Shume te bukra edhe kto ( pse smi ke then asiher apo tani tu kujtun) nejse nejse shko puno tani .... lum si ti.
Shume te bukra edhe kto ( pse smi ke then asiher apo tani tu kujtun) nejse nejse shko puno tani .... lum si ti.
Nqs je i lumtur mos bertit
se trishtimi e ka gjumin e lehte....
Atehere : une 1 here fola... dhe thash ate qe mendova per sa i perchiste kesaj zhgarravije qe akoma s'po mar vesh pse ndodhi ...
Megjithate.....: nuk para e kam fort problem, une fola dhash opinionin tim per problemin qe na takon te gjitheve ne qe jetojmm ne Pd ( domethen aloggio) dhe u mundova te jepja nje mendim per nje zgjidhje dhe pse eshte shum utopike... kuptohet pa mare askend per shembull ose ofenduar persona fizik
( per nje gje te tille mjafton te rilezosh shkrimet) , nuk me pelqen te flas ose pergjigjem personave fizik ketu....dhe personalisht vet se njof veten per sherrxhi , perdor menyra private nese kam gje per ti then kuj...
i kerkoj falje temehapesit ( shkodrani 108) qe kjo teme u kthye ne nje dialog te pist.... dhe pse besoj jo per faj tim ,, e mar une persiper fajin nese ka ndonjue denim jam i gatshem ti nenshtrohem.![]()
dhe i bej kerkes modeeratoreve te fshijn shkrimet qe nuk kane te bejn me temen perkatese..( ose me mire se ndonjeri nxehet ...fshini vetem te miat dhe nese ne shkrimet e mia kuptohet ( ose nenkuptohet) ndonje ofendim kunhdrejt kuj...jam i gatshem te paguaj denimet perkatese...
Vetem ky pisllik te mbaroj .po e mbyll me nje fjale popullore si Green ... por kjo thuhet shume ketu ne veneto
Non sputttare nel piato che mangi..o che hai mangiato...!!!!
:jSorridi alla vita la vita ti sorride....
Une mendoj qe nga pak faj kemi te gjithe edhe normalisht e pranoj pjesen time te fajit dhe te kerkoj falje Mario ( por vetem ty ama) sepse ndoshta e kam tepruar pak me fjalet qe kam shkruar por gjithesesi une te them edhe dicka tjeter dhe per kete jam e bindur .... sikur te mi kishit thene kto fjal direkt mund te kisha reaguar edhe me keq dhe njekohesisht do ju isha me shume mirenjohese por i thate ktu dhe ne njefare menyre jeni te shfajsuar por disa shprehje nuk me kane pelqyer fare prandaj edhe une mora zjarr si pushka jevgut thojne, megjithate une po te kerkoj falje sepse nuk dua qe te krijohen konfuzione kot na si koti per budalliqe. Shpresoj te me kesh kuptuar... (dhe jam e bindur per kte sepse inteligjenca nuk te mungon)
Nqs je i lumtur mos bertit
se trishtimi e ka gjumin e lehte....
Krijoni Kontakt