Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 99
    Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Për të tjerët:

Përderisa gjuha e njësuar e sotme shqipe është një gjuhë që ka marrë më shumë se 80% nga toskërishtja e më pak se 20% nga gegërishtja, atëherë një shqiptarë që flet toskërishten edhe nëse është pa shkollë fare, e folmja e tij është mbi 80% sipas standardeve të kësaj gjuhe të njësuar shqipe. Poashtu edhe e shkruara e një shqiptari që flet toskërishten.

Kurse gegërishtfolësit, edhe po të jenë të shkolluar, nëse e flasin dhe shkruajnë ashtu siç e flasin nuk janë as 20% sipas standardeve të kësaj gjuhe të njësuar shqipe. Pra, këtyre ju duhet tash ta ndryshojnë mbi 80% të folmen që e ka folur babai, gjyshi, stërgjyshi etj. etj. për të qenë në përputhje të plotë me standardet e gjuhës së njësuar shqipe.

Krejt e kundërta ka qenë para kongresit të 1972-tës, kur gegërishtja dominonte gjuhën e njësuar shqipe. Në atë kohë, gjuhë e njësuar ka qenë Naltë- e jo Lartë, Dashni- e jo dashuri etj. etj.

Unë për vete siç e thashë edhe më lartë, jam i mendimit (duke e mbështetur këtë tek shumë gjuhëtar) se duhet të balancohet jo tërësisht (sepse mendoj që ka kosto të lartë), por aq sa është e mundur, në mënyrë që gjuha e njësuar të jetë poaq e lehtë dhe e përdorshme nga shumica e shqiptarëve.

Për punën e kontributeve të krahinave dhe trevave të ndryshme shqiptare, ato është shumë e vështirë dhe pothuajse e pamundur të maten dhe krahasohen mes vete. Disa krahina e treva japin më shumë në një kohë, e disa tjera në kohë tjera e kështu shkon kjo punë. Por ne (përveç ndonjë debilli si Bërrnutsi) nuk mund ti fyejmë krahina të tëra shqiptare se nuk kanë dhënë apo kanë dhënë më pak kontribute.

Imagjinoni kombin shqiptar pa kontributin e trevës shqiptare të Dardanisë në kohën e krijimit të shtetit të ri shqiptar? Unë thjeshtë, jam 1 milion% i bindur që sot nuk do të kishim shtet shqiptar e rrjedhimisht edhe kombi ynë do të ishte zhdukur fare nga faqja e dheut këto 100 vitet e fundit.

Imagjinoni se si do të ishte Ballkani sot sikur shqiptarët e trevës shqiptare të Dardanisë të pranonin që të ishin vëllezër me serbët dhe jo me shqiptarët e trevave tjera shqiptare (duke përfshirë këtu Shqipërinë e sotme londineze)? Sot, shqiptarët e trevave shqiptare të Dardanisë do të ishin serbë, e rrjedhimisht edhe ata të trevave tjera shqiptare në Maqedoni, Mal të Zi, Luginë të Preshevës etj.

Një tiransi do ti duhej të merrte vizën të vinte në Prishtinë (njëlloj si të shkonte në Kralevë) dhe të fliste serbisht në Prishtinë, të shihte bustet e Sllobodan Millosheviqit, Serbolub Miçunoviqit etj. etj. e jo atë të Gjergji Kastriotit, Mihal Grameno, Elena Gjika, Gjergj Fishta, Fan Noli, vëllëzërve Frashëri etj. etj.

Ato 300-400 milionë dollarë që turizmi shqiptar është duke i përfituar në vit nga këta shqiptarë do ti kishin përfituar Greqia, Spanja e shtetet tjera. Prodhimet shqiptare atje nuk do të ishin shitur atje në atë masë që po shiten tani por aq sa janë duke u shitur në Kralevë, Kragujevc etj.

Shqiptarët e asaj treve, vetëm për të mbetur vëllezër (ashtu sikur edhe janë) me shqiptarët e trevave tjera shqiptare , sakrifikuan afro 1 milion njerëz të tyre (jetën e tyre, të familjeve), përjetuan gjithë ato masakrime, dhunime e tortura nga më ç'njerëzoret për gati 100 vite. Për debilla si puna e Bërrnutsit, asnjëri nga ta nuk do ti kishte bërë këto, prandaj urojmë, kërkojmë dhe meritojmë sa më pak, për të mos thënë hiç, debilla të tillë alla Bërrnutsa.

Treva shqiptare e Dardanisë, ka univerzitetin shqiptar të Prishtinës, që për nga madhësia është univerziteti i dytë shqiptarë pas atij të Tiranës, pastaj ka kollegje dhe univerzitete private etj. etj. Të gjitha këto nuk mund të bëhen së pari, e pastaj as të mbahen pa intelektualë. I thashë këto këtu, se ndonjë debill tjetër këtu edhe mund të mendoj se ai debilli Bërrnutsi e ka mirë.

Përshëndetje
    Ndryshuar për herë të fundit nga dodoni : 29-12-2004 më 03:27
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Perjashtuar Maska e Bërrnutsi
    Anëtarësuar
    09-09-2004
    Postime
    183
    Citim Postuar më parë nga dodoni
    Fjala provincial po të përkthehet në shqip, ka kuptimin e krahinor, dmth. nuk di gjë tjetër për krahinat tjera përveç krahinës tuaj. E siç po shihet edhe nga njohuria juaj për krahinat tjera shqiptare, juve jeni një provincial/krahinor me plot kuptimin e fjalës.
    Fjala provincial nuk ka kuptimin e krahinor.
    Fjala provincial nenkupton nje person qe i perket nje zone , province qe eshte shtese territoriale e nje shteti me banoret e saj perkates , ne rastin tone ti je pikerisht provincial.
    Por , duke qene provincial do te thote njekohesisht qe e vetmja gje me te cilen ti mund te identifikohesh eshte provinca nga e cila ti vjen.
    Besoj se u qartesove ndopak

Inva Mula, e babai i saj Avni Mula, thonë se janë gjakovarë, po deshe ti sjell unë intervistat e tyre, një intervistë të tillë e kam këtu fare të freskët bërë vetëm dy-tre ditë para.
    Nese Inva Mula e ka thene dicka te tille besoj se ajo ta kete thene me kuptimin qe ajo ndjehet si gjakovare.
    Por , nuk mund te thuash Inva Mula eshte gjakovare pasi ajo u lind dhe u rrit ne Tirane.
    E vetmja gje qe mund te themi eshte se ajo ka gjak kosovar por jo qe eshte faktikisht kosovare.

Nënë Tereza, disa nga kontributet e saj të prekshme janë spitali që po ndërtohet në Tiranë me vlerë 40 milionë dollarë, që Vatikani është duke e ndërtuar për ta çuar në vend amanetin e saj para vdekjes. Pastaj, ke ujësjellsat e disa fshatrave që i ka dhuruar nga vet pasuria e saj personale.
    Por, kontributet e saj të prekshme nuk janë asgjë po ti shohim kontributet e saj të paprekshme. Reklama apo publiciteti që i bën kombit deklarata e saj në marrjen e çmimin Nobel (se unë nga gjaku jam shqiptare), pastaj bota kur i referohet asaj Shqiptarja Nënë Tereza etj. etj. që ti nuk je në gjendje ti kuptosh sepse je analfabet fare. Pikërisht, për këtë lloj publiciteti ne i kemi vënë edhe emrin e saj aeroportit kryesor të Shqipërisë së sotme londineze, e një nga shesheve kryesore të këtij qyteti.
    Zoti provincial
    Nuk jam ne dijeni te spitalit per te cilin behet fjale.I vetmi spital me fonde te tilla qe po ndertohet ne Tirane vjen si shperblim i shtetit amerikan per perkrahjen e vendit tone ne luften ne Irak.
    Ujesjellsat ne vendin tone jane ndertuar me fonde te shtetit gjerman dhe italian.
    Nuk kam degjuar asnjehere Nene Tereza nga "Pasuria e saj Personale" te kete dhene fonde per ndertimin e ujesjellsave.
    Ti nuk di se ca po flet.

Ferid Muradi, ja ku e ke vegzën që ta solla më lartë, por ti ose se ke lexuar ose thjeshtë je debill fare se përndryshe nuk ka se si bëhet një pyetje e tillë nga ana juaj. Ferid Muradi jo vetëm që ka deklaruar se është shqiptarë kur ka marrë çmimin Nobel por edhe është një nga themeluesit dhe figurat kryesore të një nga organizatave më të fuqishme shqiptaro-amerikane që për nga rëndësia e saj është ndoshta edhe më e fuqishme se edhe vet ambasada Shqiptare në Amerikë, e qeveria shqiptare para autoriteteve amerikane.
    NAAC ka kohe qe eshte krijuar , kohe para se Ferid Muradi ta fitonte cmimin NObel ne mjekesi.
    A me thua se kur u anetaresua ne kete organizate Ferid Muradi?
    Nese eshte ashtu si thua ti , dmth ai te na jete nje nga themeluesit e kesaj organizate per te cilen po flet , ma sill ketu linkun ose artikullin qe verteteson ate qe po thua ti?????
    Shikoje pak me vemendje listen ne te cilen ndodhet Ferim Muradi ne ate faqe.
    William Walker dhe William Rajerson na paskan themeluar NAAC??

Ti nuk kupton as dialektin e të folmen tënde lokale se lëre më gjuhën e njësuar dhe të shkruar shqipe apo dialektet e të folmet lokale të krahinave tjera shqiptare (të kombit tënd), prandaj edhe të duhen fjalorë të tillë e bile as ata fjalorë mund të mos mbarojnë punë, kështu që duhet krijuar fjalorë special për debilla si puna juaj.
    Me dialektin tuaj has veshtiresi jo vetem une por shume e shume te tjere.
    Eshte detyre e juaja qe ta permiresoni kete dialekt , ne te kunderten do kemi gjithnje diskutime te kesaj natyre.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Bërrnutsi : 29-12-2004 më 07:12

i/e regjistruar Maska e Harudi
    Anëtarësuar
    08-09-2004
    Postime
    622
    Citim Postuar më parë nga Harudi
    Përshëndetje!

Paramendoni se jeni para ekranit televiziv shqiptar dhe po përcillni një emision,ku musafir të emisionit janë:
    Një grua plakë nga Jugu i Shqipërisë,e cila nuk ka asnjë ditë shkollë ose të supozojmë se është analfabete dhe musafiri tjetër është një akademik nga Kosova (Nexhat Daci,Idriz Ajeti apo ndonji tjetër).
    Këta të dy,do t'u përgjigjen shumë pyetjeve nga gazetari udhëheqës dhe që të dy përgjigjen në dialektin e tyre shqip.Përfundon emisioni dhe:
    Çfarë përfundimi do të nxjerrim?
    Se gruaja plakë,fletë gjuhën shqipe më mirë edhe pse s'ka asnjë ditë shkollë,kurse akademiku nga Kosova fletë një shqipe të "bastarduar" dhe si është e mundur një akademik nga Kosova të jetë aq i varfër me shqipen standarde!?
    Pyetja:
    Përse,gruaja plakë nga Jugu e fletë më mirë gjuhën shqipe,se sa akademiku nga Kosova?

Për të tjerët:

Përderisa gjuha e njësuar e sotme shqipe është një gjuhë që ka marrë më shumë se 80% nga toskërishtja e më pak se 20% nga gegërishtja, atëherë një shqiptarë që flet toskërishten edhe nëse është pa shkollë fare, e folmja e tij është mbi 80% sipas standardeve të kësaj gjuhe të njësuar shqipe. Poashtu edhe e shkruara e një shqiptari që flet toskërishten.

Kurse gegërishtfolësit, edhe po të jenë të shkolluar, nëse e flasin dhe shkruajnë ashtu siç e flasin nuk janë as 20% sipas standardeve të kësaj gjuhe të njësuar shqipe. Pra, këtyre ju duhet tash ta ndryshojnë mbi 80% të folmen që e ka folur babai, gjyshi, stërgjyshi etj. etj. për të qenë në përputhje të plotë me standardet e gjuhës së njësuar shqipe.

Përshëndetje
    Përshëndetje!
    Dodoni,e keni pykatë.Një sqarim të tillë kamë pritë prej Bërrnutsi-t,por deri tash ai nuk u prononcua,sepse një pjesë e mirë e bashkmendimtarëve si ai,janë në gjendje që edhe kapitalin e diturisë dhe shkallën e arsimimit të një akademiku nga Kosova,janë në gjendje ta hedhin poshtë qoftë edhe karshi një plake analfabete nga Jugu,me arsyetim se akademiku nuk po na flitka shqipen mirë!!!!Ose akademiku nga Kosova nuk është në nivel të duhur,deri sa nuk flet si një plakë analfabete nga JUGU i Shqipërisë!
    Arsyet se pse plaka nga Jugu po tingëlloka më mirë shqip i ke dhënë më lartë.
    Të falënderoj!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Harudi : 29-12-2004 më 07:55
    Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)

Lista e injorimit: Llapi

Anëtarësuar
    09-09-2004
    Postime
    183
    Citim Postuar më parë nga Harudi
    Përshëndetje!
    Dodoni,e keni pykatë.Një sqarim të tillë kamë pritë prej Bërrnutsi-t,por deri tash ai nuk u prononcua,sepse një pjesë e mirë e bashkmendimtarëve si ai,janë në gjendje që edhe kapitalin e diturisë dhe shkallën e arsimimit të një akademiku nga Kosova,janë në gjendje ta hedhin poshtë qoftë edhe karshi një plake analfabete nga Jugu,me arsyetim se akademiku nuk po na flitka shqipen mirë!!!!Ose akademiku nga Kosova nuk është në nivel të duhur,deri sa nuk flet si një plakë analfabete nga JUGU i Shqipërisë!
    Arsyet se pse plaka nga Jugu po tingëlloka më mirë shqip i ke dhënë më lartë.
    Të falënderoj!
    Arsyeja perse nuk te dhashe replike ishte vetem sepse nuk kerkoja ta eskaloja debatin me gjere sesa eshte eskaluar.
    Kerkoja qe debati te qendronte vetem midis 2 biseduesve.

Por , nese ti e deshiron prononcimin tim lidhur me tezen qe shtrove, ta jap me kenaqesi.
    --------------------
    Nuk gjykohet intelekti i nje individi nga dialekti i tij.
    Te mendosh keshtu tregon injorance dhe naivitet.

Sigurisht qe Nexhat Daci eshte me intelektual sesa plaka analfabete.
    Dialekti i tij nuk tregon intelektin e tij.
    Nese do ishte keshtu , atehere Fishta dhe Migjeni na paskan qene analfabete

--------------------

Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Citim Postuar më parë nga Bërrnutsi
    Fjala provincial nuk ka kuptimin e krahinor.
    Fjala provincial nenkupton nje person qe i perket nje zone , province qe eshte shtese territoriale e nje shteti me banoret e saj perkates , ne rastin tone ti je pikerisht provincial.
    Por , duke qene provincial do te thote njekohesisht qe e vetmja gje me te cilen ti mund te identifikohesh eshte provinca nga e cila ti vjen.
    Besoj se u qartesove ndopak

Nese Inva Mula e ka thene dicka te tille besoj se ajo ta kete thene me kuptimin qe ajo ndjehet si gjakovare.
    Por , nuk mund te thuash Inva Mula eshte gjakovare pasi ajo u lind dhe u rrit ne Tirane.
    E vetmja gje qe mund te themi eshte se ajo ka gjak kosovar por jo qe eshte faktikisht kosovare.

Zoti provincial
    Nuk jam ne dijeni te spitalit per te cilin behet fjale.I vetmi spital me fonde te tilla qe po ndertohet ne Tirane vjen si shperblim i shtetit amerikan per perkrahjen e vendit tone ne luften ne Irak.
    Ujesjellsat ne vendin tone jane ndertuar me fonde te shtetit gjerman dhe italian.
    Nuk kam degjuar asnjehere Nene Tereza nga "Pasuria e saj Personale" te kete dhene fonde per ndertimin e ujesjellsave.
    Ti nuk di se ca po flet.

NAAC ka kohe qe eshte krijuar , kohe para se Ferid Muradi ta fitonte cmimin NObel ne mjekesi.
    A me thua se kur u anetaresua ne kete organizate Ferid Muradi?
    Nese eshte ashtu si thua ti , dmth ai te na jete nje nga themeluesit e kesaj organizate per te cilen po flet , ma sill ketu linkun ose artikullin qe verteteson ate qe po thua ti?????
    Shikoje pak me vemendje listen ne te cilen ndodhet Ferim Muradi ne ate faqe.
    William Walker dhe William Rajerson na paskan themeluar NAAC??

Me dialektin tuaj has veshtiresi jo vetem une por shume e shume te tjere.
    Eshte detyre e juaja qe ta permiresoni kete dialekt , ne te kunderten do kemi gjithnje diskutime te kesaj natyre.
    Fjala provincial rrjedh prej fjalës province që në shqip dtth. krahinë, kurse vet provincial ka kuptimin "njeri i ngushtë", krahinor, lokalist. Pra, që nuk di dhe nuk njeh asgjë jashtë provincës së tij. Ishe ti ai që kërkove njohuri për krahinat shqiptare tjera nga ajo juaja, jo unë. Dmth. je ti provinciali e jo unë.

Inva Mula, vet e thotë se është gjakovare, e ti meqë e dike më mirë se çfarë është ajo, shko thuaja asaj.

Unë kam me qindra familjarë që kanë lindur e janë rritur anekënd Europës e Amerikës, por gjithmonë e thonë me plot gojën se janë Shqiptarë, Prishtinsa.

Ti do të më tregosh mua për NAAC-in?????
    Unë vet jam një nga anëtarët e kësaj organizate. Martin Vula është edhe mik personal i imi.

Sa për ty, unë do e ndryshoja dialektin tim në: Razumesh bre ti shiftarsko gjubre, se kështu do të më kuptosh menjëherë pa asnjë vështirësi.

Për vëllëzërit e vërtetë shqiptarë e kam ndryshuar dhe po e ndryshoi gjithë kohën. Po të jetë nevoja e ndryshoi edhe në të ardhmen. Mirëpo, tani janë duke u krijuar komisionet për rishqyrtimin dhe reformimin e gjuhës së njësuar, kështu që nuk besoj që do më duhet ti bëj ndryshime tjera gjuhës sime. Megjithëse, po të jetë nevoja, e theksoi prapë se do i bëj ndryshime .

Debill Bërrnutsi, kërkoi falje dhe ndjesë vëllëzërve të tu, të gjakut nga krahinat e Dardanisë dhe mos bëj gabime të tilla në të ardhmen.

Rrofte Shqiperia Etnike

i/e regjistruar Maska e Lekë Rezniqi
    Anëtarësuar
    06-06-2002
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    240
    Të nderuar miq,

I nderuar z. Boemi,

shkrimi juaj më pëlqeu shumë, një të ngjashëm e kam shkruar edhe unë më lart.
    Dhe që të dy shkrimet kanë frymë "shpjeguese" se pse ne "kosovarët" nuk u zhvilluam më tepër intelektualisht.

Dua të them vetëm një gjë, më duket ABSURDE se pse duhet t'u përgjigjemi ca pyetjeve që kanë përgjigjen ende pa u bërë pyetja.

Pse Shqiptarët e Kosovës, thjeshtë, nuk u zhvilluan shkencërisht e akademikisht?!

Shkaqet dihen, e kush nuk don t'i dijë mos ta quajë veten Shqiptar.

Kaq mund të them, se gjë më joatdhetare dhe antishqiptare se përbuzja e Kosovës dhe e Shqiptarëve të ish-Jugosllavisë nga vetë vëllezërit tanë të Shqipërise "londineze" për mua nuk ekziston.

Leka nga Prishtina
    Ti Shqipëri më jep nder më jep emrin Shqipëtar.

Anëtarësuar
    09-09-2004
    Postime
    183
    Fjala provincial rrjedh prej fjalës province që në shqip dtth. krahinë, kurse vet provincial ka kuptimin "njeri i ngushtë", krahinor, lokalist. Pra, që nuk di dhe nuk njeh asgjë jashtë provincës së tij. Ishe ti ai që kërkove njohuri për krahinat shqiptare tjera nga ajo juaja, jo unë. Dmth. je ti provinciali e jo unë.

Inva Mula, vet e thotë se është gjakovare, e ti meqë e dike më mirë se çfarë është ajo, shko thuaja asaj.

Unë kam me qindra familjarë që kanë lindur e janë rritur anekënd Europës e Amerikës, por gjithmonë e thonë me plot gojën se janë Shqiptarë, Prishtinsa.

Ti do të më tregosh mua për NAAC-in?????
    Unë vet jam një nga anëtarët e kësaj organizate. Martin Vula është edhe mik personal i imi.

Sa për ty, unë do e ndryshoja dialektin tim në: Razumesh bre ti shiftarsko gjubre, se kështu do të më kuptosh menjëherë pa asnjë vështirësi.

Për vëllëzërit e vërtetë shqiptarë e kam ndryshuar dhe po e ndryshoi gjithë kohën. Po të jetë nevoja e ndryshoi edhe në të ardhmen. Mirëpo, tani janë duke u krijuar komisionet për rishqyrtimin dhe reformimin e gjuhës së njësuar, kështu që nuk besoj që do më duhet ti bëj ndryshime tjera gjuhës sime. Megjithëse, po të jetë nevoja, e theksoi prapë se do i bëj ndryshime .

Debill Bërrnutsi, kërkoi falje dhe ndjesë vëllëzërve të tu, të gjakut nga krahinat e Dardanisë dhe mos bëj gabime të tilla në të ardhmen.
    Eshte replika e 3-te apo e 4-rt qe po me ofendon ndersa une nuk kam vepruar keshtu qofte edhe nje here ne postet e mia.
    Te te ktheja replike ofenduese do rezultonte ne fshirjen e mesazhit tim por me kryesorja do rezultonte ne faktin qe une po e humbja debatin me ty dhe nuk dija c'te thoja tjeter vecse te ofendoja.

Nqs nuk je ne gjendje te debatosh pa ofendim , atehere diskutimin tend beje me nje shpellar.

Po te flas me fakte dhe seriozitet.Nuk po nxjerr brockulla ketu.
    Iu shmange te gjitha pikave te cituara pasi nuk e kupton qe ja ke fut kot ose e kupton qe ja fute kot tani dhe thua te marri nje drejtim tjeter diskutimi qe te dal faqebardhe

Cfare the ti:

- Rexhep Meidani eshte nga Kosova
    - Nene Tereza ka dhene fonde nga pasuria e saj personale per ndertimin e nje spitali prej 40 milion dollaresh ne Tirane dhe ndertimin e ujesjellsave
    - Ferid Muradi eshte nje nga themeluesit e NAAC
    - Inva Mula eshte kosovare pasi ajo ka thene qe eshte kosovare

Dhe dicka tjeter:
    Nuk e kuptoj perse duhet te kerkoj falje?
    Ma thuaj shkakun perse se ndjehem i konfuzuar

Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Citim Postuar më parë nga Lekë Rezniqi

Pse Shqiptarët e Kosovës, thjeshtë, nuk u zhvilluan shkencërisht e akademikisht?!

Leka nga Prishtina
    Ti mund të thuash për veten tënde që nuk je zhvilluar shkencërisht e akademikisht e jo për një krahinë të tërë shqiptarësh.

Prishtina, ka univerzitetin e vet që është univerziteti i dytë shqiptar pas atij të Tiranës, ka akademinë që mund të jetë më e madhe edhe se ajo e Tiranës e shumë kollegje e univerzitete private.

Rrofte Shqiperia Etnike

i/e regjistruar Maska e Lekë Rezniqi
    Anëtarësuar
    06-06-2002
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    240
    O Dodon më ngadale he burrë.

Se me paske keqkuptu.

Kjo pyetje, i përket shembullit të llojit të pyetjeve "absurde" që po bëhen këtu, një rresht më lart kësaj pyetjes, nuk i vendosa rastësisht pikëçuditëset (!).

Të lutem, lexo duke i ndërlidhur rreshtat, e të mos kemi keqkuptime të këtilla.

Nderime,

Leka nga Prishtina
    Ti Shqipëri më jep nder më jep emrin Shqipëtar.

Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Citim Postuar më parë nga Bërrnutsi
    Eshte replika e 3-te apo e 4-rt qe po me ofendon ndersa une nuk kam vepruar keshtu qofte edhe nje here ne postet e mia.
    Te te ktheja replike ofenduese do rezultonte ne fshirjen e mesazhit tim por me kryesorja do rezultonte ne faktin qe une po e humbja debatin me ty dhe nuk dija c'te thoja tjeter vecse te ofendoja.

Nqs nuk je ne gjendje te debatosh pa ofendim , atehere diskutimin tend beje me nje shpellar.

Po te flas me fakte dhe seriozitet.Nuk po nxjerr brockulla ketu.
    Iu shmange te gjitha pikave te cituara pasi nuk e kupton qe ja ke fut kot ose e kupton qe ja fute kot tani dhe thua te marri nje drejtim tjeter diskutimi qe te dal faqebardhe

Cfare the ti:

- Rexhep Meidani eshte nga Kosova
    - Nene Tereza ka dhene fonde nga pasuria e saj personale per ndertimin e nje spitali prej 40 milion dollaresh ne Tirane dhe ndertimin e ujesjellsave
    - Ferid Muradi eshte nje nga themeluesit e NAAC
    - Inva Mula eshte kosovare pasi ajo ka thene qe eshte kosovare

Dhe dicka tjeter:
    Nuk e kuptoj perse duhet te kerkoj falje?
    Ma thuaj shkakun perse se ndjehem i konfuzuar

Edhe në këto pika do të përgjigjem tani sikur tu përgjigja edhe në pikat tjera.

Për Meidanin, me aq informacione sa kam unë është nga trevat shqiptare të Dardanisë, por nuk jam 100% i sigurtë prandaj edhe unë nuk po ngul këmbë në këtë.

Nënë Tereza, i ka lënë amanet Vatikanit dhe Papës për të ndërtuar spitalin me vlerë 40 milionë dollarësh. Për këtë shko pyet në ministrinë e shëndetësisë, nëse nuk beson. Poashtu, ujësjellësin e (të paktën) një fshati gjatë vizitës së parë të saj në atdhe, shko pyet drejtorinë e ujësjellësave apo edhe misionin e saj në Tiranë, për të dy këto raste.

Ferid Murati - është një nga njerëzit e parë të NAAC-ut, jam vet në NAAC, dhe poashtu mund të pyesësh NAAC-un me e-mail po deshe.

Inva Mula është gjakovare sepse ka thënë se është gjakovare dhe sepse është gjakovare.

Pse duhet të kërkosh falje????

Ti thuash një krahine të tërë shqiptarësh Tu Ngultë (sepse ata paskan përshëndetje Tung), se nuk paskan dhënë asnjë kontribut etj. etj. unë nuk e di se si mund të jetë ofendimi ndryshe.

Rrofte Shqiperia Etnike

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shqiptarët s`kanë pse të druajnë nga etno-identiteti i tyre
    Nga naqeta në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 12:47
  2. Intervistë me Myftiun e Kosovës, Mr. Naim Tërnava
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •