ti lal e di qe ka nje sit ne web qe quhet www.acmilan.com shko aty vllai dhe ka foto sa te han qente vetem ki kujdes se mos te bie te fiket nga bukurit qe do gjesh.po nuk arrite ti marresh me jep adresen tende e ti sjell une ok.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Asteroid : 11-12-2002 mė 06:47
keto jan vazhdimet:::
![]()
![]()
KJO ESHTE PER INTERISTAT TA SHIKOJNE MIRE DHE TE RUHEN NGA DJAJTE PASTAJ
HAHAHAHAHAH
SERGIGNO E ABIATTI
po keta i njihni
Krijoni Kontakt