Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    i/e regjistruar Maska e ramses
    Anėtarėsuar
    25-10-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    8

guida ne shqip

pershendetje miq,
    ngaqe tani po merrem me programim me eshte dashur te bej shum kerkime per te gjetur materiale ndihmese, guida, tutoriale etj. etj.
    pavaresisht se te gjith shqiptaret e "dine" nga nje gjuhe te huaj, mendoj se do te ishte e mire, per ne dhe per te tjeret qe do vine me vone, te krijojme nje baze per materiale ne shqip. kam vene re se disa nga programuesit shqiptar kan ven kete ne faqet e tyre. me behet qefo per ket, por ato nuk jan te perfunduara.
    dua te di si mendoni per ket dhe se sa bashkepunim mund te kemi per te organizuar nje gje te tille.

un kam perkthyer nje guid per html. do ta tregoj adresen e publikimt ne internet sapo ta hedh.

Anėtarėsuar
    25-10-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    8
    un kam vendosur nje guide te cilen e kam perkthyer kohe me pare ne adresen e meposhteme:
    www12.brinkster.com/bled
    do te me pelqente te merrja mendimin tuaj rreth saj.

p.s. pjesa me e madhe e lidhjeve funksionon, por ka disa qe nuk funksionojne. me kontaktoni per keto lidhje
    faleminderit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    Londer, UK
    Postime
    29
    Tung Ramses,

Doracaku (guide) i juaj me pelqeu shume. Kishit bere nje pune shume te madhe.

Mua me ka ra rasti te shoh nje numer te faqeve shqiptare ku ka artikuj, apo ndihma te tipit "tutorial, hints, tips" ne lidhje me programim ,web dizajn apo IT ne pergjithesi. Une kisha propozuar ta krijojme nje faqe te perbashket (apo edhe ketu ne albasoul normalisht me pelqimin e administratorve), dhe qe te gjithe ata te cilet kane shkruar diqka te ngjashme apo mendojne te shkruajne, ti vendosim te gjithat ne nje vend te perbashket.

Une per vehte i kam punuar nja 3-4 tutoriale dhe jam i gatshem qe ti'a jap kujdo qe deshiron.

Ju pershendes

Fitimi

Anėtarėsuar
    25-10-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    8
    pershendetje fitim,
    faleminderit per pergjigjet, edhe per fjalet e mira gjithashtu. ne fakt kjo ishte ideja ime. te krijonim nje baz ku cdo i apasionuar mbas nje argumenti ne fushen e informatikes te kete mundesi te mesoje me shum.
    por nuk e di se sa bashkepunim do te kemi per me gjere.
    megjithat mendoj qe dicka po niset. ishalla zgjerohet edhe ma teper.

made in Albania
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    unknown
    Postime
    26
    ramses,

Shume bukur!!!! Kishe bere me te vertete nje pune te mire. Nje sygjerim i vogel: po munde perktheji fjalet "Previous" dhe "next" ne fillim te faqes.

Ne qofte se deshironi ndonje ndihme ne ndertimin e ndonje faqeje per te vendosur tutorials me thoni.

Gjithashtu suksese edhe greasoft se ka bere nje faqe shume te mire. Per mendimin tim e para ne gjuhen shqipe qe i ka informacionet origjinale.

Cheers
    Mysterious
    Failing to plan is planning to fail!

Inxhenier Maska e hiedi
    Anėtarėsuar
    29-01-2003
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    65
    Programimi eshte i shume i mire dhe te lumte
    por ka disa gjera te teperta por nuk ka asgje

Te lumte dora i vogel
    Shqiperia eshte e jona!

i/e regjistruar Maska e Ridi_J
    Anėtarėsuar
    18-06-2002
    Vendndodhja
    ma
    Postime
    6
    Hey Ramses ishte shume e lezetshme ajo qe kishe bere. Tani une po pres kur te filosh te shkruash per ASP.
    Vazhdo te punosh dhe ju te tjeret vizitoni me shpesh www12.brinkster.com/bled se mund te gjeni gjerat e reja per websitin tuaj te ardhshem
    Takoni vajza e djem me foto dhe chat hajdeni tek http://meetalbanians.com/ eshte falas

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-10-2003
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    7
    Ej bravo
    E vleresoj shume ate qe ke nder mend te besh dhe te pergezoj. Nqs Deshironi te beni nje faqe te perbashket me lajmeroni dhe mua mund tju ndihmoj pak me grafiken dhe me materialet. Adresen e e-mailit e gjeni ne te dhenat e mia
    djale_interneti@hotmail.com
    perzemersisht Young_hacker
    Mos u bej te tjereve, ate qe nuk do te doje qe te tjeret te te benin ty.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •