Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4

Tema: Jeta

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869

Jeta

Jeta ėshtė mundėsia, pranoje. Jeta ėshtė bukuria, adhuroje. Jeta ėshtė lumturia, lumturoje. Jeta ėshtė ėndrra, ėndėrroje.

Jeta ėshtė kundėr, kundėrshtoje. Jeta ėshtė detyrė, kryeje. Jeta ėshtė lojė, luaje.

Jeta ėshtė pasuria, pasuroje. Jeta ėshtė vlera, vlerėsoje. Jeta ėshtė gėzimi, gėzoje.

Jeta ėshtė besa, besoje. Jeta ėshtė dhėmbje, kapėrceje. Jeta ėshtė kėnga, kėndoje. Jeta ėshtė tragjedia, ndryshoje.

Jeta ėshtė aventura, ndaje. Jeta ėshtė fshehtėsia, zbuloje. Jeta ėshtė dashuria, dashuroje.

Jeta ėshtė jeta, jetoje.

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Me pelqen! Shume bukur Djal{serioz} .

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    jeta...??
    Po vjen koha kur e vetmja dashnore evertete eshte JETA.eshte gjithcka qe shohim;jane yjte per te cilet ciftet e dashnorvekane thene kurdohere po ato marrezira;jane ato gjethe pemesh,keta gure qe kemi pare sapo hapem syte ne foshnjeri e qe do vazhdojne te jene edhe pasi te mbyllim ne syte;eshte pamja enjerzve,eshte ky fare baleti i hallakatur dhe magjepes ku bejme pjese qe te gjithe ne dhe ku hedhim gjithnje po ato hapa me nje shqetesim perhere te ri:eshte ndjesia se jemi ne qe jemi ne mes te rrezullimit;ndjesia se kemi thonjte tone,koken tone,nje menyre te vecante ne mbajtjen e penes,ne prekjen e cohrave dhe te mishit njerzor,menyre kjo qe e ka gjithsecili me vete dhe qe ne te ardhmen sdo ta kete askush.

Dhe sado ta kesh dashur jeten,ta kesh shijuar dhe remuar ne te gjitha drejtimet,sado ta kesh veshtruar per cdo minute ne sy,ta kesh lepire ne tere poret e saja prap ste dite kur te shket nga duart kjo lavire te duket sikur akoma nuk ke mundur ta kuptosh…
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

Shpirt i Lirė
    Anėtarėsuar
    15-04-2002
    Postime
    898

Re: Jeta

Postuar mė parė nga Djal{serioz}
    Jeta ėshtė mundėsia, pranoje. Jeta ėshtė bukuria, adhuroje. Jeta ėshtė lumturia, lumturoje. Jeta ėshtė ėndrra, ėndėrroje.

Jeta ėshtė kundėr, kundėrshtoje. Jeta ėshtė detyrė, kryeje. Jeta ėshtė lojė, luaje.

Jeta ėshtė pasuria, pasuroje. Jeta ėshtė vlera, vlerėsoje. Jeta ėshtė gėzimi, gėzoje.

Jeta ėshtė besa, besoje. Jeta ėshtė dhėmbje, kapėrceje. Jeta ėshtė kėnga, kėndoje. Jeta ėshtė tragjedia, ndryshoje.

Jeta ėshtė aventura, ndaje. Jeta ėshtė fshehtėsia, zbuloje. Jeta ėshtė dashuria, dashuroje.

Jeta ėshtė jeta, jetoje.

Jeta ėshtė mundėsi, pėrfito nga ajo.
    Jeta ėshtė e bukur,adhuroje.
    Jeta ėshtė ėndėrr, jetoje.
    Jeta ėshtė sfide, perballu me te.
    Jeta ėshtė loje, luaje.
    Jeta ėshtė detyre, plotesoje.
    Jeta ėshtė e shtrenjte, vleresoje.
    Jeta ėshtė pasuri, ruaje.
    Jeta ėshtė dashuri, shijoje.
    Jeta ėshtė mister, zbuloje.
    Jeta ėshtė dhimbje, sfidoje.
    Jeta ėshtė kenge, kendoje.
    Jeta ėshtė tragjedi, shmangiu.
    Jeta ėshtė fat, perfito.
    Jeta ėshtė aventure, kujdes.
    Jeta ėshtė shume e ēmuar, duaje.
    Jeta ėshtė lufte, mesohu dhe me te.
    Jeta ėshtė jetė, lufto pėr tė..."
    ________
    Nene Tereza

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •