Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17
    Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030

Unhappy Mirëserdhe në botën time.

(Histori e vertete)

Nje i ri 17 vjecar bie ne dashuri me nje vajze 3 vjet me te madhe se vetja. Fillisht romanca i ben te dy te ndjehen ne qiellin e shtate. Me kalimin e kohes cifti fiton ate ndjenjen e pashpjegueshme qe i ngroh te dy.

Vajza eshte disi me e mbyllur. Dicka e turbullon. Mos valle eshte xhelozi? Mos valle eshte penduar ? A mos ka njohur dike tjeter?

Nje dite te nxehte vere teksa konsumojne romancen e tyre ne dhomen e hotelin edhe vjen mengjesi djaloshi zgjohet edhe e gjet veten fillikat ne krevatin kingsized. Kerkon dashurine e tij kudo . E vetmja materie e vajzes eshte nje leter e shkruar siper tavolines se mermerte. Letra ka vetem keto fjale.

Mirësevjen në botën time
    SIDA.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    Citim Postuar më parë nga bayern
    (Histori e vertete)

Nje i ri 17 vjecar bie ne dashuri me nje vajze 3 vjet me te madhe se vetja. Fillisht romanca i ben te dy te ndjehen ne qiellin e shtate. Me kalimin e kohes cifti fiton ate ndjenjen e pashpjegueshme qe i ngroh te dy.

Vajza eshte disi me e mbyllur. Dicka e turbullon. Mos valle eshte xhelozi? Mos valle eshte penduar ? A mos ka njohur dike tjeter?

Nje dite te nxehte vere teksa konsumojne romancen e tyre ne dhomen e hotelin edhe vjen mengjesi djaloshi zgjohet edhe e gjet veten fillikat ne krevatin kingsized. Kerkon dashurine e tij kudo . E vetmja materie e vajzes eshte nje leter e shkruar siper tavolines se mermerte. Letra ka vetem keto fjale.

Mirësevjen në botën time
    SIDA.

Kam degjuar edhe une nje histori si kjo ne gjimnaz. Nje vajze kishte shkuar per pushime ne nje ishull qe tani se mbaj mend emrin. Nejse ndodh cfare ndodh... kur kjo do kthehesh ne vendin e saj ky i thot dua te hapesh kete dhuraten qe kam kur te jesh ne avion. E ulur vajza ne avion hap suprizen dhe gjen nje arkivol me Te njejtin mesazh si me lart.

Jam habitur kur e kam degjuar kete histori per arsyen se keta njerez e din vet cfare vuajtjesh kalojne, cfare torture, e nje jete pa shpresa...dhe prap duan tjua shkaktojne keto gjera njerezve te tjere. Mendoj se jane aq te hidheruar nga jeta, mbase u ka ndodhur edhe atyre keshtu. Shume e llahtarshme!
    Be yourself and you will always be in fashion.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Shume tragjedike. Se di si mund nje person te jete aq i liget sa te shkatrroj jeten e nje personit ne ate menyre...
    Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 25-06-2004 më 15:30
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545

Unhappy

vajza ne kete rast e ka bere me qellim , kjo eshte me shume se nje krim se demton fizikisht shpirtrisht dhe menderisht , i gjori djale ,

^ Peek-a-boo ^ Maska e Sirena_E_Vogel
    Anëtarësuar
    07-06-2003
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    565
    Me duket shume absurde, por disa e bejne kete gje, pasi
    eshte dicka qe i vret nga brenda, kane frike se do te
    vdesin nje dite, dhe thone "pse te vdes vetem une?"
    dhe ia japin dikujt tjeter... e Temerrshme !!!
    Cuteness !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    po kot ka nxjerre frengu llastika? prandja thone "kujdes" 100 here, mos u leshoni sikur plasi, beso dhe kontrollo, se merr veten me qafe!!!

P.S. bayern, une thashe c'dp te ish kjo bota jote...ti roje u rrin atyre ke kinhsajzi ?

pa emer Maska e Shkoder_Gurl
    Anëtarësuar
    29-01-2003
    Vendndodhja
    ne boten time
    Postime
    398
    edhe un e kam degjuar nje histori te till
    para disa vitesh, nje djal ketu ne amerik mori siden, edhe nga inati vazhdonte te bente sex me vajza vetem per ti dhen siden. arsya e tij if i have aids so will everyone else.
    kto lloj njerez kan nevoj nje bised te gjat me psikologun lol
    ne qefin tim

Gucci Rush II Maska e Cofferati
    Anëtarësuar
    29-01-2004
    Vendndodhja
    Sterling Heights Michigan USA
    Postime
    123
    Habitem kur degjoj se 1/4 e popullsis do te kete HIV....Per te qene i sigurt vish nja 5 a 6 llastika nqs njera cahet gjate errr aktit seksual....Hey eshte bote me halle kjo ere!
    It used to be only death and taxes were inevitable.Now,of course,there`s shipping and handling too.

~*SoMeOne's LiL SuGar*~ Maska e sweet_babe
    Anëtarësuar
    09-08-2004
    Vendndodhja
    ~*Ne endrrat e Mia dhe te Tuat...*~
    Postime
    503
    Nje gje shume e trishtueshme kjo Tregon edhe se ca shpirti kane njerezit se ne kete bote rradhe gjen njerez te paster....
    ~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~

e kithtë Maska e Rebele
    Anëtarësuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpër
    Postime
    1,088
    huh...
    well, vajza njehere nuk ka te drejte ligjerisht te kete maredhenie seksuale me djem me te vegjel (he's a minor)
    pastaj c'eshte ajo dashuri qe kane bere ato?
    pa u informuar mire per njeri-tjetrin?

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tak tak erdha dhe unë
    Nga picolina në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 11-12-2004, 19:25
  2. Eja më thuaj mirëserdhe...
    Nga Macoku_me_cizme në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 48
    Postimi i Fundit: 18-01-2004, 17:50
  3. Prezentimi I Parë
    Nga Mimoza UK në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 03-02-2003, 14:07
  4. Prezantimi i London_UK's
    Nga London_UK në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 15-11-2002, 19:46
  5. prezantimi im
    Nga modestja_02 në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 28-10-2002, 22:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •