Close
Faqja 17 prej 59 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 586
    i/e regjistruar Maska e Asteroid
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    939

ZICO:"RIVALDO ESHTE NJE SULMUES I MADH"

Arthur Antunes Coimbra i njohur nga te gjithe si ZICO,ne intervisten e dhene nje gazete italiane,pyetjes ai duhej Milanit Rivaldo?,Zico pergjigjet:"Tallesh? Eshte nje nga me te fortet ne bote.Nje lojtar i madh.E ka treguar veten si te Barcelona ashtu dhe te Seleēao.Milani duhet ta leje qe te luaj afer portes sepse eshte i rrezikshem ne goditjet me koke,ka nje goditje te forte dhe eshte i sakte,ēdo top qe prek eshte i drejtuar per ne rrjete,nje goditje ne dy e ka gol"
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    939

RIVALDO:"DUA TE LUAJ MENJEHERE"

Braziliani kerkon te luaje ne Champions League qe ne turin paraeliminator. Ancelotti donte ta shtynte per me vone debutimin por RIVALDO do te luaj ne San Siro. "Berlusconi me ka kerkuar te vija te Milani dhe do te bej gjithcka qe te ripagoj per besimin qe pati te mua .Kampionati Italian eshte me i veshtiri por une do te mundohem te mbaje mesataren time te golave".

i/e regjistruar Maska e Eros
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    198
    LOL Rivaldo eshte mesfhushor i majte.Nuk ju mbahet mend kur u zi me Tranjerin e BArcelones.Sepse ai i thonte te rrinte ne rolin e vet i zili eshte meshfushor kurse ky nuk donte.Tani tek MIlani besoj se Rivaldo te luaj mesfushor i MAjte sepse ne qender eshte Rui Costa edhe nuk besoj qe Rui Costa nuk do luaj ndeshje prej RIvaldos

i/e regjistruar Maska e karamelja
    Anėtarėsuar
    06-06-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    211

Talking HAPPY BIRTHDAY SUPERPIPPO INZAGHI!!!

BUON COMPLEANNO PIPPO!

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    198
    Lol paska ditelindjen ky.Epo ene njeqind te tjera pra.Ene bofsh sa me shume gola me MILANIN.Jo vetem per vete po dhe per ne.

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    939

Milan,lista UEFA per turin paraeleminator te Champions League

Milan i dorezoj Uefa-s listen e lojtareve e vlefshme per dy ndeshjet e turit paraeleminator te Champions League kunder Slovan Liberec (14 gusht ne San Siro,kthimi 28 gusht)

PORTIER: Abbiati, Dida, Fiori

MBROJTES: Chamot, Contra, Helveg, Kaladze, Laursen, Maldini, Roque Junior, Simic

MESFUSHOR: Ambrosini, Ba, Brocchi, Rui Costa, Dalla Bona, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Serginho

SULMUES: Borriello, Inzaghi, Rivaldo, Shevchenko, Tomasson
    Reality is wrong, dream is for real

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    198
    Nje gje kam une Prince E75 kush te ka thene ty qe Rivaldo eshte Sulmues.Po te ishte sulmues nuk e merrte Milani se ska cdo sulmuesa.Ke te eqi Sheven Inzaghin apo Rui Costen.E perseris Rivaldo eshte Mesfushor i Majt dhe sic e kam thene dhe me siper ai hyri ne probleme me tranjerin e Barcelones per kete pune.Rivaldo eshte Mesfushor i majte po do te lozi Sulmues i terhequr.Nuk besoj se Milani do te eqi Rui Costen per te vene Rivaldon ne vend te tij.

FORZA MILAN

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    939

ERINIK

ERINIK une nuk e di pse do te zihesh gjithmone me mua ti?Ky eshte klubi i milanistave dhe ti nuk duhet te mbash akoma inatet e Kampionatit Boteror (e di mire ti qe une jam tifoz brazilian).Une jam tifoz i Milanit qe kur ti doje dhe nje muaj te lindje,nuk jam si ca tjere qe ketej thone jemi Milanista andej thone Forca Bajern.

Ndersa per RIVALDO sulmues apo jo,une e di mire cfare eshte por ne listen zyrtare te lojtareve Rivaldo prezantohet si sulmues (dhe listat zyrtare nuk i vendos une).Zico thote "Rivaldo sulmues",ai e ka thene keshtu,une e shkruaj keshtu.

Pershendetje dhe FORCA MILAN !

Shenim.Rui Costa nuk eshte sulmues
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Asteroid : 10-08-2002 mė 17:45

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    198
    Rui Costa luan sulmues i terhequr.Ose ndryshe sulmues i fshehte.Dhe ate te kampjonatit boteror se mbaj mend po Brazili nuk o gjo.Me fat fitun kampjonat.Nejse.Rendesi ka MILANI tani.

FORZA MILAN

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    939

Rui Costa eshte mesfushor

Postuar mė parė nga ERINIK
    Rui Costa luan sulmues i terhequr.Ose ndryshe sulmues i fshehte.

Erinik lere mos thuaj budallaleqe tani se po qesh i gjithe forumi me ty,duket sa merr vesh nga futbolli.Ke pare ndonje enderr me sy hapur me duket,Rui Costa nuk ka bere ndonjehere me shume se tre gola ne nje kampionat dhe ti na thua qenka sulmues.Ti hidhesh ne zjarr dhe thua Rivaldo nuk eshte sulmues,ate po kemi te drejte ta quajme sulmues,faktet flasin vete (te Barcelona 117 ndeshje,86 gola,te Brazili 66 ndeshje,33 gola)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Asteroid : 11-08-2002 mė 10:35

Faqja 17 prej 59 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •