kush do lojra free ne internet?
kush do lojra free ne internet?
repskteeeeeeee
cfar lojrash News24 pershembul ma gjen dot Call of duty as an image file po qe te punoj aman se te kaza i mer ato pastaj te japin setup error
Never argue with a stupid person. He will only bring you down to his level and beat you with experience.
futu tek http://www.news24.cjb.net dhe kliko aty ku thote free game por po tek kjo faqe ke dhe sexy game dhe ato do ti gjesh tek kategoria adult.hyr dhe me thuaj si tu duken..
repskteeeeeeee
asnjeri svjen online ctju bej un juve
Never argue with a stupid person. He will only bring you down to his level and beat you with experience.
Ide e mire per te krijuar nje klan CS. Une personalisht nuk njoh ndonje shqiptar qe teluaje mire CS, mos ju ngele qejfi , por keshru eshte , por do ishte mire qe ta krijonit nje klan , nuk e shikoj te mundur pasi ne (shqiptaret) jemi perhapur ne te gjithe boten , por ja flen ta provoni. Une , si lojtar CS qe jam , do ju mbeshtes. Ciao nga une.![]()
Cdo gje eshte relative...
Smokkie po ja luaj une ja sluan njeri ne bote))
Seriozisht di te luaj. E hapim njeher nje klan ne pastaj shojm e bejme.
Amarildo nuk jam fut ne steam se e ka ping shume te larte. Pse nuk luajm me mire me 1.5?
..:: VLORA Nr1!!! ::..
Hajde luajme njehere , pastaj shohim e bejme, vetem te jete ne weekend , se ne ketej , ne ndryshim nga te tjere , kemi edhe jete sociale
(shaka)
na thoni nje date edhe ore te sakte , ok?
gjith te mirat
ciao![]()
Smokkie po ti me steam luan apo 1.5? Une me 1.5
Po do luajm neser. Oren dhe serverin na e thuaj ti.
Une perdor nickun RENEA***
Une luaj me 1.5, thuaje ti serverin, se une nuk di ndonje ku te duash ti , por jo vetem ne te dy , hajde behemi me shume !
Sikur te ishim te pakten 6 do ishte shume bukur, apo jo?
Pra , me thuaj serverin , edhe me shpjego si te hyjedhe pastaj e shikojme kush eshte me i mire , ai qe fiton , fiton edhe nga nje birre nga te tjeret ok?
Gjith te mirat
bye
P.S.: na lajmeroni nja 12 ore perpara qe te pergatitemi
Ne fillim na duhet te mblidhemi nja ca se 2 veta nuk luhet :-)
Smokkie bej download All-Seeing Eye. Nepermjet ktij programi mund te gjesh serverin kollaj fare. Megjithate te mblidhemi njehere sic the dhe ti dhe pastaj bisedojm ne cilin server te luajm. Po pergatitja cdo te thote? Apo te stervitesh :-)
Krijoni Kontakt