Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 43
    ecchime..... Maska e Pidocchio
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Vendndodhja
    Venezia (IT)
    Postime
    220

Question :)

eshte e kote te behet bajate ose polemik ... kur flem posht ures ( 2 vete ne nje krevat )
    megjithate se te tjeret pinin spriz nuk do te thot se po e pinin me rektorin e Unipd ose ne zyren e tij ose tek BOO , por mos harro qe ne çdo bar te vesh ne Pd e njofin se ç'fare pije eshte , kjo sdo te thot se pihet vetem ne piazza delle erbe .....
    Persa i perket muhabetit te konvikteve dhe atyre problemeve qe me siper ju that ..une qe me pare i kisha shkruajtur person ne fjale mi kane thene dmth pjesmarres te festave te ndryshme, etj etj etj por eshte me mire ky muhabeti i konvikteve te mbyllet ketu se sja vlen.
    Pastaj une mbase gabohem por me sa di une regione vetem finanzion nje pjese ne ESU. Regione nuk ka asnje te drejte ( gestionalita) me fal nuk me vjen ne shqip.
    Rikthehem te them qe sa do te perpiqemi te llogjikojm ne kete aspek gjithmon ne e kemi nga mbrapa ... prandaj si i behet halli???????????? tani po pate noi bazuka aty nja dy tre vet i gjej une dhe he o burra tja lerojm .............se vallahina me keta s'miremi vesh.

per fat te keq tuajin dhe(timin tani) keto dy vitet e fundit eshte bere problem i madh per aloggio, dhe problem do te jete ...

Mos harro se problemet filluan qe kur filloi shkemnimi kultural ndermjet universiteteve ne UE ( erasmus) , çdo universitet ka per ( obligo) te siguroj streheim te gjithe studenteve te ( erasmus) dhe kete besoj se e keni vene re se sa shume spanjoll ,anglez,amerikan, franzez . etj etj etj dhe kete vitka jashtezakonish shume ... dhe vitin tjeter do te kete akoma me shume.
    :jSorridi alla vita la vita ti sorride....

zemerdragoi Maska e greendrag
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    272

shkodrani108

Ta thot i llaf shoku jot e mos ma merr per keq...
    me mire leri fare kto muhabete se siç e ka thene e rithene edhe pidocchio me siper si perfundim ne e kemi nga mbrapa kshu qe e kot te humbim kohen ketu me kete teme...
    Kush ka hall te gjeje shpi a pune a ku ta di une te levize kembet e te mos lere gur pa levizur se nje vrime do gjendet edhe per te.
    shnet e tmira lal e ishallah dit me te mira te na vine !
    Kush jeton per te luftuar nje armik,ka interes ta lere te jetoje.
    HENA TURRAVRAP HAPESIRASH I LEH QENIT,
    QIELLIN KAPERDIJN BABEZITSHEM RE,
    SA E KRISUR KJO EPOKE E DREQIT,
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

Fierak 100% Maska e Ujku'80
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    584
    Bravo greeene...........
    Liberté, égalité, fraternité

Fierak 100% Maska e Ujku'80
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    584
    O shkodrani po s'ke ca tu besh sa do protesta e gjera te kesij lloj te behen ata bejne c'u thote mendja se jane ne shpite te tyre e sa do te perpiqemi per disa te drejat qe na takojne do ta kemi shume te veshtire.....
    Liberté, égalité, fraternité

Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    272

AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

O ujkuuuuu o po me kishte marre malli te te shihja ktu mer shejtan kalama se rruges ta kam pa surratin. Sdel me ktej ti se ka ra ujku ne dele i thone nje llafi ))))
    Gjith te mirat lal e mirupafshim ne festen e madhe ....
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    itali/padova
    Postime
    38
    Eshte e vertete qe keta jane ne shtepine e tyre dhe mund te bejne cte duan more ujku por per mendimin tim eshte po ac e vertete qe sikur ne te ngrihemi te gjithe dhe te mbrojme te drejtat tona dicka do te ishte bere, ndoshta jo noj hata e madhe por dicka po. Dhe kete gje ti e di mire, ti e di mire se si ishin ligjet regionale per konviktet, ligje te cilat me pak zhurme nga ana jone ne nje fare menyre u modifikuan dhe disa nga shoket tone si p.sh ti , edhe se nuk kishit pare proteste me sy asnje dite u futet ne konvikte.
    pershendetje.

p.s o green po c`eshte kjo festa e madhe se une nuk di asgje ???
    Rrofte Shqipnia etnike

Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    272
    vallaj or lal ti e di qe un pak dukem kohet e fundit ,por me çna kan ardhur ne vesh nga burime te sigurta me date 30 do ja beje bam ktu me rastin e festave tona kombetare. Flitet se vijne "derr brothers grup" e nai kengetare e njohur(emra te sigurte skam) e pas spektaklit muzike e valle shqiptare si gjithmone me DJ tone te perhershem. Thone..thone,flitet me nje fjal per te pub viktori po se sa e vertete eshte pyet nje her vet me mire.Po more vesh gje ma bo i skuilo edhe mua qe kur te mbaroj pune ate dite te vi te hedh dhe un nje valle po ashtu bukur aman e di vete ti... edhe ujku e di mire se sme le vetem ne te tilla raste qerratai.
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

ecchime..... Maska e Pidocchio
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Vendndodhja
    Venezia (IT)
    Postime
    220
    O Luard o te hengert mortja ishalla ty....
    çoç kemi degjuar dhe ne nga krahu tjetr per nje si biçim feste..
    tani te shofim se si do te vazhdojn ngjarjet.. deri ne dat 30....
    :jSorridi alla vita la vita ti sorride....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    ATY KU KA NEVOJE PER MUA
    Postime
    10
    edhe une jetoj perkohesisht ne padove (shpresoj)dhe jam shume dokort me shkodranin qe keta jane me te vertet m...ne fakultetin e mjeksise asnje i huaj (pervec nje vajze) nuk merr burse as allogio per ata te pakten qe kane kaluar ne decreto d'area.eshte cmenduri
    IL PRIMO GIORNO DIO CREO LA TERRA
    IL SECONDO CREO IL PALLONE.LO DIETE AL MILAN E GLI DISSE:VA A INSEGNARE IL CALCIO A TUTTO IL MONDO

s'du Maska e Lela01
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    ku m'do qefi
    Postime
    146
    Se ne nje shtepi per tre veta hyjne 15 shqiptare kjo nuk do te thote noi gjo dhe po ju them qe jeni komplet jashte teme..... pastaj ja bejne studentat greven nuk i jep njeri konviktin e ca..?Une apo tjetri do lej shoket jashte, jo ket nuk e bej dot jo sot po as pas 100 vjeteve ne Itali, jo si puna e ca te tjereve qe kane nja ca muj ose vite ktu edhe jane italianizuar gjasme edhe ku te gjejne edhe tja fusin te tjereve.... "jam une ne rregull, te tjeret akoma skane vdekur", me kete moto ecin disa lloj robsh qe ju vika keq per italianet qe marrin qerane per tre nderkohe qe aty jetojne 20. Pastaj kur te gjithe pjestaret e familjes jane dakort dhe ndihen mire aty pse rrini i qani hallin juve se si flejne i her....

P.S Me falni se ndoshta kam hyre pak si pa lidhje po skam cbej se tema kishte marre tjeter drejtim.
    Nqs je i lumtur mos bertit
    se trishtimi e ka gjumin e lehte....

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Greva e urise - 1991 - Shembja e komunizmit
    Nga BlueBaron në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-02-2012, 21:10
  2. Shinasi Rama: Ju rrëfej kujtimet e mia mbi lëvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  3. Përurohet Universiteti Europian i Tiranës
    Nga Albo në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 06-10-2008, 17:19
  4. Ramiz Alia: Rrëfej gabimet e komunizmit
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 16-12-2006, 19:33
  5. Kur studentët detyrohen të blejnë libra nga profesorët e tyre
    Nga StormAngel në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-10-2004, 09:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •