Une i lire jam
Une i lire jam
..:: VLORA Nr1!!! ::..
Nese do luajm me lajmeroni qe ta di. Shkruani dhe serverin ku do luajm po luajtem.
Shume e veshtire te mblidhemi me sa duket...
Cdo gje eshte relative...
E cuna lini nje dite dhe nje ore qe te jete e sigurt dhe mos presim kot...
po juve pse me keni ber addtek maili jauj un nuk shikoj asnjeri online pls perdorni ndonje email te hotmail
se em yahoo smund tju sikoj se un eprdor hotmail
se esht me e lehte
pos pertuat hapeni nje hotmail account bye cuna
Never argue with a stupid person. He will only bring you down to his level and beat you with experience.
Niko ja Hotmaili im, e hapa tani: alvi_vl_1@hotmail.com
po pres per sokkin te hapie dhe ai nje account em hotmail
Never argue with a stupid person. He will only bring you down to his level and beat you with experience.
andi_ya006@hotmail.com , fringo![]()
Cdo gje eshte relative...
Übersoldaten
pse svjen te laush me aq ksihe ti vetem njeher come on man i'll giv eu a chance thsi time![]()
Amarildo po kam qen me provime. Pastaj kam dy net qe futem online ne MSN po ti je offline. Pastaj ate dit nuk isha ne forem une qe me rahe :-) Kur te luajm prap ta tregoj une qejfin :-) Po mos luajm ne fun map se me ato nuk para luaj. Mbase mblidhemi ca... Pres pergjigje kur do luajm. Bye
E se harrova kam ca CT skin qe i kam ber vet. Jane te forcave speciale shqiptare RENEA dhe kam dhe shum skin armesh. Jane skinet me te bukura. Po i do ti dergoj me email ose msn. Ose po do te shikosh ca screenshot ti dergoj me email ose msn dhe ato qe ti shikosh njeher. Bye
Krijoni Kontakt