Lol ndonje gje.Ne do ti fitojme te gjitha kete vit.Jo ndonje gje.Ska ekip si Milani.Milani do jet si ne vitet 90-94 tani.Ska ekip qe do ta rrahi
Lol ndonje gje.Ne do ti fitojme te gjitha kete vit.Jo ndonje gje.Ska ekip si Milani.Milani do jet si ne vitet 90-94 tani.Ska ekip qe do ta rrahi
DHE TANI PER TE GJITHE ATO FANSA FUTBOLLI QE NUK I ESHTE MBUSHUR AKOMA MENDJA SE MILANI ESHTE SKUADRA ME ENTUZIASMANTE, SPEKTAKOLARE, E MAGJISHME DHE E SUKSESSHME QE KA EKZISTUAR NDONJEHERE, ATEHERE UNE DO TE MUNDOHEM T'JUA NDRYSHOJ MENDJEN.
SHIHNI PAK KETO KOREOGRAFI MADHESHTORE TE PERSHKUARA NGA EMOCIONE TE PAFUNDME DHE PASIONI KUQEZI DO T'IU PUSHTOJE ZEMREN!!!!!!!!!!
ME POSHTE ESHTE NJE KOREOGRAFI E MAHNITSHME DREJTUAR SKUADRES DHE GJITHE ITALISE PER TE CELEBRUAR KAMPIONATIN E 14-TE NE NJE NDESHJE KUNDER UDINEZES.
FORCA MILAN![]()
Khan is my idle,
Germany is my team,
Victory is my religion!!!
ME POSHTE ESHTE KOREOGRAFIA E KAMPIONATIT TE 15-TE PARA NJE NDESHJE NDAJ FIORENTINES.
FORCA MILAN![]()
Khan is my idle,
Germany is my team,
ULTRASIT KUQEZINJ I JAPIN NJE MESAZH TE FORTE PARIS ST GERMANIT GJATE NDESHJES MIDIS MILANITDHE PSG PER GJYSEM-FINALEN E KUPES SE KAMPIONEVE TE 1995.
KETE GJYSEM-FINALE MILANI E FITOI QE C'KE ME TE!!!!!!
FORCA MILAN![]()
Khan is my idle,
Germany is my team,
DHE KJO E MEPOSHTMJA ESHTE NJE FOTO E KOREOGRAFISE NE NDESHJEN KUNDER AJAXIT NE FINALE TE KUPES SE KAMPIONEVE.
FORCA MILAN![]()
Khan is my idle,
Germany is my team,
FOTOJA E DERBIT ME MERDAT E INTERIT SOT NA VJEN NGA NJE KOREOGRAFI EKSKLUZIVE E ULTRASVE TE FOSSA DEI LEONI!!!
"HIC SUNT LEONES" - LATINISHT
"FOSSA DEI LEONI" - ITALISHT
POSHTE INTERI
FORCA MILAN![]()
Khan is my idle,
Germany is my team,
Ore mire ate korografine ne finalen me Ajaxin na i tregove, po na thuaj edhe sa maroi neshja, dmth per tifozat qe te informohen sa me mire e kam llafin, se futboll nuk do te thote korografi !! Po deshe edhe ato ndeshjet e grupit me Ajaxin, se luajten edhe ne grup.
Suksese, por t`i fitosh te gjitha, duhen ca lojtare me te mire se Gatuso, Brochi, Kaladze, Roqe Junior,etj. Me vjen keq.
O M.Karivadossi a si e ke emrin se nuk ta mbaj mend.Per lojtaret e tjere edhe mund te thuash ndonje gje por per Roque Junior nuk ke goje te flasesh.Roque Junior ishte nje nga qendermbrojtesat me te mire te Kupes se Botes (mos te them me i miri) dhe dha kontributin e tij maksimal qe Brazili te fitonte titullin Kampion Bote.Postuar mė parė nga M.Kavaradossi
Suksese, por t`i fitosh te gjitha, duhen ca lojtare me te mire se Gatuso, Brochi, Kaladze, Roqe Junior,etj. Me vjen keq.
P.S. Ti si dukesh ndihesh shume i ekzaltuar kur shikon qe shkrimet e tua mbushin forumin por te pakten na shkruaje ndonje gje me vlere jo gjera pa kuptim fare
Reality is wrong, dream is for real
Ashtu eshte ne fakt, une u ndiekerkam shume i ekzaltuar se shikoj artikujt e mi ne forum. Se ku e ka ekzaltimin kjo, per nje vend ku sejcili mund te shkruaje sa te doje, edhe kur jo vetem emrin qe s`ma di njeri, po as e kane haberin kush jam, ashtu si jane edhe te tjeret per mua, te panjohur. Edhe, Roque Junior, eshte nje mbrojtes qe Schoolari, vetem ne minutat e fundit vendosi ta marri. Po nejse ju Milanistet, edhe lojtaret pecikllaz i beni me te miret ne bote. Po kur qekan kaq yje ata, pse keni nja ca vite s`shifni drit me sy, edhe nese edhe keto te duken pa kujtim eshte problemi jot atehere. Po une ne te gjitha ato qe kam shkruajtur asnjeher se kam share Milanin si ekip, po vetem kam thene qe ka probleme tek kontigjenti i lojtareve qe mbledh.
Shnet edhe pafsh sa me shume neshje
Nje lojtar qe te quhet i mire ose i madh duhet te permbushi disa kritere qe njihen nga te gjithe (une nuk do rri ketu te mbush forumin me leksione futbolli per ty),ti si duket ke kritere te tjera,te shpikura ne ndonje nate te ftohte dimri nen avujt e uiskit ose te ndonje pije alkoolike tjeter.
Sqarim.Trajneri i Brazilit e ka emrin LUIS FELIPE SCOLARI (dhe jo Schoolari)
Reality is wrong, dream is for real
Krijoni Kontakt