ok jam interesetd edhe en ate spray per te ven ven flamurin shqiptar kam degjuar qe esht nej program qe te lojen te vendosesh cfar do looj piv te duahs ne vend te sprays kam qef flarin SHQIPTAR
ok i'll be online this days laters
ok jam interesetd edhe en ate spray per te ven ven flamurin shqiptar kam degjuar qe esht nej program qe te lojen te vendosesh cfar do looj piv te duahs ne vend te sprays kam qef flarin SHQIPTAR
ok i'll be online this days laters
Never argue with a stupid person. He will only bring you down to his level and beat you with experience.
ej po ku ta gjej kete caunter strice une se dua te los edhe une kam lojt dhe me ka pelqyer shume a mund te ma thuash se si mund te los
ciao
Endri
ej dua te luaj CS me shtetet e tjara po me thot Host Error ! nuk e di ku te gjej nje host apo si duhet te bej qe te luaj | do kisha qef te luaja CS me nje nga Forumi![]()
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Florian_kokaj@hotmail.com
Nqs me gjeni nje zgjidhje :@PP Thnc
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
HuhUhu kush ka mendje per Cs ketu heeeeeeeee)
Une jam gati te luajme por vendosni kur ..........
Flori kur do e bejme nje tek e tek ne yllo![]()
Ja dhe emaili im :
OnyX_GIRL_Cs@hotmail.com
ja dhe i muve
sugatilonce@hotmail.com
rri urte se kan per te bere pershesh per mace keto se jan te keqinj :PPostuar mė parė nga 100% TIRONCE
hahahah![]()
Kur te hyni ne chat hyne te dhoma #InFeRNo edhe bisedojame me mire per Counter-Strike edhe mos kujtoje qe ne shqiperi nuk ka klan Counter-strike edhe edhe me te miret![]()
Krijoni Kontakt